- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.641
Ben de biraz once bi organizasyon sirketini aradim kina icin sadece kina kizlarindan istiorm diye 3 tane kiza 800tl fiyat verdiler
Zaten dugunle olcagi icin masa suslemesine falan ayri para verdik, hediyeliklerim ve kina malzemelerimi de aldim. Biraz canlandirirlar ortami diye dusundum ama cok para ya
Bende cok celistim kendimle o parayla baska seyler alirdik diye düşündüm günlerce ama biliyorum ki icimde kalicak ileride keşke dicembiraz sansim güldü anneme babasindan küçük bir miras düştü bayramda yollicaklar.annemde nasilsa para hesapta yoktu sen kullan dedi.yoksa benimde ceyizim yarım halaaa alinicak bir sürü sey var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sadece kizlara 800 çok istemişler. Ekonomik paketler var 1000tl icinde kiz dahil bir sürü şey oluyo
o zman süper olmuş anlaştığın yer neresi böyle 500 filan olsa gene iyi ama 800-900 çok gelıyor bana
neresi netden bakayım bende isim filan var mı
canım ekonomik paketler 1000 standart paketler 1650 tl di. ben stadndart seçtim. aşağıdaki hizmetleri veriyolar işte. kına için bindallı fln da onlar getiriyo
*KARŞILAMADA ŞIK TEPSİ İLE İKRAM EDİLEN LOKUMLAR
* 2 ADET KOSTUMLU KINA KIZLARIMIZ
* 1 ORYANTEL(DANSÖZ)
* ORYANTEL DANS GÖSTERİSİ
* BAYAN DJ MÜZİK ARŞİVİ
* KINA TAHTI
* KINA CİBİNLİĞİ
* NEDİME YER MİNDERLERİ ( 2 ADET )
*KIRMIZI HALI
* GELİN BİNDALLISI HÜRREM MODELLERİ (KIRMIZI,MÜRDÜM, MAVİ)
* GELİN ÇIKIŞI ( NEDİMELER, DANSÇILAR, DAVUL, TEFLER, VOLKAN VE KONFETİLER EŞLİĞİNDE GELİNİ SAHNEYE ÇIKARTMA)
* YELEK- FESTEN VEYA PADİŞAH KOSTÜMÜNDEN OLUŞAN DAMAT KOSTUMU
* GELİN DUVAĞI
* GELİN ELDİVENİ
* GELİN ÇIKIŞI ( NEDİMELER, DAVUL VE TEFLER EŞLİĞİNDE GELİNİ SAHNEYE ÇIKARTIR)
* GELİNİN ARKADAŞLARI İÇİN 15 ADET KAFTAN
* KINA ÇIKIŞI (NEDİMELER VE ARKADAŞLARLA)
* KINA TEPSİSİ
* KINA SEPETİ
* KINA TAÇLARI
* KINA MUMLARI
* DAVETLİ SAYINIZCA DAĞITILACAK KINALAR
* DAVUL & BENDİR
* HALAY MENDİLLERİ
* TEFLER
* SHAKIRA KEMERLERİ
*VOLKANLAR
çok iyi canım herşey var çok güzel olur eminim canım şimdiden hayırlı olsun ama parasıda güzelmiş
evet bana da fazla geldi aslında ama aklımda evlenme planı yokken bile böyle 1-2 kınaya gitmiştim çok hoşuma gitmişti bende böyle yapıcam derdim hep. ama aniden evlenme kararı alınca da çok sıkıştı annem gerek yok diyodu aylardır ama son dk .da dediğim gibi ekstra para gelince kabul etti sonunda. düğünden daha önemli benim için:)
benımde aklıma soktun heeeevdekileri bunu diyeyim bakayım ne olacak tepkileri
benim 9 yılık evli bir abim var onun düğünü çok acele olmuştu. kimse bişey anlamadı. bende tek kızım bunun üzerinden biraz duygu sömürüsü yaptım sanırım son mürvetiniz vs gib.sende bir şansını dene olma ihtimali varsa bastır biraz
işin neydi canım senin dogrusun çok zor oluyor hem iş hem düğün telaşı ama parasızda bişey olmuyor ben şuan iştem çıksam çok zor oluruz borçlarımız yok var çünkü:18:
ben egitmenim tatlım iqup isimli bir programın egitmenligini yapıyorum. yaz sezonu ögrenci yok dershane gibi düşün yani.
nişanlıma anlattım tepkisini görunce şok oldum :) nasıl yani diyor 3 tane kız gelecek diye o kadar para mı verecez diyor :)) 2 tane davulcu ve zurnacı tuttu onlar hem duğun hem kına için onlar bile o paranın yarısına geliyor dedi çok güldüm
Istanbulda rekabet cok artik bir sürü sirket türedi. Sende en kötü arkadaşlarınla biseyler yap , bu şirketlerin videolarini izle kopya cek, kina cikisinda calan sarki, kina anındaki sarki vs, sen ortada otururken 2-3volkan koydurursun yanlara görsel olarak satafatli olur:) arkadaslarina mumlar ve senin etrafin isil isil mum olsun falan. Aslinda sirket olmadan da cok güzel kina planlaması yapilabilir.cok yakın bir arkadasn o gece tüm bunlari senin icin takip edebilir cok da güzel olur:)
Giriste lokum dgitiyorlar giris seramonisi kina yakma merasimi vs bunlari yapiyorlar. Anacm bu iste bu kadar vardiysa biz niye calisiyoruz butun ay :) ooh hem gobek aticam hem eglenicem 200tl kazanicam bi gecede ne guzel valla :)çok para bişey diyecem kızlar ne yapıyor göbek atıyor kına dagıtıyor dimi
ben sadece kına yerini eve yakın cim alan diye müzik ve yer e 1 500 tl verdim
Giriste lokum dgitiyorlar giris seramonisi kina yakma merasimi vs bunlari yapiyorlar. Anacm bu iste bu kadar vardiysa biz niye calisiyoruz butun ay :) ooh hem gobek aticam hem eglenicem 200tl kazanicam bi gecede ne guzel valla :)
bence ilk olanı yaptır bugün güzelce göster onlara aradaki farkı çocuk mu kandırıyorlar
tatlım naptın nettin gelinliğii=))))
Arcelikten buzdolabi, midi firin, camasir makinesi, aspiratorbeyaz eşyalarını alan Kızlar hangi markaları tercih ettiniz
29 tl miii donunce ilk is bikini avina cikacagim, balayi icin almistim bu yaz basi onu test ettim, ama sonraki yil icin hep sezon sonu yedeklerim:)))Eki Görüntüle 1195942
Kızlar buğu bu mayoy aldım kotondan 29 liraya düşmüş hemen liyim dedim beğeniyodum bunu zaten pahalı diye almıyodum şansıma tek kalmış bitanede bikini aldımmı derdim bitti tabi bende bu kızki kadar muntazam durmuyo sinir oldum şimdi kıza
vay guzelmis :) amaan ne bakiyon kiza inatlarina yapiyorlar sanki Türk milleti sifir bedende herseyde sifir beden yalniz bende gelinligin altina ic camasiri aldim nerdeyse bir sene olacak alali kapaktaki kiza uyuz oluyorum ters cevrilmis bir sekilde duruyor
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
Doğru söyluysun tatlım fikirleri iletmek geyige vurmak işe yarıyor gercekten=) hepimiz için hayırlısı tatlım nasıl gdiyor bakalım telaşlar:)
Günaydın canim :) benim askerim geldi şükür simdi basliyor benim telaslar :)
hayirli olsun tatlim güle güle kullan huzurla mutlulukla
Tugceeee sakin oll bak eve sigamayacaksin ceyizin dah alinacak nesi kaldii:)))günaydın canım benim hazırlıklar devam ediyor bu hafta balayı için bişeyler almaya başlayacam :)
ayrıca hala çeyiz için almam gereken şeyler var
saol tatlim ins bugün hasret giderecegim :)
babaannem bizde saolsun dugune erken geldi geldi geldi de saolsun bana herseyi sorun ne alirsan once ben bileyim ben dersem olur havalardayiz tencerelerin kodlarini yaziyorum ki hani karisiklik olmasin anneme diyo ki benim kizlarim benden birsey istemedi kafayi yiyecegim kizlarr :) dün de nisanlimi aldi yanina oturdu zaten yorgundu kuzum az kaldi resmen üstüne ucacaktim
bende eylülde evlenicem çeyizim hazırda daha gelinlik bakmadık nasıl bişey alacam bilmiyorum yerde tutmadık :44:selammm:)))
eylülde düğün planlayıp da şmdiden hiçbişeyi hazır olmayan var mıdır benm gibi? bu durum normal midir:):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?