- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.721
bende kadın getiricem aynen o bi temilesin detayları ben yine geçicem üstündenelektrigimiz olsa kesşke bizde aksam gidicezde daha baglanmadıı=)) benimkide aynen öyle soyledi kestirmeleri iyi yapamazsa döverim o boyacıyı dedibenim esyalar 20 sinde gelicek son hafta içinde kayınvalidemler kadın tutcaz biz ufak yardımlar yaparız dedi diye rahatım biraz daha. kadın temizlesinde arkadasından ben bidaha gecerim aynen canım yıkanıp asılan utu istemeyen olunca harika oluyorkullanımı
aynen baktır bakalım fiyat çok uçuk değilse yaptırabilirsinde canımdiyorum kı bir perdeci bulup eve getireyim bakayım ne kadar tutacak ona göre karar verecem artık
halledersin canım sorunsuz ev bulduktan sonra eşya almak yerleşmek çok sıkıntı değilgünaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff
merhaba kızlarmaşaAllah hazırlıklar son hız devam ediyor anladıgım kadarıyla ya kızlar bu arada bişey soracağım aranızda eskişehir anadolu üniversitesi ilahiyat fakultesi hakkında bilgisi olan var mı derslerin zorluğu falan nasıl ? :26:
bende kadın getiricem aynen o bi temilesin detayları ben yine geçicem üstünden
aynen baktır bakalım fiyat çok uçuk değilse yaptırabilirsinde canım
halledersin canım sorunsuz ev bulduktan sonra eşya almak yerleşmek çok sıkıntı değil
hazırlıklar bitermi canım hergün bişey yapılıyo :) hiç bi bilgim yok ama ilahiyat zordur açıköğretimse dahada bi zordur diye düşünüyorum
anlıyorum canım geçmiş olsun canımüzülme herşey hallolur inşAllah benim nişanlımların durumuda iyi değilde ama hayırlı işte Rabbim yardımcı oluyor ben buna inanıyorum cok şükür şuan mutfak masamız ve süpürgemiz hariç herşey hazır onlarda hallolur inşAllah
sende sıkma canını dua et inşAllah Rabbim bir çıkış kapısı açar.. :44:
Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
morhipodan alışveriş yapan ve memnun kalanlar var mı kızlar.. tankiniler çok pahalı 20 tlye düşmüş gerçi millet kapışmış ama bir sorayım dedim bilgisi olan var mı
Canim ben Morhipodan alışveriş yapıyorum iade sürecinde de sorun cikarmiyolar. Ama ic çamaşırı bikini vs. Iadesi yok diye biliyorum. Hijyen açısından hic bir online sitesi iade almıyor. Dün bunu bilmeden 6tane sütyen takım aldım markafoniden , allahtan kargoya verilmemiş daha iptal ettim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden iptal ettin canım
Valla hepsi ayni marka aynı beden sütyen takımlardi 140tl fln tuttu.bir tanesi olmazsa hepsi olmaz demekti riske giremedim. Bikini de cok sorun olacağını sanmam 20tl de riske edilebilir bence:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))
bende yatak örtümü netten aldim canim hem cok güzel hemde cokta uyguna geldi nerdeyse yari fiyatina ve yeri de iyi
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Benimki günlük kullanmak için aldım.öyle danteli gelinlik gibi almadım..her zman kullanayım diye
Benimki günlük kullanmak için aldım.öyle danteli gelinlik gibi almadım..her zman kullanayım diye
bilmem inşallah canım ben şimdiden kendimi hazırlıyorum zaten herşeyin yarım yamalak olacağına :/
Yok ya ole düşünme :$
kizlar nisanlim baska memlekete tayin düşünüyor ne olur dua edinde olsun :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Balayı içinde bugun iki tane bikini aldım :)) iyice heveslendim tatile hayırlısı ile artık gelsin balayı bu tatile çok ihtiyacım var gerçi hepimiz aynı durumdayız stres sıkıntı içindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?