- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.061
Merhabalar tazecik gelin adayları :) az kaldı mutlu sona kavuşmaya da ben çok kararsız olduğum için hep "acabaa" lar dolu kafamda şu takımların hepsi çok içime sindi tam aradığım özellikte güzellikte hepsi amaaa "ya pişman olursam" "ya sonradan sıkılırsam" diye kafayı yemek üzereyim :18: bi de siz bakın nasıllar sizce?
Eki Görüntüle 1206376 Eki Görüntüle 1206377 Eki Görüntüle 1206378 Eki Görüntüle 1206379
Merhaba tatlim:)
Yatak odasina ve yemek odasina bayildim sade şık ve ben burdayim havasida var
Salon koltuk takiminda cok hos eger sende benim gibi salonda kimseyi yatirmayi dusunmuyorsan bence yataksiz olabilir renkleri cok guzel begendim guzel kombin olmus:thumbup:
Kose takiminda guzel tatlim sadece ben kahve tonlari sevmedigim icin rengini begenmedim bende kose takimi aldim tatlim iki taraftanda ayni anda acilip yatak oluyor sandiklida birkac sayfa once resim yukledim tatlim suanda bu telde resim olmadigi icin yukleyemiyorum bir bak fikir olur senin icin yatakli istiyorsan isminide veririm netten iyice bakarsin canim:)
Bence canli renklerden sıkılmazsin canim yani bende oyle dusunup aldigim icin diyorum