2014 eylül gelinleri de buraya:))

Sen degilde nazinin gececegi birilerine de onlar okusun tatlim dugune 1 hafta kala baslasinlar dugun gunude okusunlar niyet edip ama canim

Ben istemiyorum ama o istiyo 6 ay sonra falan olabilir diyo düğünden sonra kullanılmaz mı ya sizler naptınız

Soyle bisey var ilk geceden hamile kalabilirsinde canim eger kullanacaksan 1 ay once baslamalisin benim ebe ablam oyle dedi bana ama benim bunye hassas biraz o yuzden ben benimkine korunacaksan sen korun dedim
Ama soyle biseyde var igne hapti derken hamile kalanlarda var canim hatta iki tane dogum kontrol icin yontem kullanipta hamile kalanida duydum tatlim

Kizlar evin boyasi cok sukur bitti harika oldu bi oh cektim :) sira banyoda dusakabin dolap klozet olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun tam komedi oldu, firin eldivenleri tutacaklar vb yeni seyleri kisa programda yikadim takintim var yikamadan kullanamam annem hadi asalim dedi nisanlima mandallar nerede diye sordum arabada galiba dedi indi geldi mandal yok:))) annem gidip mandal aldi geldi de astik, annesine soruyor telefonda mandallarim nerede:))) daha sonra alacaktim ama hani nasil olsa onda vardir diye hic dusunmemistim mandal almayi:))

Dolaplarin kiler biolumu gibi dar bir yeri var ama rayli degil e diyordum ben nasil arkaya koydukalarimi alacagim ucuzluk yerleri var ya hobby nin kapakli saklama kaplari oluyor boy boy raf olcusu yanimdaysi 2 tane aldim deneme icin super oldu 7,5 tl ye muthisnkullanisli raflarim oldu rayli gibi olmasa da seffaf kutu hoop cwkince icindekileri gorup istedigini al geri it:) hem baska eve tasininca da ise yarar:))

sen gidince evde eksikliğini nasıl hissedecek gör bak sen. sen yokken oturur ağlar eminim :)
Orasi oyle ama her gun yeni eve gidecek torbalar hazirliyor gittikce mutlu oluyor kadin evde bir eksik ciksin aaa su vardi bu vardi sen aldirmistin senin sevdigin renk:) gece gece en sevdigim renkte mandal sepeti buldu kadin evde korkmaya basladim

Kizlar evin boyasi cok sukur bitti harika oldu bi oh cektim :) sira banyoda dusakabin dolap klozet olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aydin canim, nisanlinin da eline saglik. Sirasiyla oluyor her sey ben inanamiyorum bizi biliyorsun agir vasitayiz biz bile su hale geldiysek:)

Canim bizim nikah hafta ici mini nikah olacak kendi aramizda hic teferruati olmayacak ona guveniyor ama ben artik balayina kadar yetismez diye bakiyorum bir de annesi zamaninda 10 gunde tanışıp evlenip gurbete gelin gitmis oyle bir rahatlik var sanirim:)

olsun ama minikte olsa bişeyler belli olmalı artık azcık elini çabuk tutsun enişte bey gün saycaz şurda.. :123:

işte ip askılı olmaması gerekiyor uzun kollu olmalı her ney olacaksa çünkü kolları yakıyor direkt zaten.. o dediğinin kumaşından uzun kollu ince bi mini elbise olmalı ancak kollarına ve etek uçlarınada azcık dantel bişiler eklerse bi miktar kurtarır belki hee.. :26:

yok yok en korumalısı badi olur sanırım onun yerini ne hap ne iğne ne sarımsak kokusu alabilir..

ayy eski hatıralara bende kıyamam yaaa iyi kurtarmışınız bari...

Aa ben uzun kollu olmasi gerektigi detayini atlamisim ccanim o zaman body dedigin gibi cunku kollardatoplanmamasi acisindan daha rahat olur herhalde ince olmasi acisindan sporcu şeyleri satan yerlere de bakabilirsin o zaamn iclik olarak incecik kaygan bodyler de oluyor ya da ince body gerci yazin uzun kollu daha zor olabilir ama arayinca neler bulunur hem koruma olur bak saka bir yana zaten dus alip giyinirsin gelinlik bTarsa burnundan gelir dugun canim.
Siz gun sayinca diyorum yahu ben hun bile sayamiyorum:) herhalde gun belli olunca hop 3 2 1 olacak:) bir yandan rahatım oh hala bekarim gibisinden ama firin eldivenlerimi yikayip asiyorum yeni eve bir yandan annemle ortaligi topluyoruz arada kaynayip gidiyorum

Bugun elimde onun ayisiyla gezdim evde)) benim icin cok onemli mesela yillar once surpriz yapip memleketten getirmisti onu bana gostermek icin benim de ayilarim duruyor cunku ve onlara kose yapacagim. Annesi eski evi bosaltirken birakmis onu nisanlim kapmis eger kalsaydi o cokmuzulecektim ve telafisi mumkun degil, bu arada nisanlim 40 yasinda ne kadar eski bir hatira dusun. Anlamadigim yok bilmem ne halanin aldigi fincan, yok su e
tInin hediuesi tabak atilirken yani verilirken olay oluyor ama benim kocam olaacak insanin yani o evin saakini 2 kisiden birinin kendinoglunun 35 senedir sakladigi ayisi eski gazete gibi sormadan birakiliyor

Ben istemiyorum ama o istiyo 6 ay sonra falan olabilir diyo düğünden sonra kullanılmaz mı ya sizler naptınız

Canm ben temmuz adetimle basladim. Ikinci kutudayim suan. Aslinda agustos adetimle de baslardim da benm dugunde adet olma riskim vardi smdi hapla onu ayarladim cok sukur dugun gunu adetim yeni bitmis olucak :) balayinda da rahat olcam.
Baslayacaksan smdi basla cunku 6 ay sonra bebek dusunuyosaniz hic baslama daha iyi. Hapin etkisinden emin olmak icin 1ay ek yontemle korunmak gerekiyormus. Ee bebek icin de ilaci birakip 1-2 ay ek yontemle korunup ilaci vucuttan atmak icin bekliyosun kullanacagin 2 ay falan olacak. Gerci hapi birakir birakmaz hamile kalanlar var ama ben birakip 1-2 ay ek yontemle korunmayi dusunuyorum.

Bu ay almam gerekenler:
Epilator
3 u 1 arada yazici
Catal bicak takimi
Pazar arabasi
Salata kurutucu
Mini rondo cam hazneli
Celik tepsi

Bardak, fincan ve kaseler

Rende. Utu masasi bezi vb ivir zivirlar...

Bakalim ne kadari hallolacak:/

kızlar bakıyorum da hazırlıklarınız son hız devam ediyo. inşallah heyecanınız mutluluğunuz bi ömür boyu devam eder. ben size bişey sormak istiyorum tabi rahatsız etmiyor isem. şimdi eski nişanlımla nişanlıyken bayramlarda kandillerde hep benim zorumla annemle konuşurdu. hatta ben arıyodum onunla telefonda konuşurken annemle konuşurdu öyle özellikle aramazdı çünkü hep kontörüm yok derdi. şimdi ayrıldık kandilde ve bayramda annemi aramış. bende sinirlendim mesaj attım ona sanane sen karışamazsın filan diyip sinirlerimi bozdu. sonra anneme mesaj atmış rahatsız edip etmediğini sormuş annemde bildiğim kadarıyla cevap yazmadı ona ya da bana söylemiyo. sizce ne oldu da nişanlıyken annemi arayıp sormayan ayrıldıktan sonra arıyo :44:

Amin tatlim en guzelleri senin olsun
Ben soyle dusunurdum senle tekrar beraber olmak istiyor ama alttan yapmaya calisiyor direk sana sormaktansa gozune girmeye calisiyor annenin gozune girerse senin ona karsi gorusun degisir diye dusunuyor canim bana oyle geldi
niye ayrildiniz bilmiyorum ama bastan aramiyorsa anneni simdiki gostermelik birlikte olursaniz emin ol bir sure sonra aramamaya baslar anneni
Buyukler hep sunu soyluyor bi isin basi ne ise sonuda odur canim

teşekkür ederim canım.
yok barışmam zaten yine kavga ettik. bitti artık yani ben tekrar onun yüzüğünü takmam. ben ona defalarca kez şans verdim zaten. hani derler ya sonunu bildiğim filmi bi daha izlemem diye aynen bende öyle diyorum. annemin gözüne girerse girsin ben kaynak gözlüğü takarım giremez gözüme

Kaynak gozluk hmm tuttum bunu:thumbup:
Sen onune bak tatlim kaderin seni bekliyor

Nisanlimin yillik izninin sonngunuydu izne baslarken daha dinctim daha yorgunum simdi yarin kafa dagitalim diyordu sinemaya gittik, italya tatili diye bir müzikal vardi iyi geldi valla ev disinda müzik, dans başbaşa ustasiz, ölçüsüz:))
Bugun digiturk de baglanmis ve calisma odasina da sormus sadece 10 tl ek ucretle oluyormus cok sevindim, o mac izleyip ben mac istemedigimde ben de keyif yapabilecegim :)))

bende büyük konuşmam istemem ama şimdi düşünüyorum da bazı şeyleri yapamazmışım gibi geliyo. kredi çekmişti 4 sene boyunca bende çalışıcaktım ama düşünüyorum da ben hem çalışıp hem ütü yemek bulaşık temizlik yapamazmışım. ara da 1-1 buçuk saatlik mesafe var param yok param yok borçlara verdim diyo ama gereksiz saçma şeyler alıp duruyodu ben kontör yüklemesem arayıp sorduğu yoktu vs. bir çok şey yani ben bunları görmüş yaşamış biri olarak ve defalarca uyarmama rağmen ilk bi düzelip tekrar eski haline dönen biriyle bir araya gelmek istemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…