- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.681
kandiliniz mübarek olsun kızlar
ALLAH razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kandiliniz mübarek olsun kızlar
ALLAH razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun
sağol canım iyi olur biz iskenderundan bakmayı düşünüyüoruz.. ev konusu bizim karışık bayramdan sonra bakcazz
Bence de iskenderundan bakin tatlim ben de ordan aldim :) dortyoldakileri pek begenmedim.. O zaman iskenderunda özis mobilyaya kesin ugramalisin biz butun esyayi ordan aldik
hmm hmm şey eee hiç bir şey yapmadım filan işte
koşturmaca hiç bitmiyor kuzum valla ramazan diye magazalarda erken kapanıyor kına için iş çıkışı elbise bakamıyorum
yaa sorma bnde yetişemiyorum yaa nasıl olcak hiç bilmiyorum bukdr işin arasında incik cıncık dagıtayım diye düşünüyordum bide kınada
bende sabun dagıtacam kınada
canim biz de normalmguneslik yaptirdik, arkadas yazmis hani kanatli caminacinca yazin olmuyor stor perdeler, isikmgecirmeyen kumastan normal guneslik ya da perde de oluyor haberin olsun canim annem salon perdelerini epey karanlik yapan cinsten yaptirmisti film izlerken supermoluyor gunezte bile bir de ev sein oluyor yazin cekince ama hic isik gecirmeyenleri de vardi yatak odasina fon perde de almaui dusundugum icin gunesligi normal aldim fon perdeyi oyle dusunuyorum.bana üzülecek konu bitmiyor be kuzum.. o halloldu şimdi perde kavgası yapıyoruz benim adamlan.. ben stor diyorum o güneşlik diyor.. kazanan o malesef... sevmiyormuşmuş tır tır tır perde.. güneşliği sıyırcakmış kafasına göre.. azcıkta maddi durum tabi.. o yüzden ses çıkartamıyorum zaten :s
Aman o fotoğrafların cogu photoshoplu canim o kadar kolay olsa puruzsuzluk unluler oyle olurdu degil mi babaanne senin mi nisNlinin cozemedim ben iyi mi :) evin plani hazir hadi iyisin:)korunma konusunda sifir bilgi allah sonumu hayir etsin:) kaplumbağalarin hayirli olsun tatlim:)
saol tatlim evet basliyor hayirlisiyla:)
ya ne yapacaktim kadindaki fizigi görsen bi kendimi aynada görmek bile istemiyorum o derece yani
yok babaannem herseyden haberim olsun istiyor bana sorun bana gosterin ben dersem olsunlarda :)
bu arada evimizi tutmuslar :) saolsun babaannem onada karisti evimin planini yapti ya :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
hhaha zebralarin hayirli olsun canim aslinda belki de oyle yPmak lazim ama benimki dirdirdir baslardi herhalde ki nir tul davasi oldu malum fitil fitil felecekmburnundan bendeki hafizayi danbilirnkendisiya ben salondan geçtim sadece yatak odasına istiyorum oda hani dışardan içeri içerden dışarı ışık süzmesin diye hemde rahat hareket edebilmek için normal güneşlikler arkasında durulduğunda direk gölge perdede belli akşam ışık yanarken storlara dışardan bakınca evde kimse yok gibi görünüyo evin ışığı yanıyomu o bile gözükmüyo hiç o yüzden istiyorum hani.. bide yatak odası perdelerini ben yaptırıyorum ona ödetmicemde yani genede yok diyor.. sevmiyorum diyor başka bişey demiyor.. mutfağa çaktırmadan zebrayı yaptırıyorum ama oh olsun...
Haklisin canim ben takılıyorum sana benimmkucuk eksikleri gormem icin buyuk eksiklerin tamamlanmasinlazim tabii cuma tasinacak nisanlimminsallah aydinlatma ne olacak hicnsormuyorum bile epey eglenceli bir goruntu olacak sanirim :))):) canım benim bak eşyaların gelsin yerleşsin o zaman noksanlar daha çok meydana çıkıyor şükürler olsun büyük çoğu bitti artık ama hala perdem ve mutfak masam yok..
ve çeyiz için almam gereken çamasırlarım var onları halledecem bu hafta
günlerim çok yogun geçıyor bide evde bayram temizliği yapıyoruz
solaryuma gidiyorum
Aman o fotoğrafların cogu photoshoplu canim o kadar kolay olsa puruzsuzluk unluler oyle olurdu degil mi babaanne senin mi nisNlinin cozemedim ben iyi mi :) evin plani hazir hadi iyisin:)
babaanne benim canim ne yazikki:)
evet ama nisanlim gidip gormus mu bilmiyorum birsey demiyor bende uyuz oldum sormuyorum :) hayir begendigimiz mobilyalari ablalarina gosterdi ne dediler bana demiyor ustelik birde sonradan ben sana dedim ya diyor bogacagim bir gün gorecek
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Günaydın kızlar gece sohbetlerine uzak kalıyorum çünkü şimdi siz uyurken ben yollarda işe gidiyorum :)))
Uyumayanlara vardır herhalde :))
Perde konusunda bende 1 adım bile atamadım sanırım nişanlımım eski perdelerini bir süre kullanacam...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım
Sende bendensin. Perde konusunda bir adım atamadık daha. Bayramdan sonraya kaldı. Ama kızların bahsettiği stor güneşlikler aklımı karıştırdı. Yazın illaki cam açılacak storla nasıl olacak benim de aklıma takıldı. Stor güneşlik yaptırmayı düşünüyordum salonuma :/
günaydın kuzumm...benim ev çatı katı o yüzden zaten stor olmuyor zaten normal yaptırsam oda bana yetecek
ohh ne güzel, çok masrafın da olmayacak desene. Stordu, fondu uğraşmıycaksın :)