2014 eylül gelinleri de buraya:))

Kızlar benim de daha hic bişeyim hazır degil.. Herseyi ramazandan sonraya bıraktılar.. Gecen bir dolapci getirdi kb. Ölçü aldılar o kadar. Ben de bıraktım artık yarın tatile gidicem nolursa olsun napim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

an itibariyle evimden gelen son foto:) banyo,mutfak, ve karoidorun seramik işleri bitmiş nihayet. oturma odasının taşları döşenmiş. sırada badana, kapı ve parke var. onlar da biterseee mutfak dolabı ve yatak odası montajı. onlarda bitersee temizlik, sonra diğer mobilyaların eve gelmesi,çeyizin gitmesi yerleşmesi:18: aman allahım sayınca yapıcak ne çok şey varmış

Tabi illaki eksikler olur canim ya hersey olacak degil

benimde cogu seyim hazir degil tatlim eger alacaklarin belli ise hemen halledersin canim ben kendime öyle diyorum:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

hadi gözün aydin tatlim aman sayma saydikca cok büyüyor gözünde

alıntı yapamadım ama perde konusunda hala anlaşamadık biz kızlar.. benim adamdan gizli iş becercektim ama fiyatı baya çok demişler bana ben anlamadığımdan saf gibi he dedim bugün görümceme bi mutfak zebrası 720 lira deyince ooo çokmuş ne gerek o kadarına çok pahalı dedi sanırım seçtiğim modelle alakalı fiyatı yarın gidip ya başka bitane seçiçem yada başka biyere sorucam fiyatları..

veeeeee benimde artık evimde eşyalarım vaaaarrr ay nasıl mutluyuum.. beyaz eşyalarım mobilyalarım hepsi geldi bugün evime yerleşti.. ben geç gelecekler diye bekliyordum ama çok şükür geldi herbişeyim evime bi sıcaklık geldi vallaha mobilyalar gelince geriye bitek halılar kaldı beğenilecek bide fon perde seçiçem yarın..

ya henüz hazırlıklara başlamamış arkadaşlarım hiç merak etmeyin herşey hayırlısıyla olur bakmayın bazılarımız evini döşedi bile ama hepimizin ayrı mazereti var kimimizin nişanlısı erken yerleşecek iki eve boş yere kira vermek istemiyor kimimizin daha doğrusu benim evimde adım atacak yerim kalmadı bi an evvel çeyiz yollama peşindeyim ondan acele ettiriyorum yoksa yeterli vakit var daha içiniz rahat olsun o eksikler en fazla bi haftada hallolur oda çok sürmez yani bi gün temizlesen bi gün eşyan gelse ertesi gün bida temizlik yapsan bitti gitti ev o kadar stres yapmayın sadece eşyalarınızı bi an evvel sipariş edin ki hazır olduğunuzda hemen getirsinler..

Evet kizlar kamilkoc otobüsü 11 numaradan bildiriyorum:))) yan tarafta yarim yarim konusan cocugu olan bir kadin var, sari kafa cok tatli nir sey ama bize uyku yok anlasilan kesifte kucuk bey:)

Nisanlim yarin tasiniyor ve igdas da 10:30_12 arasina radebu vermis nakliyecilerle birlikte igdasa kapiyi acacaklar anlasilan:))) bugun sabahtan geceye kadar koli yapmis sicakta cokmbunalmis! Dilimin ucuna geliyorama demiyorum eee acelesi yok aacelesi yok dersen boyle olur diye 2 hafta sirket zorunlu izin kullandiriyor herkese bu zamanaguvenip birakti her seyi sag olsun kendini asti resmen)) bunperforma gorsemdaha once evlenirdim))

QUOTE=uzak88;36280552]babaanne benim canim ne yazikki:)
evet ama nisanlim gidip gormus mu bilmiyorum birsey demiyor bende uyuz oldum sormuyorum :) hayir begendigimiz mobilyalari ablalarina gosterdi ne dediler bana demiyor ustelik birde sonradan ben sana dedim ya diyor bogacagim bir gün gorecek

Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...[/QUOTE]
Seninse babaanne daha kolay istediğini yaparsin diyecegim ama mumkun degil sanirim. Peki farkli yerlerde misiniz nasil sensiz tuttular evi diye soracagim ama o isin aaltindan da babaanne cikacak diye korkuyorum:))) erkeklerin cohunda var o durum canim bizim gibi degiller annesiyle gitmislerdi mesela duvar kagidini gorunce sasirmis dusun soylememis bile yaptirdigimizi ben anneme her detayina kadar anlatip foto cekip gostermistim dusun ee begendi mi garopsedi mi bilmem sormadim diyor:))) cok eskiden kendimce kotuye yorardim noyle seyleri ama artik anladim sadece adamlarin kriterleri farkli )

Kolaybgelsin canim, deme bana sabah satlerini tatilim nitti donuyorum bayramdan sonra yineuykusuz gunler ne guzel erkennuyumaya alismistim bu hazirlikmisleri yine uykularimimkaciriyor bir de ben alisverise zaman ayirirsam karsiliginda uykusuz kalip gece is icin hazirlik yapmak zorundaa kaliyorum

Panjur varsa hic gereknyok gercekten, nisanlim tasinacaknolmasaydi sonnhaftaya bile kalabilirdi bizik boya isi:))

hayirli olsun fistik :)
ayy ne güzel ne mutlu sana tatlim allah kolaylik versin :)

hayirli olsun fistik :)
ayy ne güzel ne mutlu sana tatlim allah kolaylik versin :)

çok sağol canımm :) rabbim huzurla yaşamayı nasip eder inşallah hepimize yuvalarımızda.. ama o kadar zormuş ki bu işler hani tatlı telaş diyorlar bana mı tuzlu geliyor bu işler bi tek anlamadımki.. :26:

bayramdan sonra..... oh yeah.. işimiz iş valla.. yandık bence kesin galiba..

kızlar bohça yapıyonuz mu sizde.. kimlere ne konucakkiii.. bide herkese öyle süslü bohça mı olmalı yoksa teyze hala dayı falan onlara poşetle versekte olur mu ki acep.. bizde bütün sülaleye bohça oluyo resmen yaa :18:

Seninse babaanne daha kolay istediğini yaparsin diyecegim ama mumkun degil sanirim. Peki farkli yerlerde misiniz nasil sensiz tuttular evi diye soracagim ama o isin aaltindan da babaanne cikacak diye korkuyorum:))) erkeklerin cohunda var o durum canim bizim gibi degiller annesiyle gitmislerdi mesela duvar kagidini gorunce sasirmis dusun soylememis bile yaptirdigimizi ben anneme her detayina kadar anlatip foto cekip gostermistim dusun ee begendi mi garopsedi mi bilmem sormadim diyor:))) cok eskiden kendimce kotuye yorardim noyle seyleri ama artik anladim sadece adamlarin kriterleri farkli )

Kolaybgelsin canim, deme bana sabah satlerini tatilim nitti donuyorum bayramdan sonra yineuykusuz gunler ne guzel erkennuyumaya alismistim bu hazirlikmisleri yine uykularimimkaciriyor bir de ben alisverise zaman ayirirsam karsiliginda uykusuz kalip gece is icin hazirlik yapmak zorundaa kaliyorum

Panjur varsa hic gereknyok gercekten, nisanlim tasinacaknolmasaydi sonnhaftaya bile kalabilirdi bizik boya isi:))[/QUOTE]

hadi hayirli yolculuklar allaha emanet ol

ee nisanlin son ana birakirsa tutusur etekleri öyle ohh olsun erkek milletine

mümkün degil tatlim saolsun ben herseyin en iyisini bilirim havalarinda ev konusuda ben merkezdeyim nisanlim ilcede o yuzden bensiz tuttular ama kayinvalidem gezmis görmüş begenmis tutmuslar guzelmis ev canim :) benimki soylemeyi seviyor gerci teli bende askere giderken vermisti elindeki biraz takoz ondan gosterememistir abisine gonderdim ama adam calisiyor hemen gormemislerdir :) bencede farkli birsey umurlarinda degil gidip daha evi gormemis ya ben olsam hergun gider bakardim

morhipodan alışveriş yapan ve memnun kalanlar var mı kızlar.. tankiniler çok pahalı 20 tlye düşmüş gerçi millet kapışmış ama bir sorayım dedim bilgisi olan var mı
Ben birkaç mutfak eşyası almıştım canım çay bardağı takımı falan memnunum ayrıca site olarak musteri memnuniyetini çok önem veriyorlar bir de çarşaf takımı almıştım dışardan uygun olduğunu görünce fiyat kıyaslayip alıyorum ben

Gozunu rahatsiz edecek bir deseni yoksa hic sıkıştırma derim canim kizlar da demis zaten bir de borc varsa zamanabirakip tam icinesinen bir sey bulabilirsin de

zaten yeterince borça girdik aslında doğru söyluyorsun perde konusunda çok kararsız kaldım
Benden baskasi kadarsiz kaldim diyince bir garip oluyorum :))) ama cidden bu konuda nisanlimlakendimi egitime alamayi dusunuyorum omrumuz karar surecinde tukeniyor))
Kendi yapiyor dusun iftar sonrasi hem de takdir etmelisin dedigin gibi, ama beklemesi zor gelir tabii sonucu dusun kendi el emegi olacak duvarlariniz:)

bnm perdelerim halılarım avizelerim günlük su bardaklarım kevgir setlerim vs yok birde yemek odası masası ve tv unitesi dahaa hiç belli degil
Perde haric digerleri bende de yok)) sadece Yatak odasina fon alacagim o da yok:))

1. ramazan 2. ramazandan hemen sonra düğün var hemde 3 gün süren 3. maddi bizde sıkıntı var.. şimdi gitsek onlar hazır ama gidemiyoruz işte bide hiç bişey yetmiyo gibi annem hastalandı :/
Gecmis olsun canim, bir sekilde her sey tamamlaniyor amaonce ama sonra, onemli olaan kendi onceliklerimizi belrlemek bizi en mutlu edecek seyleei one almak bence. Allahtan ayni dusunceedeyiz bu konuda nisanlimlanyoksa nir de o karar faslini ceosek 19 senede evlenemezdik)

Nisanlimin annesi sag olsun kadin getirip temizletti yoksao ilk halini ben temizlesem o eve hic isinamayacaktim sanirim simdi bile mutfak dolaplarindaki lekeler yuzunden hozum acik kabuslaar goruyorum; ((

bilmem inşallah canım ben şimdiden kendimi hazırlıyorum zaten herşeyin yarım yamalak olacağına :/

Inan bana kendini hazirlamak cokmise yariyor basta birkac arkadasimla konusyordum hatta annem ennufak detaylari hatirlatiyordu e diger yanda nisanlimmacelesi yok ya acelesi yok ya saglik olsun hasta mi olalim diyor baktim aslimda adam hakli ama bu kadaryavas bana da yavas geldinorasinayri:) oncelikle omarkadaslarla evlilik hazirliklariminkonusmayi biraktim cunku ya aileleri yapmis her seyi ki maddiyat isleri ne derece etkiliyor malum ya da kendileri iclerinde kalanlari sana aaa bu olmadannolir mu falan seklinde yansıtıyor e biz de zaten heyecanli ve tecrunesiz bir donemdeyiz kafamiz karisiyor,

Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gulemgule kullan canim tez gelirler insallah:) ben bir turlu cesaret edemiyorum netten tekstil vb almaya iade vb seylerden de hoslanmadihim icin:)
Ekim de polar battaniyler cikinca ilk yatak ortumu alacagim insallah ne zaman cikar bilmiyorum ama is guzel renk ve desen bulmakta ennzoru o(

Güle güle kullan canım:) benim de kargolarimin bir kısmı bugün geldi diğerlerini de merakla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Magazadan urunu gorup sonra mi netten aliyorsunuz kizR bir ben miyim bu konuda kil)

Cok dogru bence hani cocuklari buyuyup evdennayrilinca kac yil sonra boşanan ciftleri dusunun, hep bir mesgale sonra hop hop yapacak dusunecek konu kalmayinca birnirini yiyorlar:))) isin sakasi tabii ama hep sevgili, sozlu, nisanli gezdik alisverismkiyafetle sinirli oldu evlendikten sonra esini alip ev esyasintekstili ivir ziviri bakmak keyiflinolacaktir diye düşünüyorum:))

kizlar nisanlim baska memlekete tayin düşünüyor ne olur dua edinde olsun :)

Senin de istdigin anlasiliyorumarim daha da muylu olacaginiz bir yer olur

amin tatlim evet zor ne yazikki

bizde de var tatlim ama ben sadece kayinvalideme gorumcelerime birde kaynima ha birde babaannemiz var ona cikaracagim amcasina da cikaracaktik vazgectik anam birazcik sinir oldu da bu taraflarda da cikarilirmis hatta bilezik takanlara da ama eskide kaldi artik canim o yuzden aile daha iyi
bu arada posetlede olmaz kiz ayiptir :) hazir bohca al ucuzlarindan teyzeye halaya onlara falan damatin annesine ablalarina abisine falan iyilerinden koy
zaten yapsanda bir dert yapmasanda bir dert insanoglunu mutlu edemiyorsun ne yazikki :)

bende oylebdusunuyorum tatlim birde nisanlim seviyormus benle alisveris yapmayi gerci desenizki ne kadar yaptiniz o muallakta bayramdan sonra artik bu dusuncesi netlesir :)
aynen tatlim cok istiyorum iki aileninde cekim gücünden uzak olursak ayaklarimizin uzerinde dururuz :) saol tatlim benim:)

1. ramazan 2. ramazandan hemen sonra düğün var hemde 3 gün süren 3. maddi bizde sıkıntı var.. şimdi gitsek onlar hazır ama gidemiyoruz işte bide hiç bişey yetmiyo gibi annem hastalandı :/

hayirdir tatlim neyi var annenin bu arada gecmis olsun

canım elektrikli küçük ev aletlerimin hepsinini internetten aldım. mağazalara göre çok daha uygun oluyo ciddi inririmler var zaman zaman onları takip ediyorum. bir de ufak tefek mutfak eşyaları alıyorum, bardak, tabak, spatula vs. gibi hani canlısını görmeye gerek olmayan şeyler. nevresim takımı battaniye vs. onları da netten aldım. zaten mağazadan da alsan içini açıp komple bakamıyorsun kapak resmine göre alıyosun..netten yapılan yorumları okuyorum ona göre karar verip alıyorum:) iade süreci de artık çok basit evden kargoyla gelip teslim alıyolar 3-5 gün içerisinde de para iadesi oluyo. kendim alsam gidip geri vermekle uğraşıcam vs. . yaniii uzun lafın kısası tavsiye ederim online aışveril candır

hmm.. :26: ya kayınvalideme sordum bende napılıcak diye tam bişi demedi şimdi o yüzden bende napıcam tam bilmiyorum onlarla konuşup yapıcam ama eğer onlar gerek yok derse bnde girmem sülaleye ama sanırım gir diyecek baya bi saydı çünkü.. halalar teyzeler amcalar dayılar.. sülalede kalabalık.. aile içine iyi yaparım zaten varda hatta hazır sayılır onlarınkiler ananemizle dedemiz var bizimde onlarada güzel yaparım gerisine çok bişi koymam diyorum havlu namazlık patik çorap başka ne konur ki.. çamaşır annem pek taraftarı değilde.. öff sıkıldım bu işlerden bitsede gitsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…