• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

walla kışın 3.5 ay resmen para almadan calıştım iflas etti sonra devroldum aynı firmada patronum degişti sadece onlarda bnu dediler ama eger geri dönersem agır sartlarla donus tapıcam artık kabul etmezlerse de bnm gibi birini yetiştirmek için 11 ay ugrasırlar :) oh olur ondan sonra. walla isilik oldum gözlerimden sinir stresten yaa:(

bencede tatlim keyifleri bilir allah iyi etsin onlari:)

ayy bende merak ettim ne yapti acaba gelinligi :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

kızçelerimm napıyonuzz. dün gece uyumusum sabahta uyuyakalmışım öğrencim benden önce gelip derse girmiş.:D sabah bi bakayım gözlerimib kenarları isil isil olmuş neyden oldugunu bilemedim ama stresten sanırım birde 20 lik diş agrısıyla ugrasıyorum 3 gündür. birde tam düğün öncesi 1.5 ay parasız izne cık dediler dün ona canım sıkıldı. tam düğün öncesi para lazım insanları düşünmüyolar hiç özel sektör işte :(

parasız izin mı cok kötu olmuş ya :50:

Senin liste baya kalabalikms kolay gelsin:) :) mutfak eşyalarımi fazla fazla ve baya ozenerek aldım, yatak odasini yaptiriyorum ölçü tutmadi , ki bu bana ek masraf cikartti, ankastre bulasik mak. Ve mikrodalga alicam, elektrikli küçük ev aletlerinin tamamını ben alicam bnce yeter zaten çalışmıyorum yeni mezun oldum hepsini ailem karşılıyo , , diğerlerini de nisanlimin ailesi alicak sonucta nisanlim da destek oluyo babasına. Benim babam napsin tek başına yüklendi herseyi:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenmek çok zor vallahi. Ben yatak odası mobilya parası hariç (onları annemler aldı) herşeyi tek başıma yaptım hala yapıyorum :) kolay gelsin ikimize de

bizimde basliyor yaa ve evin her odasinin bir duvari boydan boya cam yok boyle bir iskence:)

Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

canım bide ben iş çıkışı gidip yapıyorum temizliğimi benım halimı düşün evde olmam saat 8 oluyor

Kizlar sonunda kina gecesi için organizasyon şirketiyle anlaştım.aylardir hayalimdi ailemi anca ikna edebildimmm:)

Kizlar sonunda kina gecesi için organizasyon şirketiyle anlaştım.aylardir hayalimdi ailemi anca ikna edebildimmm:)

çok güzel canım biraz maddiyatlı birşey olunca aileyi ikna etmek gerekiyor haklısın ben kendim çalışıyorum bırak kına gecesi için şirketle görusmeyi hala çeyiz noksanlarımı tamamlayamıyorum

Ben de biraz once bi organizasyon sirketini aradim kina icin sadece kina kizlarindan istiorm diye 3 tane kiza 800tl fiyat verdiler :(
Zaten dugunle olcagi icin masa suslemesine falan ayri para verdik, hediyeliklerim ve kina malzemelerimi de aldim. Biraz canlandirirlar ortami diye dusundum ama cok para ya :(

Ben de biraz once bi organizasyon sirketini aradim kina icin sadece kina kizlarindan istiorm diye 3 tane kiza 800tl fiyat verdiler :(
Zaten dugunle olcagi icin masa suslemesine falan ayri para verdik, hediyeliklerim ve kina malzemelerimi de aldim. Biraz canlandirirlar ortami diye dusundum ama cok para ya :(

oyy gercekten cokmuş tatlım ama içine sinen olsun gönlünce olsun canımm

çok güzel canım biraz maddiyatlı birşey olunca aileyi ikna etmek gerekiyor haklısın ben kendim çalışıyorum bırak kına gecesi için şirketle görusmeyi hala çeyiz noksanlarımı tamamlayamıyorum

Bende cok celistim kendimle o parayla baska seyler alirdik diye düşündüm günlerce ama biliyorum ki icimde kalicak ileride keşke dicem:( biraz sansim güldü anneme babasindan küçük bir miras düştü bayramda yollicaklar.annemde nasilsa para hesapta yoktu sen kullan dedi.yoksa benimde ceyizim yarım halaaa alinicak bir sürü sey var.

Sadece kizlara 800 çok istemişler. Ekonomik paketler var 1000tl icinde kiz dahil bir sürü şey oluyo

Sadece kizlara 800 çok istemişler. Ekonomik paketler var 1000tl icinde kiz dahil bir sürü şey oluyo

Ya aynen canm bi yer var netten baktm ekonomik pakete 700 diyo ama istanbulda iste :( arastiricam bi kac yer daha bulamazsam artk arkadaslarimi organize edicem :)

oyy gercekten cokmuş tatlım ama içine sinen olsun gönlünce olsun canımm

Ya tek bu olsa hic acimam ama bussuru sey yapildi o dugun organizasyonu icin 3000tl vericez ustune bi de 800tl daha veremem. Dugunle birlikte olmasaydi kina direk organizasyon sirketine yaptirirdim 1000tlye en alasini ama cok maliyetli oluyor:(
Arkadaslarimi ayarlicam artik beraber bi organizasyon yapicaz :)

canım bide ben iş çıkışı gidip yapıyorum temizliğimi benım halimı düşün evde olmam saat 8 oluyor

canim ya allah güç kuvvet versin hemencecik bitiresin ins

Ya tek bu olsa hic acimam ama bussuru sey yapildi o dugun organizasyonu icin 3000tl vericez ustune bi de 800tl daha veremem. Dugunle birlikte olmasaydi kina direk organizasyon sirketine yaptirirdim 1000tlye en alasini ama cok maliyetli oluyor:(
Arkadaslarimi ayarlicam artik beraber bi organizasyon yapicaz :)

ben sadece kına yerini eve yakın cim alan diye müzik ve yer e 1 500 tl verdim:(

bende düşünüyordum tatlim düğün salonunu tutarken onlarin organizatorleri varmis zaten ama daha gidip gorusemedik bir turlu :)

Ya aynen canm bi yer var netten baktm ekonomik pakete 700 diyo ama istanbulda iste :( arastiricam bi kac yer daha bulamazsam artk arkadaslarimi organize edicem :)

Istanbulda rekabet cok artik bir sürü sirket türedi. Sende en kötü arkadaşlarınla biseyler yap , bu şirketlerin videolarini izle kopya cek, kina cikisinda calan sarki, kina anındaki sarki vs, sen ortada otururken 2-3volkan koydurursun yanlara görsel olarak satafatli olur:) arkadaslarina mumlar ve senin etrafin isil isil mum olsun falan. Aslinda sirket olmadan da cok güzel kina planlaması yapilabilir.cok yakın bir arkadasn o gece tüm bunlari senin icin takip edebilir cok da güzel olur:)

saol canim benim :) iyi yapmissin ben balayina daha gelemedim sadece elbisede alalim sana dedi benimki:) emin ol normaldede güzel duruyordur da bize öyle geliyor:)

Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

Valla nasıl bakarsak öyle görüyoruz dediğin gibî :) baharatlıklarını da diğer tüm eşyalarını da gülerek kullan canm benm, öpüyorum çoook :)

evet tatlım ama vardr bi hayır düğün işleriyle ilgilenirim artık yetişemiyodum cünkü hem iş hem evlilik cok zor gidiyodu bakalım hayırlısı

işin neydi canım senin dogrusun çok zor oluyor hem iş hem düğün telaşı ama parasızda bişey olmuyor ben şuan iştem çıksam çok zor oluruz borçlarımız yok var çünkü:18:

Back