- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.081
vallaha gece sen gitmeden ben uzadım netten nişanlım iş saati telefonunu açmış kaçırmadım hemen yapıştım tele konuştuko aradada sen yatmışın.. gitme o zaman diyor benim annem öyle diyince bide zorlamı verdik kendin istedin diyor Allahım giderken hepimize yardımcı olsun arkamızda kalmasın gözlerimiz ailelerimizde inşallah çabuk alışsın yokluğumuza çok zor olucak yoksa..
çeyiz gidince çok boş kalıcak heryer gerçekten alışık anneler bizim döküntülere o boşalan yerleri gördükçe daha çok belli olacak yokluğumuz off çok zor çook
aaamiiin inşallah dediğin gibi olur.. yahu ben bu ara namazımı bile kılamıyorumki dua okuyayım hep şüphedeyim bana doğum kontrol hapı dokandı heral gerçi normal diyorlar ama ara kanamam var kızçeler var mı içinizde bu durumda olan..
yaşlılar genelde kıyamıyor eşyalara bizim için eski olan onlar için yepyeni ve atılması israfyapcak bişi yok yeni gelin evinde eskilere çok fazla yer olmaz en güzelini yaptın sen..
mutfağın içinde sevindim leğen sınavından tam not aldıysa sıkıntı yok
evet hep araya üçüncü kişi sokunca oluyor ne oluyorsa gerçekten ve olan hep kendi kendimize oluyor yok yere kalp kırmış oluyoruz bi anlık dolduruşla ama işte gel görki engelde olunmuyor buna etrafta bu kadar maydanoz varkene.. anneleri yolladınmı gerisi kolay vallaha bide benim aney gibiyse tamamdır senin iş hiç bişey beğendiremiyorsun onlara herşeyde parmağı olcak illaki beğenmediğin herşeye bayılırken sen bişi beğenip alıyosun burun kıvırıyor falan insanın canı sıkılıyor yahu bide ben karışmıyorum diyor ama bariz karışıyor iştee..en iyisi yakın arkadaşlardan fikir almak süper olucak bence senin için o bi hafta kesinlikle iyi değerlendirilmeli..
öle bi kumaş varmıdır acaba benim terzide bi gidip konuşayım yaa öle badiyle rezillik olur.. iki dantel neyin çektiririm kenarlarına en azından azcık bi janjanı olsun gelinlik çıkınca terden falan geçtim yani ben görüntüdeyim hala.. doğum kontrol yöntemi lafına koptum yaasen çok yaşa emi..
sen niye gün sayamıyorsun yav yeter artık belirleyin şu günü yahu geldik eylüle artık ne kaldı şunun şurasında... burdan enişte beye çok saygılar selamlar yolluyoruz artık tam bir tarih bekliyoruz hürmetler efenim...
hahaha bayılıyorum şu annene yaa ellerinden öperimannemin değilde benim baya bi gözlerim parlayacak şu ev boşalınca
Hmm simdi sen mi hemen cocuk istemiyorsun yoksa o mu
ben bunu kacirmisimda tatlim
Ben istemiyorum ama o istiyo 6 ay sonra falan olabilir diyo düğünden sonra kullanılmaz mı ya sizler naptınız
Orasi oyle ama her gun yeni eve gidecek torbalar hazirliyor gittikce mutlu oluyor kadin evde bir eksik ciksin aaa su vardi bu vardi sen aldirmistin senin sevdigin renk:) gece gece en sevdigim renkte mandal sepeti buldu kadin evde korkmaya basladimsen gidince evde eksikliğini nasıl hissedecek gör bak sen. sen yokken oturur ağlar eminim :)
Nisanlim eski evi teslim etmis ev sahiplerine yasli cift kapiciya birakti eskileri ise yarayani alsin digerlerini satsin diye cokmmemnundular onlardan. Ev sahibi kadin niye biraktinizdiyince nisanlim istemedi demis kadin israf demisdedim tabii kendi kizi yeni evlense o esyalari kullanirdi ya da oglu evleniyor olsa gelin kabul ederdi sanki bulasik makineni aldim zaten 8 yillikti ama isimi gorecekti sen misin boyle diyen eskilerden kabul ettiklerimin bir bir yenisininalip muhtarliga verecegim dedim
Veee mutfak lavabasu yapilmis legenle su dokup denemis bir de saglam mi diye:))) gel makineyi calistir diyor:) bulasik makinesi de ayni yere bagli diye elimiz kolumuz baglandiydi:)))
Bu yaslilar herseye karismasa olmayacak babaannemde kayin validemden nisanlimin yatagini gardolabini istemis
Haklisin tatlim olumlu yonleri gormek lazim birde ustune ben kuzenime hadi sen benim sahitim olursun ama beni unutursun diyordum simdi ben yan cizdim bakalim hayirlisi artik
Bizde tasininca kendi evimiz bosta simdi benim esyalar orada burda kiyafetti falan var onda bile eda gitse ferahliyacagim diyor
Aman yatak deme canim bana tam getirlmeyecek esyalar konusunda anlasmistik nisanlim demez mi e benim yatagim ne olacak tovbe tovbe dedim 4 odali ev tutaydin getirirdin. Benim esyalarim yepyeninona ragmen getirmiyorum. Gecen gun odami goste3rdim ne getirecegimi dolabimda gozu kaldi zaten niye getirmiyorsun dedi senin eskilerden yer kalmadi dedim:)))
Canim altinda tarlatan olacak yakin arkadasin ya da kardesin falan kenarlarini tutmana yardim eder sen oturunca o cikar disari bir yerini gormez zaten kalkarken daha rahat olur asagi birakacaksin tarlatani zaten ben arkadaslarima yardim etmistim daha once:)Filmde namaz kismini gostermedikleri icin kafa karisiyor:)
Ya birde benim merak ettigim bisey var biraz komik ama ya simdi foto cekimi dugundu derken resmen yaklasik 12 saat gelinlik uzerimde olacak ee peki tuvalet ihtiyaci olursa ne olacak
Ya ben ne gelin gorsem aklima hep bu geliyor heyecandan tuvaleti gelirse ne yapacak diye cok komik ama takilmis aklima
Benimki dinlemedi simdi silip supurmek icin cekmek icin onu cagirinca gelmediginde kiyamet kopuyor o kadar dedim yuksek olsun diye dinlemediBence cok şık tatlim hayirli olsun gule gule kullan
Evet yerden yuksek olmasina bende cok dikkat ettim kullanimi rahat birde tasirken hafif mi ona da baksa idin canim:)
Canim jupon mu jipon mu hani etek ama saten ic camasir gibi elbise icine giyilir etekmicine daha dogrusu onlarin ust tarafi olanlar da olabilir ip askili falan ic gosteren elbiseler icine giymek icin hem hafif esnekmolir hem incecik potluk yapmaz e bir de kaygan kumas hos durur bence bir sor camasirciya sen.vallaha gece sen gitmeden ben uzadım netten nişanlım iş saati telefonunu açmış kaçırmadım hemen yapıştım tele konuştuko aradada sen yatmışın.. gitme o zaman diyor benim annem öyle diyince bide zorlamı verdik kendin istedin diyor Allahım giderken hepimize yardımcı olsun arkamızda kalmasın gözlerimiz ailelerimizde inşallah çabuk alışsın yokluğumuza çok zor olucak yoksa..
çeyiz gidince çok boş kalıcak heryer gerçekten alışık anneler bizim döküntülere o boşalan yerleri gördükçe daha çok belli olacak yokluğumuz off çok zor çook
aaamiiin inşallah dediğin gibi olur.. yahu ben bu ara namazımı bile kılamıyorumki dua okuyayım hep şüphedeyim bana doğum kontrol hapı dokandı heral gerçi normal diyorlar ama ara kanamam var kızçeler var mı içinizde bu durumda olan..
yaşlılar genelde kıyamıyor eşyalara bizim için eski olan onlar için yepyeni ve atılması israfyapcak bişi yok yeni gelin evinde eskilere çok fazla yer olmaz en güzelini yaptın sen..
evet hep araya üçüncü kişi sokunca oluyor ne oluyorsa gerçekten ve olan hep kendi kendimize oluyor yok yere kalp kırmış oluyoruz bi anlık dolduruşla ama işte gel görki engelde olunmuyor buna etrafta bu kadar maydanoz varkene.. anneleri yolladınmı gerisi kolay vallaha bide benim aney gibiyse tamamdır senin iş hiç bişey beğendiremiyorsun onlara herşeyde parmağı olcak illaki beğenmediğin herşeye bayılırken sen bişi beğenip alıyosun burun kıvırıyor falan insanın canı sıkılıyor yahu bide ben karışmıyorum diyor ama bariz karışıyor iştee..en iyisi yakın arkadaşlardan fikir almak süper olucak bence senin için o bi hafta kesinlikle iyi değerlendirilmeli..
öle bi kumaş varmıdır acaba benim terzide bi gidip konuşayım yaa öle badiyle rezillik olur.. iki dantel neyin çektiririm kenarlarına en azından azcık bi janjanı olsun gelinlik çıkınca terden falan geçtim yani ben görüntüdeyim hala.. doğum kontrol yöntemi lafına koptum yaasen çok yaşa emi..
sen niye gün sayamıyorsun yav yeter artık belirleyin şu günü yahu geldik eylüle artık ne kaldı şunun şurasında... burdan enişte beye çok saygılar selamlar yolluyoruz artık tam bir tarih bekliyoruz hürmetler efenim...
hahaha bayılıyorum şu annene yaa ellerinden öperimannemin değilde benim baya bi gözlerim parlayacak şu ev boşalınca
Nisanlimin annesi kendi hatirlarina kiyamiyor nisanliminkileri atiyor isin kotusu zor kurtardik bazi seyleri tam cope verilecekler arasindan cocukluk oyuncagi cikti benim icin onemli nisanlim da saklamak istiyor. Bugun yine konusuyorduk aslinda annem kendisi atmaz dedi e dedim kendi hatiralarini atmiyor zaten senin seylerini atiyor nasil gulduk:)))
Aa tabiî canim hap disinda cok yontem var beyaz atlet olur, sevmiyorsan sakal olur, sarmisaqk kokusi olur olur da olur:)))
Baska islere de balayindan sonra baslarsaniz neden olmasin:)))Ya ben bu adamı Boğarım bana dogum kontrol hapı kullanma balayından dönünce başlarsın diyo napacağımı şaşırdım
Canim haplar 1 aydan sonra korumaya basliyor diyorlar eknyontemler kullanman sart hapa guvenmemelisin.Ben istemiyorum ama o istiyo 6 ay sonra falan olabilir diyo düğünden sonra kullanılmaz mı ya sizler naptınız
Kizlar evin boyasi cok sukur bitti harika oldu bi oh cektim :) sira banyoda dusakabin dolap klozet olucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozun aydin canim, nisanlinin da eline saglik. Sirasiyla oluyor her sey ben inanamiyorum bizi biliyorsun agir vasitayiz biz bile su hale geldiysek:)
vallaha gece sen gitmeden ben uzadım netten nişanlım iş saati telefonunu açmış kaçırmadım hemen yapıştım tele konuştuko aradada sen yatmışın.. gitme o zaman diyor benim annem öyle diyince bide zorlamı verdik kendin istedin diyor Allahım giderken hepimize yardımcı olsun arkamızda kalmasın gözlerimiz ailelerimizde inşallah çabuk alışsın yokluğumuza çok zor olucak yoksa..
Canim bizim nikah hafta ici mini nikah olacak kendi aramizda hic teferruati olmayacak ona guveniyor ama ben artik balayina kadar yetismez diye bakiyorum bir de annesi zamaninda 10 gunde tanışıp evlenip gurbete gelin gitmis oyle bir rahatlik var sanirim:)
Canim jupon mu jipon mu hani etek ama saten ic camasir gibi elbise icine giyilir etekmicine daha dogrusu onlarin ust tarafi olanlar da olabilir ip askili falan ic gosteren elbiseler icine giymek icin hem hafif esnekmolir hem incecik potluk yapmaz e bir de kaygan kumas hos durur bence bir sor camasirciya sen.
Nisanlimin annesi kendi hatirlarina kiyamiyor nisanliminkileri atiyor isin kotusu zor kurtardik bazi seyleri tam cope verilecekler arasindan cocukluk oyuncagi cikti benim icin onemli nisanlim da saklamak istiyor. Bugun yine konusuyorduk aslinda annem kendisi atmaz dedi e dedim kendi hatiralarini atmiyor zaten senin seylerini atiyor nasil gulduk:)))
Aa tabiî canim hap disinda cok yontem var beyaz atlet olur, sevmiyorsan sakal olur, sarmisaqk kokusi olur olur da olur:)))
Aa ben uzun kollu olmasi gerektigi detayini atlamisim ccanim o zaman body dedigin gibi cunku kollardatoplanmamasi acisindan daha rahat olur herhalde ince olmasi acisindan sporcu şeyleri satan yerlere de bakabilirsin o zaamn iclik olarak incecik kaygan bodyler de oluyor ya da ince body gerci yazin uzun kollu daha zor olabilir ama arayinca neler bulunur hem koruma olur bakolsun ama minikte olsa bişeyler belli olmalı artık azcık elini çabuk tutsun enişte bey gün saycaz şurda.. :123:
işte ip askılı olmaması gerekiyor uzun kollu olmalı her ney olacaksa çünkü kolları yakıyor direkt zaten.. o dediğinin kumaşından uzun kollu ince bi mini elbise olmalı ancak kollarına ve etek uçlarınada azcık dantel bişiler eklerse bi miktar kurtarır belki hee.. :26:
yok yok en korumalısı badi olur sanırım onun yerini ne hap ne iğne ne sarımsak kokusu alabilir..
ayy eski hatıralara bende kıyamam yaaa iyi kurtarmışınız bari...
Kizlar evin boyasi cok sukur bitti harika oldu bi oh cektim :) sira banyoda dusakabin dolap klozet olucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben istemiyorum ama o istiyo 6 ay sonra falan olabilir diyo düğünden sonra kullanılmaz mı ya sizler naptınız
Kizlar bugun tam komedi oldu, firin eldivenleri tutacaklar vb yeni seyleri kisa programda yikadim takintim var yikamadan kullanamam annem hadi asalim dedi nisanlima mandallar nerede diye sordum arabada galiba dedi indi geldi mandal yok:))) annem gidip mandal aldi geldi de astik, annesine soruyor telefonda mandallarim nerede:))) daha sonra alacaktim ama hani nasil olsa onda vardir diye hic dusunmemistim mandal almayi:))
Dolaplarin kiler biolumu gibi dar bir yeri var ama rayli degil e diyordum ben nasil arkaya koydukalarimi alacagim ucuzluk yerleri var ya hobby nin kapakli saklama kaplari oluyor boy boy raf olcusu yanimdaysi 2 tane aldim deneme icin super oldu 7,5 tl ye muthisnkullanisli raflarim oldu rayli gibi olmasa da seffaf kutu hoop cwkince icindekileri gorup istedigini al geri it:) hem baska eve tasininca da ise yarar:))
Orasi oyle ama her gun yeni eve gidecek torbalar hazirliyor gittikce mutlu oluyor kadin evde bir eksik ciksin aaa su vardi bu vardi sen aldirmistin senin sevdigin renk:) gece gece en sevdigim renkte mandal sepeti buldu kadin evde korkmaya basladim
Aman yatak deme canim bana tam getirlmeyecek esyalar konusunda anlasmistik nisanlim demez mi e benim yatagim ne olacak tovbe tovbe dedim 4 odali ev tutaydin getirirdin. Benim esyalarim yepyeninona ragmen getirmiyorum. Gecen gun odami goste3rdim ne getirecegimi dolabimda gozu kaldi zaten niye getirmiyorsun dedi senin eskilerden yer kalmadi dedim:)))
Canim altinda tarlatan olacak yakin arkadasin ya da kardesin falan kenarlarini tutmana yardim eder sen oturunca o cikar disari bir yerini gormez zaten kalkarken daha rahat olur asagi birakacaksin tarlatani zaten ben arkadaslarima yardim etmistim daha once:)
Benimki dinlemedi simdi silip supurmek icin cekmek icin onu cagirinca gelmediginde kiyamet kopuyor o kadar dedim yuksek olsun diye dinlemedi
Canim jupon mu jipon mu hani etek ama saten ic camasir gibi elbise icine giyilir etekmicine daha dogrusu onlarin ust tarafi olanlar da olabilir ip askili falan ic gosteren elbiseler icine giymek icin hem hafif esnekmolir hem incecik potluk yapmaz e bir de kaygan kumas hos durur bence bir sor camasirciya sen.
Baska islere de balayindan sonra baslarsaniz neden olmasin:)))
Canim haplar 1 aydan sonra korumaya basliyor diyorlar eknyontemler kullanman sart hapa guvenmemelisin.
Haha komik olmus
Oo kaplar super bisey bende alacagim canim
Iyi demissin canim bende istemiyorum ya bakalim ne olacak aslinda gardolabi getirse yüklük yaparim iyi olur ama kararsiz kaldim
Anladim tatlim cocukluktan beri hep merak etmisimdir
Kombinazonda deniyor tatlim
Teyze de benim annem gibi atiyor herseyi
Amin tatlim en guzelleri senin olsunkızlar bakıyorum da hazırlıklarınız son hız devam ediyo. inşallah heyecanınız mutluluğunuz bi ömür boyu devam eder. ben size bişey sormak istiyorum tabi rahatsız etmiyor isem. şimdi eski nişanlımla nişanlıyken bayramlarda kandillerde hep benim zorumla annemle konuşurdu. hatta ben arıyodum onunla telefonda konuşurken annemle konuşurdu öyle özellikle aramazdı çünkü hep kontörüm yok derdi. şimdi ayrıldık kandilde ve bayramda annemi aramış. bende sinirlendim mesaj attım ona sanane sen karışamazsın filan diyip sinirlerimi bozdu. sonra anneme mesaj atmış rahatsız edip etmediğini sormuş annemde bildiğim kadarıyla cevap yazmadı ona ya da bana söylemiyo. sizce ne oldu da nişanlıyken annemi arayıp sormayan ayrıldıktan sonra arıyo :44:
Amin tatlim en guzelleri senin olsun
Ben soyle dusunurdum senle tekrar beraber olmak istiyor ama alttan yapmaya calisiyor direk sana sormaktansa gozune girmeye calisiyor annenin gozune girerse senin ona karsi gorusun degisir diye dusunuyor canim bana oyle geldi
niye ayrildiniz bilmiyorum ama bastan aramiyorsa anneni simdiki gostermelik birlikte olursaniz emin ol bir sure sonra aramamaya baslar anneni
Buyukler hep sunu soyluyor bi isin basi ne ise sonuda odur canim
teşekkür ederim canım.
yok barışmam zaten yine kavga ettik. bitti artık yani ben tekrar onun yüzüğünü takmam. ben ona defalarca kez şans verdim zaten. hani derler ya sonunu bildiğim filmi bi daha izlemem diye aynen bende öyle diyorum. annemin gözüne girerse girsin ben kaynak gözlüğü takarım giremez gözüme
Canim yerin varsa mutlaka getirt su anda o 2 kapili dolapta nisanlimin montlari ve takimlari tikabasa ki takim giymez 2-3 tane ben sadece 2 takimimi sokabildim 3 kapili olaymis iyiymis yani. Biz sanirim hurc dolaplardan alacagiz hani fermuarli oluyor ya.Kizlar bugun tam komedi oldu, firin eldivenleri tutacaklar vb yeni seyleri kisa programda yikadim takintim var yikamadan kullanamam annem hadi asalim dedi nisanlima mandallar nerede diye sordum arabada galiba dedi indi geldi mandal yok:))) annem gidip mandal aldi geldi de astik, annesine soruyor telefonda mandallarim nerede:))) daha sonra alacaktim ama hani nasil olsa onda vardir diye hic dusunmemistim mandal almayi:))
Dolaplarin kiler biolumu gibi dar bir yeri var ama rayli degil e diyordum ben nasil arkaya koydukalarimi alacagim ucuzluk yerleri var ya hobby nin kapakli saklama kaplari oluyor boy boy raf olcusu yanimdaysi 2 tane aldim deneme icin super oldu 7,5 tl ye muthisnkullanisli raflarim oldu rayli gibi olmasa da seffaf kutu hoop cwkince icindekileri gorup istedigini al geri it:) hem baska eve tasininca da ise yarar:))
Orasi oyle ama her gun yeni eve gidecek torbalar hazirliyor gittikce mutlu oluyor kadin evde bir eksik ciksin aaa su vardi bu vardi sen aldirmistin senin sevdigin renk:) gece gece en sevdigim renkte mandal sepeti buldu kadin evde korkmaya basladim
Haha komik olmus
Oo kaplar super bisey bende alacagim canim
Iyi demissin canim bende istemiyorum ya bakalim ne olacak aslinda gardolabi getirse yüklük yaparim iyi olur ama kararsiz kaldim
Anladim tatlim cocukluktan beri hep merak etmisimdir
Kombinazonda deniyor tatlim
Teyze de benim annem gibi atiyor herseyi
Kombinezon olabilir dogru canim tanidik geldi o isim.
Ama kendi hatirlarini degil nisanliminkileri atiyor canim atacaksan kendininkileri at ama di mi:) aldikca o kalanlari kenara kaldiracagim kalabalik yatili geldiklerinde yedek olarak cikarmakmicin tutmayacagim ortada su anda henuz almadim haliyle ortadalar zaten yer yok istesem de kalamazlar ortada:)
kızlar bakıyorum da hazırlıklarınız son hız devam ediyo. inşallah heyecanınız mutluluğunuz bi ömür boyu devam eder. ben size bişey sormak istiyorum tabi rahatsız etmiyor isem. şimdi eski nişanlımla nişanlıyken bayramlarda kandillerde hep benim zorumla annemle konuşurdu. hatta ben arıyodum onunla telefonda konuşurken annemle konuşurdu öyle özellikle aramazdı çünkü hep kontörüm yok derdi. şimdi ayrıldık kandilde ve bayramda annemi aramış. bende sinirlendim mesaj attım ona sanane sen karışamazsın filan diyip sinirlerimi bozdu. sonra anneme mesaj atmış rahatsız edip etmediğini sormuş annemde bildiğim kadarıyla cevap yazmadı ona ya da bana söylemiyo. sizce ne oldu da nişanlıyken annemi arayıp sormayan ayrıldıktan sonra arıyo :44:
Amin tatlim en guzelleri senin olsun
Ben soyle dusunurdum senle tekrar beraber olmak istiyor ama alttan yapmaya calisiyor direk sana sormaktansa gozune girmeye calisiyor annenin gozune girerse senin ona karsi gorusun degisir diye dusunuyor canim bana oyle geldi
niye ayrildiniz bilmiyorum ama bastan aramiyorsa anneni simdiki gostermelik birlikte olursaniz emin ol bir sure sonra aramamaya baslar anneni
Buyukler hep sunu soyluyor bi isin basi ne ise sonuda odur canim
Bana da oyle geldi yai zamaninda seni uzdugu seyleri tamir etmek istiyor gibi ya da iste kaleyi icten fethetmek gibi annenin seni etkileyecegini dusunuyorsa? Ayrilip birlesen uzun yillardir mutlu evlilikler yapanlar da var, surekli ayni hatalari yapanlar da, buyuk askla evlenip de 1 yil sonra kanli bicakli olanlar da o yuzden bu konularda kismet derim ben hep hic iddiali ve kesin konusamam.
Bana da oyle geldi yai zamaninda seni uzdugu seyleri tamir etmek istiyor gibi ya da iste kaleyi icten fethetmek gibi annenin seni etkileyecegini dusunuyorsa? Ayrilip birlesen uzun yillardir mutlu evlilikler yapanlar da var, surekli ayni hatalari yapanlar da, buyuk askla evlenip de 1 yil sonra kanli bicakli olanlar da o yuzden bu konularda kismet derim ben hep hic iddiali ve kesin konusamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?