• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ben jartiyer takim aldim tatlim bustiyerli :cool:

ya ben birşey sorcam şimdi komik olacak ama.
ben dedim ki kendi kendime ilk geceden önce 2 rekat namaz kılacağız ya.
gelinlikle namaz kılınmaz mecbur çıkacak, e abdest alınacak, gelinliğin altına alınan şeyin önemi nerde burda :)
ben daha almadım ona göre alalım :)

benim oturma odası çok ufak kızlar :( dar ve biraz uzun. ben kırmızı köşem istiyordum hep ve o odaya kırmızı köşem aldık.
Yastık sayısı 5-6 taneydi maşallah 15 tane yastık gelmiş hep de siyah yastık gelmiş
Eki Görüntüle 1205301

Ben yorum yaptim saniyordum ama atlamisim sanirim tatlim bence cok hos ben kose takimlarini seviyorum cok yer kaplamiyorlar rengide super bence benimki yesile zor evet dedi illa kahverengi olsun dedi ama ben kazandim :D
yastiklarin cogu siyah olmasi biraz koyu olmus istersen aralarina beyaz kilif alip gecirebilirsin bazilarina canlilikta verir tatlim;)

Son düzenleme:
ya ben birşey sorcam şimdi komik olacak ama.
ben dedim ki kendi kendime ilk geceden önce 2 rekat namaz kılacağız ya.
gelinlikle namaz kılınmaz mecbur çıkacak, e abdest alınacak, gelinliğin altına alınan şeyin önemi nerde burda :)
ben daha almadım ona göre alalım :)

Ben o kismi hic dusunmedim canim zaten ben alali 1 sene oldu resmen :) namazdan sonra tekrar gelinligi giyelim bence:D:D

Ben yorum yaptim saniyordum ama atlamisim sanirim tatlim bence cok hos ben kose takimlarini seviyorum cok yer kaplamiyorlar rengide super bence benimki yesile zor evet dedi illa kahverengi olsun dedi ama ben kazandim :D
yastiklarin cogu siyah olmasi biraz koyu olmus istersen aralarina beyaz kilif alip gecirebilirsin bazilarina canlilikta verir tatlim;)

teşekkür ederim canımmm o yastıkların hepsini kulanmıycam canım zaten bir sürü yastık getirmişler. o yüzden koyu kalıyor dediğin gibi bende kılıf düşündüm bazıları ise biz alırız yastıklarını deyip göz koydular :) o odada siyah beyaz ve kırmızı kombin yapıcam zaten halıda beyazlı olacak bakalım nasıl olacak ;)

Nisanlim eski evi teslim etmis ev sahiplerine yasli cift kapiciya birakti eskileri ise yarayani alsin digerlerini satsin diye cokmmemnundular onlardan. Ev sahibi kadin niye biraktinizdiyince nisanlim istemedi demis kadin israf demis:53::47: dedim tabii kendi kizi yeni evlense o esyalari kullanirdi ya da oglu evleniyor olsa gelin kabul ederdi sanki bulasik makineni aldim zaten 8 yillikti ama isimi gorecekti sen misin boyle diyen eskilerden kabul ettiklerimin bir bir yenisininalip muhtarliga verecegim dedim:47:

Veee mutfak lavabasu yapilmis legenle su dokup denemis bir de saglam mi diye:))) gel makineyi calistir diyor:) bulasik makinesi de ayni yere bagli diye elimiz kolumuz baglandiydi:)))

Kizlar koyu kahveler ic kararticiymis psikolojik acidan da dengeleyici renkler lazimmis. Annemin salona bambu rengi yemek odasi yPaptirmistik benim vuruldugum renkti ama simdi yaptirmY ugrasmak istemiyoruz ve kira evine o kaxar paraya da gerek yok diye düşünüyoruz krem agirliklikli yaTk odasi cok ferah oldu yemek odasi da bir tane krem yogun biraz ceviz rengi vardi sanirim tabii baska secmezsek.

aynen tatlım yeterki aklıma yatsın :34: nişanlım daha çok bana bıraktı gibi tatlım:34:

hadi ya amcamın olmasını isterdim ama bi anda kuzenimle sözleştik ona göre işini ayarladı gelecek babam sorun çıkartıyor ne yapacağım bilimiyoum:44:
Canim kismet diyip gecmek lazim yoksa her seye takilirsak mutlu olmakmimkansiz elimizde olmayan seylere uzulmemeye calisiyorum kac yildir o arkadasimin olmasini istiyordum ama buyuk nikah yapsaydik 1 sene sonra yapmamiz lazimdi ancak yetisirdik biz de artik karar vermisken olsun dugun dernek sevmeyen tipler oldugumuz icin sonra arkadaslarimizla kutlariz zatennayri ayr dedik artik olumlu yonleri gormeye calisiyorum sen de sevdiginle evleniyorsun ona odaklan canim.
iyi akşamlar güzel gelinler... genel olarak hepimiz aynı sinir stres çemberi içinde bulunuyoruz sanırım.. şu süreci mutlu mesut geçiren çok azdır heralde benim tepemin tası iyice atıyor zira çok ama çok sıkıldım.. annemin nişanlımla gezdiğimden ötürü eve geç geldim diye ateşlenip şeker komasına girmesi olsun, uzun süredir benimle sebepsiz hiç konuşmayan eniştemin bayramını kutlamam üzerine kıçını dönüp gitmiş olması ve nişanlımın artık konuşmayacaksın hiç bi şekilde onunla muhatap olmayacaksın istemiyorum diye diretmesi ve ben çocukmuyumda bana böyle direktif veriyorsun diyerek cırlamam gibi gibi olaylar olsun çok can sıkıcı bi bayram geçirdim.. bi tek dün düğün alışverişine çıktık kayınvalidemlerle o iyi geçti yine sıkıntısız herşeyi beğenip çıktık geldik.. çok sıkılıyorum ben artık geçsin şu dönem... :43: evime girip kapımı kapatıp herşeyi herkesi unutmak istiyorum.. son 37 gün..
Canim olmadik konulardan alevleniyoruz ve genel olaraj baskalari yuzunden oluyor ben de buna izin verdigimizde cok uzuluyorum o anda insan gercek dusuncesi olmayan seyler soyleyebiliyor ve cok alingan olabiliyor. Sabir hepimize. Kayinvalidem dondu evine anneme de karisma karisma diye diye bir hal oluyorum en yakin arkadasimi bile cagiramiyorum su anda annem gidecek 10 agustostan sonra 1 hafta o haftayi ayarladik annem yokken raahat rahat oturalim konusalim ev icin fikir yurutelim diye:)))

bende ilk kez duyuyorum valla... :( adam gelinliği çıkarcak tataaam beyaz çıtçıtlı badi.. ne seksi görüntü ama.. :53: uzun kollu ve komple taşlı boncuklu benim gelinliğin üst kısmı yakar diye giysen iyi olur dedi.. şuan bi terziye gidip üzerime fit oturacak beyaz düz ince bi astar tarzı mini bi elbise diktirtmeyi düşünüyorum sanırım badiden daha iyi durur...
Canim hafif likrali kumastan oyle bir sey ya da hani jupon mu ne denir ya onlarin jile gibi olani olur belkimde elbise altina iclik astar gibi kaygan kumastan hani bodyle de cok terleme diye diyorum ama gelinlikci de biliydur herhalde. Ama görüntü o anda dogum kontrol yontemi olabilir evet :)

Ay bence de enişte kalpten gider valla birden gözümün önüne geldide😄
:)))

Ya ben altına düz beyaz külot aldım çok mu sade oldum ben şimdi😄

Ya benimki de hiç sevmiyo sen şimdi o sıcakta rahat edemezsin burnumdan getirirsin diyo😄

Yaz gunu sicakta piser insan ba4ar eder bence de ve bir geline makyajdan sactan once gereken ictwn bir gulumse o yuzden camasiriniz ayakkabiniz rahat olmali kizlar siznyazdikca iyi ki kendi aramızda olmasina karar vermisiz diyorum yoksa 2 sene daha evlenemezmisiz biz:)
))
aaa niye şart olsun bakın ben badi giyeceğim :27: jartiyerli takıma yazık bence sonuçta eve gidince ilk duş alınıyo.. duşu aldıktan sora giymek daha mantıklı zaten gelinlikle rahat olmayacak o kesin bide gelince terden mahvolmuş olcak yazık olur gibime geliyor o ateşli takımlara..
Cok dogru yazikmolmasin;)

ben evimin kapısından içeri gireceğim tarihe bakıyorum vallaha kına düğün çabuk geçerde sonuçta gün gündür yani..
Ben gun bile sayamiyorum:53:

benimde 20 gün sonra gidiyor :(
toplamaya başladım yavaştan yavaştan çok hüzünleniyorum annem boşalan yerleri gördükçe yanaklarından yaşlar süzülüyor :(
kendimi onun yerine koyuyorum çok zor gerçekten:43:
Bir benim annemin mi gozleri parliyor anlamadim ki kadin ev bosaliyor diye oynayacak neredeyse:27:

Ayy bence cok guzel bende acik renk seviyorum mobilyada tatlim mutlulukla huzurla aşkla kullan canim :)

Teşekkür ederim canım :) inşallah hepimiz için. yatak odasını hala almayanlar varsa deri başlık tercih etmesinler ben de etmedim. deri başlık kullanışlı olmuyormuş kulağınıza küpe olsun

Ben o kismi hic dusunmedim canim zaten ben alali 1 sene oldu resmen :) namazdan sonra tekrar gelinligi giyelim bence:D:D

Ben düşündüm hani filmlerde hep oluyor ya erkek gelinliğini çıkarıyor kızı soyuyor falan :)
diyorum ki ya bunlar ne ara namaz kıldı :)
düğünden yorgun argın dön ojelerini çıkar, abdest al, namaz kıl ,sonra gelinliği tekrar giy :) bu zor iş bence
yada gelinliğin altına birşey giycez üstüne de öyle ondan sonra namaz kılcaz:) gerçi gelinlikle abdest almak zor olacak ama işin içinden çıkamadım başka fikri olan varsa söylesin:52:

Merhabalar tazecik gelin adayları :) az kaldı mutlu sona kavuşmaya :16: da ben çok kararsız olduğum için hep "acabaa" lar dolu kafamda şu takımların hepsi çok içime sindi tam aradığım özellikte güzellikte hepsi amaaa "ya pişman olursam" "ya sonradan sıkılırsam" diye kafayı yemek üzereyim :18: bi de siz bakın nasıllar sizce?

$Venturo Yatak Odasi-6 Kapakli-02(1).jpg $venturo yemek odasý tak.jpg $venturo koltuk tak.jpg $kolin s kose takimi.jpg

Merhabalar tazecik gelin adayları :) az kaldı mutlu sona kavuşmaya :16: da ben çok kararsız olduğum için hep "acabaa" lar dolu kafamda şu takımların hepsi çok içime sindi tam aradığım özellikte güzellikte hepsi amaaa "ya pişman olursam" "ya sonradan sıkılırsam" diye kafayı yemek üzereyim :18: bi de siz bakın nasıllar sizce?

Eki Görüntüle 1206376 Eki Görüntüle 1206377 Eki Görüntüle 1206378 Eki Görüntüle 1206379

1) yatak odanı beğendim yalnız başlığı deriyse onu eledim :)
2) çiçekli koltuk takımların çok tatlı fakat açılmıyor galiba (genelde yatak olmayan koltuk alanlar pişman oluyor. evine misafir geldiğinde yatıracak yer bulamazsın )
3) köşem takımın güzel ama o da salon gibi biraz renkli olabilir çok tatlı köşemler var
bu benim fikrim canım en önemlisi senin ne istediğin yalnız yatak olan koltuk durumunu düşün istersen
4)yalnız masan sandalyen süper :)

Son düzenleme:
Buda benim salon takımımın koltukları çok beğenerek aldım :) yalnız ünitesi ve ortadaki sehpa yok sadece koltuk takımını aldım kumaşı çok güzel, yerden yüksek olması avantajlı temizlik açısından, hem açılıyor yatak oluyor hemde bazalı içine birşeyler koyulabiliyor. bunun berjerleri çok rahat ve çok hoşuma gitti

$Fotoðraf1478.jpg

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımmm o yastıkların hepsini kulanmıycam canım zaten bir sürü yastık getirmişler. o yüzden koyu kalıyor dediğin gibi bende kılıf düşündüm bazıları ise biz alırız yastıklarını deyip göz koydular :) o odada siyah beyaz ve kırmızı kombin yapıcam zaten halıda beyazlı olacak bakalım nasıl olacak ;)

Bence yastiklari verme cok mu kotuyum ne:D halin beyaz ise beyaz kilif al yastiklarin bir kismi da beyaz olsun;)

Nisanlim eski evi teslim etmis ev sahiplerine yasli cift kapiciya birakti eskileri ise yarayani alsin digerlerini satsin diye cokmmemnundular onlardan. Ev sahibi kadin niye biraktinizdiyince nisanlim istemedi demis kadin israf demis:53::47: dedim tabii kendi kizi yeni evlense o esyalari kullanirdi ya da oglu evleniyor olsa gelin kabul ederdi sanki bulasik makineni aldim zaten 8 yillikti ama isimi gorecekti sen misin boyle diyen eskilerden kabul ettiklerimin bir bir yenisininalip muhtarliga verecegim dedim:47:

Veee mutfak lavabasu yapilmis legenle su dokup denemis bir de saglam mi diye:))) gel makineyi calistir diyor:) bulasik makinesi de ayni yere bagli diye elimiz kolumuz baglandiydi:)))

Canim kismet diyip gecmek lazim yoksa her seye takilirsak mutlu olmakmimkansiz elimizde olmayan seylere uzulmemeye calisiyorum kac yildir o arkadasimin olmasini istiyordum ama buyuk nikah yapsaydik 1 sene sonra yapmamiz lazimdi ancak yetisirdik biz de artik karar vermisken olsun dugun dernek sevmeyen tipler oldugumuz icin sonra arkadaslarimizla kutlariz zatennayri ayr dedik artik olumlu yonleri gormeye calisiyorum sen de sevdiginle evleniyorsun ona odaklan canim.

Canim olmadik konulardan alevleniyoruz ve genel olaraj baskalari yuzunden oluyor ben de buna izin verdigimizde cok uzuluyorum o anda insan gercek dusuncesi olmayan seyler soyleyebiliyor ve cok alingan olabiliyor. Sabir hepimize. Kayinvalidem dondu evine anneme de karisma karisma diye diye bir hal oluyorum en yakin arkadasimi bile cagiramiyorum su anda annem gidecek 10 agustostan sonra 1 hafta o haftayi ayarladik annem yokken raahat rahat oturalim konusalim ev icin fikir yurutelim diye:)))

Canim hafif likrali kumastan oyle bir sey ya da hani jupon mu ne denir ya onlarin jile gibi olani olur belkimde elbise altina iclik astar gibi kaygan kumastan hani bodyle de cok terleme diye diyorum ama gelinlikci de biliydur herhalde. Ama görüntü o anda dogum kontrol yontemi olabilir evet :)

:)))

Yaz gunu sicakta piser insan ba4ar eder bence de ve bir geline makyajdan sactan once gereken ictwn bir gulumse o yuzden camasiriniz ayakkabiniz rahat olmali kizlar siznyazdikca iyi ki kendi aramızda olmasina karar vermisiz diyorum yoksa 2 sene daha evlenemezmisiz biz:)
))

Cok dogru yazikmolmasin;)

Ben gun bile sayamiyorum:53:

Bir benim annemin mi gozleri parliyor anlamadim ki kadin ev bosaliyor diye oynayacak neredeyse:27:

Bu yaslilar herseye karismasa olmayacak babaannemde kayin validemden nisanlimin yatagini gardolabini istemis:D
Haklisin tatlim olumlu yonleri gormek lazim birde ustune ben kuzenime hadi sen benim sahitim olursun ama beni unutursun diyordum simdi ben yan cizdim bakalim hayirlisi artik ;)
Bizde tasininca kendi evimiz bosta simdi benim esyalar orada burda kiyafetti falan var onda bile eda gitse ferahliyacagim diyor :D

Ben düşündüm hani filmlerde hep oluyor ya erkek gelinliğini çıkarıyor kızı soyuyor falan :)
diyorum ki ya bunlar ne ara namaz kıldı :)
düğünden yorgun argın dön ojelerini çıkar, abdest al, namaz kıl ,sonra gelinliği tekrar giy :) bu zor iş bence
yada gelinliğin altına birşey giycez üstüne de öyle ondan sonra namaz kılcaz:) gerçi gelinlikle abdest almak zor olacak ama işin içinden çıkamadım başka fikri olan varsa söylesin:52:

Filmde namaz kismini gostermedikleri icin kafa karisiyor:)
Ya birde benim merak ettigim bisey var biraz komik ama ya simdi foto cekimi dugundu derken resmen yaklasik 12 saat gelinlik uzerimde olacak ee peki tuvalet ihtiyaci olursa ne olacak:rolleyes:
Ya ben ne gelin gorsem aklima hep bu geliyor heyecandan tuvaleti gelirse ne yapacak diye cok komik ama takilmis aklima:D

Filmde namaz kismini gostermedikleri icin kafa karisiyor:)
Ya birde benim merak ettigim bisey var biraz komik ama ya simdi foto cekimi dugundu derken resmen yaklasik 12 saat gelinlik uzerimde olacak ee peki tuvalet ihtiyaci olursa ne olacak:rolleyes:
Ya ben ne gelin gorsem aklima hep bu geliyor heyecandan tuvaleti gelirse ne yapacak diye cok komik ama takilmis aklima:D

Ne yapsın tuvalete gidiyor :)
ama yanında biri olmalı mutlaka yardım etmek için kimisi sık sık gider kimisi bir kere gider o sıkıntı değil ya

Bence yastiklari verme cok mu kotuyum ne:D halin beyaz ise beyaz kilif al yastiklarin bir kismi da beyaz olsun;)

bende verme taraftarı değilim :) ama göz koydular bilmiyorum bir daha konusu açılmadı henüz. yastık bu mutlaka kullanılır balkonda bile kullanabilirim yani :)

Back