2014 eylül gelinleri de buraya:))

bende kadın getiricem aynen o bi temilesin detayları ben yine geçicem üstünden

diyorum kı bir perdeci bulup eve getireyim bakayım ne kadar tutacak ona göre karar verecem artık
aynen baktır bakalım fiyat çok uçuk değilse yaptırabilirsinde canım
günaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff
halledersin canım sorunsuz ev bulduktan sonra eşya almak yerleşmek çok sıkıntı değil

hazırlıklar bitermi canım hergün bişey yapılıyo :) hiç bi bilgim yok ama ilahiyat zordur açıköğretimse dahada bi zordur diye düşünüyorum

aman biter bir gün inşAllah :) korkutma benı canım ya inşAllah geçerim dersleri bakalım nasip Rabbim yardım eder inşAllah ben çalışırsam..

bilmem inşallah canım ben şimdiden kendimi hazırlıyorum zaten herşeyin yarım yamalak olacağına :/

morhipodan alışveriş yapan ve memnun kalanlar var mı kızlar.. tankiniler çok pahalı 20 tlye düşmüş gerçi millet kapışmış ama bir sorayım dedim bilgisi olan var mı

Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))

Güle güle kullan canım:) benim de kargolarimin bir kısmı bugün geldi diğerlerini de merakla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

morhipodan alışveriş yapan ve memnun kalanlar var mı kızlar.. tankiniler çok pahalı 20 tlye düşmüş gerçi millet kapışmış ama bir sorayım dedim bilgisi olan var mı

Canim ben Morhipodan alışveriş yapıyorum iade sürecinde de sorun cikarmiyolar. Ama ic çamaşırı bikini vs. Iadesi yok diye biliyorum. Hijyen açısından hic bir online sitesi iade almıyor. Dün bunu bilmeden 6tane sütyen takım aldım markafoniden , allahtan kargoya verilmemiş daha iptal ettim.

neden iptal ettin canım

evet ya ama bitmiş 20 tl için hiç düşünmezdim normale 130 çünkü

bende yatak örtümü netten aldim canim hem cok güzel hemde cokta uyguna geldi nerdeyse yari fiyatina ve yeri de iyi

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

bende yatak örtümü netten aldim canim hem cok güzel hemde cokta uyguna geldi nerdeyse yari fiyatina ve yeri de iyi

Benimki günlük kullanmak için aldım.öyle danteli gelinlik gibi almadım..her zman kullanayım diye

Benimki günlük kullanmak için aldım.öyle danteli gelinlik gibi almadım..her zman kullanayım diye

En iyisini yapmışsın bende karacadan.set olarak aldım pike-nevresim-yatak örtüsü. Yıkamasi utulemesi kolay. Gelin örtüleri baza altinda bekliyo malesef ve dünya para veriliyo bosu boşuna.

ben onu alamadim daha canim ya :) hayirli olsun tatlim güzel günlerde kullan

kizlar nisanlim baska memlekete tayin düşünüyor ne olur dua edinde olsun :)

Balayı içinde bugun iki tane bikini aldım :)) iyice heveslendim tatile hayırlısı ile artık gelsin balayı bu tatile çok ihtiyacım var gerçi hepimiz aynı durumdayız stres sıkıntı içindeyiz

kizlar nisanlim baska memlekete tayin düşünüyor ne olur dua edinde olsun :)

Insallah canım hakkınıZda hayırlısı olsun

aynen tatlim ya hayirli olsun
Güle güle kullan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…