Kizlar gecen gece tam okudum okudum alintilar yaptim ki modemden uzaklaşmak zorunda kaldim o sirada gitti hepsi, konular dr kontrolu hap vb di sanirim kizlar yazmis epeyce, kesinlikle en az 1 ay gecmesi gerekiyor diye biliyorum ben de hapinnetkin koruma saglamasi icin ama ben 2 aydan once guvenemem sanirim ek yontem sart. Yabanci madde, lastik mastik demeyin dedirtmeyin de erkeklere kendini bilen bir erkek boyle sacma sekilde konusmaz sadece su olanilir kendisi de bilgisizlikten ve kulak5an dolma bilgilerle hareket ediyordur yillarca bu sekilde korunana evliler taniyorum. Biraz arastirmakta fayda var turkiyede maalesef her sey tabu hicbir konusulmasin, ogrenilmesin kulaktan dolma bilgilerle olan hep kadinlara oluyor nedense farkindaysaniz.:)))
Balayı icin deniz ayakkabisi aldim bu aksam
))) sart diyorlar gidecegimiz yer icin dusunuyordum nerden bulacagim diye carrefourdakiler rahat gelmemisti hehe listeden bir cizik gitti bir de vanilya kokulu minik mumlar ve buzdolabi ustune magnet yavru kaplumbağalar aldim:)))
beyaz eşyalarını alan Kızlar hangi markaları tercih ettiniz
Arcelikten buzdolabi, midi firin, camasir makinesi, aspirator
Boschtan da set ustu ocak aldik, nirde bulasik makinesi zaten vardi bosch.
29 tl miii donunce ilk is bikini avina cikacagim, balayi icin almistim bu yaz basi onu test ettim, ama sonraki yil icin hep sezon sonu yedeklerim:)))
vay guzelmis :) amaan ne bakiyon kiza inatlarina yapiyorlar sanki Türk milleti sifir bedende herseyde sifir beden yalniz bende gelinligin altina ic camasiri aldim nerdeyse bir sene olacak alali kapaktaki kiza uyuz oluyorum ters cevrilmis bir sekilde duruyor
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...
Haha koptummm, ters koymak supermis:))) bu arada gozun aydin canim, kosturmaca tam gaz baasliyor senin de artik:))
Doğru söyluysun tatlım fikirleri iletmek geyige vurmak işe yarıyor gercekten=) hepimiz için hayırlısı tatlım nasıl gdiyor bakalım telaşlar:)
Ben tatile kactim, nisanlima bir haller oldu,
mutfaga 2 dolap alinacakti ocak ve firin altina 2 aydir onlari aldi, igdas basvurusu yapildi gelip baglamadilardi sabah 3 sey istemislermhepsini halletmis bir gun de ocaagi bile alip hetirmis eve
sagligindan suphe ettim bir an, sanirim benim ortadan yok olmam lazimnisanlimin boyle olmasi icin
Donunce scanner ve fotokopili yazici, epilator, tv sehpasi ve tabii ki catal kasik takimi oncelikle halledilmdsi gerekenler e tabii bir de nikah basvurusu gerektiğini hatirlariznumarim
Günaydın canim :) benim askerim geldi şükür simdi basliyor benim telaslar :)
hayirli olsun tatlim güle güle kullan huzurla mutlulukla
Simdi dugun safaklarimbasliyor desene
günaydın canım benim hazırlıklar devam ediyor bu hafta balayı için bişeyler almaya başlayacam :)
ayrıca hala çeyiz için almam gereken şeyler var
Tugceeee sakin oll bak eve sigamayacaksin ceyizin dah alinacak nesi kaldii:)))
saol tatlim ins bugün hasret giderecegim :)
babaannem bizde saolsun dugune erken geldi geldi geldi de saolsun bana herseyi sorun ne alirsan once ben bileyim ben dersem olur havalardayiz tencerelerin kodlarini yaziyorum ki hani karisiklik olmasin anneme diyo ki benim kizlarim benden birsey istemedi kafayi yiyecegim kizlarr :) dün de nisanlimi aldi yanina oturdu zaten yorgundu kuzum az kaldi resmen üstüne ucacaktim
Ney ney neyyy, yanlis anlamisimdir umarim diye tekrR okudum:) bir an nisanlin geldi de her seyden haberim olsun diyor sanmistim:))
Allah kolaylik versin:)