2014 eylül gelinleri de buraya:))

kuzucuğum senden haber alamayınca annene sarmış anlaşılan o camış.. sürünsün bırak arasın anneni annenede tembih et aradığında napıyosun dediğinde kızımın bu aralar görüştüğü biri varda çeyizini yeniden düzenliyoruz desin kapak olsun bidaha arayamaz zaten içine oturur...

bak bu dediğine çok güldüm ama annem öyle bişey söylemez

eski kocanla barıştığını söylese o da mı olmaz.. bayılırım eski ilişkiye eziyet etmeye napim elimde değil... camışş.. haketti o..

ilk ayrıldığımızda whatsapp a kuzenimle resmimi koymuştum. tabi kuzenimi 2 kere filan görmüştür. resmi görmüş bi köpürdü. bende daha çok sinir olsun diye gıcık gıcık şeyler yazmıştım

bu ara da bide bunun kuzeninin ismi barış benim eski eşimin ismi de barış. ilk gördüğüm zamanlar çocuğu daha 6-7 kere filan ismini söylemişim. eski nişanlıma seslenicekken yanlışlıkla barış diye seslenirken bi kaç defa ba- bar diyip onun ismine çevirmiştim. eğer bi gün olur da annemle otururken yanımıza filan gelirse barış selam söyledi diyim bari

Son düzenleme:

hehehe.. beter olsun.. hem kıymetini bilemedi hem kıskanıyor.. alçaklara kar yağıyor üşümedin miiii sen bu işin sonunu düşünmedin miiii parçasını kendisine armağan ediyorum..

hehehe.. beter olsun.. hem kıymetini bilemedi hem kıskanıyor.. alçaklara kar yağıyor üşümedin miiii sen bu işin sonunu düşünmedin miiii parçasını kendisine armağan ediyorum..

ohh sinir olsun azıcık annemde Aleykümselam der hem istediğini düşünsün istediğini yazsın bana sana ne eski kocamla konuşurken sana mı sorucam istersem tekrar evlenirim onunla derim. mosmor olur kalır

ohh sinir olsun azıcık annemde Aleykümselam der hem istediğini düşünsün istediğini yazsın bana sana ne eski kocamla konuşurken sana mı sorucam istersem tekrar evlenirim onunla derim. mosmor olur kalır

ayyynende öyle yap.. moron adam olaydı efendi olaydı şimdi sayılı gününüz kalmış olcaktı yansın kaderine şimdik.. Allahın sevdiği kuluymuşun ama ki başından gördün yüzünüde kurtuldun.. o çatlasın şimdi orda sende hayatını yaşa...

Canik bu aksammlafi gectigi icin ben de diyeyim bak benim de 2. Evliligim olacak insallah ve dediklerinin yani sorumsuz erkegin ne oldugunu cok iyi bilirim ve yurumuyor kesinlikle. Hem calisip hem ev cevirmek gercekten zor ben nisanlimla yillardir bunu konustum beklentileri epey dusuk o yuzden ama benim dahaaz calismam gerekecej eskiye gore ben de kara kara düşünüyorum ama erkegin mesuliyet sahibi olmasi sart hele benim bizim gibi agzi yanmislara)

Cok fenasin korktum senden:) bak yazdim sonunda benim bircok seyi bosvermemin nedeni zamaninda her seyi adabiyla yapip davetlisiyle pastasiyla bilmem nesiyle evlendim de ne oldu artik umrumda degil olayi canim ama zaman oyle bir sey ki allaha bin sukur resmen hagizamdan silindi o gunler ev duzme isini bile acemi olarak yapiyorum cok sukur bugunlere kac yildir ben yasamamisim gibi geliyor o eskileri.

En buyuk korkum nir zmanlar ayni ya da benzer isimde biri olursa ya diyeydi cok sukur hatirlatacak harf bile yok ama zaten artik ne kizginlik kaldi ne kirginlik dilerim o da hayatini yolunu koymustur.

evet aynen öyle hazırlıklar hızlanmış olucaktı ama kısmet böyleymiş. ben zaten rüyalarımdan dolayı olmayacağını hissetmiştim. hatta bi kuzenim benim onunla yapamıcağımı anlamış. annesine demiş onunla yapamaz bi süre sonra onu beğenmez ve kişilik olarak ona yetersiz kalır sıkılır demiş

aynen sorumsuzdu çok ve ben ciddi ciddi bişey anlatırken ya da sinirliyken saçma saçma gülerdi ve beni sinir ederdi. ciddiyet yoktu 10-15 yaşında çocuk gibi davranıyodu resmen. aslında bende de öyle aklıma bile gelmiyo yani inşallah bu sefer çok çok daha mutlu olursun ve bir ömür boyu sürer

işte rabbim göstermiş size ki kurtulmuşsun çok şükür.. bundan sonrasında iyi insanlarla karşılaşasın inşallah... tez zamanda hayırlısı kimse karşına çıksın ve çok çok mutlu ol iinnnşallah... amin...

biliyorum.. bi insan benim elime düşeceğine b.. çukuruna düşsün daha iyi valla.. acımam.. heleki eskimiş camışlara hiç hiç acımam leblebi tozu yedirir yusuf yusuf dedirtirim ben adama..

aynen çok şükür. çok teşekkür ederim canım. amin inşallah. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

aynen çok şükür. çok teşekkür ederim canım. amin inşallah. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

aaamiiiiinn... rabbim keşke dedirtmesin hiç birimize inşallah... herşeyin hayırlısı olsun hayırsızı öte dursun...

kızlar damatlık aldınız mı? Aldıysanız ne kadara aldınız
biz dün davetiyelerimizi sipariş verdik ve damatlık işini hallettik.. Üzerimden yük kalktı. Yalnız pahalıya mı aldık acaba dedim annem pahalıya almışsınız dedi.
Ben kına gecesi içinde bir takım aldım nişanlıma çünkü takıma ihtiyacı vardı.
İkisini 900 e aldık nasıl sizce fiyatı siz ne kadara aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…