• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

kendimi çok yorgunum hissedıyorum.bayram temizliği başladı evde işden çıkıp akşam temizlik yapacam bu hafta full.bayramda tatili gitmek istıyorum ama nişanlılığımızda ilk bayram ayıp olur mu diye düşünüyorum annem ayıp olur diyor babamda tatile gidelım diyor çok kararsız kaldım

Aslnda ilk bayram olmasaydi git derdim ama beklerler simdi senin gitmeni bence canim cok bunaldin ama buda kafa karistrsn bi konu oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi çok yorgunum hissedıyorum.bayram temizliği başladı evde işden çıkıp akşam temizlik yapacam bu hafta full.bayramda tatili gitmek istıyorum ama nişanlılığımızda ilk bayram ayıp olur mu diye düşünüyorum annem ayıp olur diyor babamda tatile gidelım diyor çok kararsız kaldım

Tatlim ben de gidicem tatile bence ayip olmaz cunku ailenle bekar olarak gecircegin son tatilin olucak nisanlin ve ailesi anlayisla karsilayabilirler.
Bu arada kolay gelsin :)

Aslnda ilk bayram olmasaydi git derdim ama beklerler simdi senin gitmeni bence canim cok bunaldin ama buda kafa karistrsn bi konu oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biliyorsun canım zor günler yaşadık ve daha da bayramdan sonra annemle ilgili stresler yaşanacak.kendime fazla yüklendim bu aralar minik bir tatil iyi gelecekti ama galiba haklısın evde oturmam lazım nişanlımda gitmemi istemıyor

Tatlim ben de gidicem tatile bence ayip olmaz cunku ailenle bekar olarak gecircegin son tatilin olucak nisanlin ve ailesi anlayisla karsilayabilirler.
Bu arada kolay gelsin :)

nişanlım hiç anlayışla karşılamıyor o beni burada gezdirirmiş hiç istemıyor tatile gitmemi :(
sagol canım benim bayram temizliği zorluyor beni valla

nişanlım hiç anlayışla karşılamıyor o beni burada gezdirirmiş hiç istemıyor tatile gitmemi :(
sagol canım benim bayram temizliği zorluyor beni valla

Hmm anladim canm ne guzel beraber gezersiniz iste ben 1.5 aydir gormuyorum nisanlimi bi daha dugunden 1 hafta once falan gelir yanima o zaman gorurum :) istanbulda yasiyodun bi gun alir denize de goturur seni kafan rahatlar biraz.

Hmm anladim canm ne guzel beraber gezersiniz iste ben 1.5 aydir gormuyorum nisanlimi bi daha dugunden 1 hafta once falan gelir yanima o zaman gorurum :) istanbulda yasiyodun bi gun alir denize de goturur seni kafan rahatlar biraz.

:( 1,5 aydır görmuyorsun yani dahada 1 aydan fazla var görmene :50: kıyamam canım sana biz sadece hafta sonları birlikteyiz o bile bana zor gecıyor gün sayıyorum

:( 1,5 aydır görmuyorsun yani dahada 1 aydan fazla var görmene :50: kıyamam canım sana biz sadece hafta sonları birlikteyiz o bile bana zor gecıyor gün sayıyorum

Sorma canm okul bittiginden beri boyle hasret ceker oldum :) ama evlenince 30kmden fazla uzaklastirmam seni yanimdan diyorum :):) Allah boyle ayriliklar versin canm insallah kavusucaz az kaldi :)

Sorma canm okul bittiginden beri boyle hasret ceker oldum :) ama evlenince 30kmden fazla uzaklastirmam seni yanimdan diyorum :):) Allah boyle ayriliklar versin canm insallah kavusucaz az kaldi :)

sonunda kavuşacaksın canım benim onu biliyorsun ya beklemek bile güzeldir.
ALLAH ım hepimizi tez zamanda kavuşturup ömur boyu sağlıklı mutlu evlerimizde oturmayı nasip etsin:nazar:

Ufff nolucak boyle :) benim 13 eylul dugun:) 9 eylul kına :) bugun ayarladım kınayı da :) Allah'tan otelde kalicaz ilk gece diğer gun de balayi:) yoksa yaticak yatağımız olmicak bu gidişle :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok zor cokk bu işler sinir stresten göz kenarlarım isil isil oldum yaa:D

kızçelerimm napıyonuzz. dün gece uyumusum sabahta uyuyakalmışım öğrencim benden önce gelip derse girmiş.:D sabah bi bakayım gözlerimib kenarları isil isil olmuş neyden oldugunu bilemedim ama stresten sanırım birde 20 lik diş agrısıyla ugrasıyorum 3 gündür. birde tam düğün öncesi 1.5 ay parasız izne cık dediler dün ona canım sıkıldı. tam düğün öncesi para lazım insanları düşünmüyolar hiç özel sektör işte :(

Ahahah canımm süpersin cok güldüm yaaa :D :D cok sevimlisin hakkaten :) ama gerçekten cok tatlı olmuş baharatlıklarıınn gülerek kullan canm benim :):) ben de smdi balayında giyecegim mayo ve bikinilerle uğraşıyorum 2 saattir, daha mobilyam bile tam değil :D bugn gecelik ve çamaşır takımları aldım da, toparlayıcı dantel sütyenlerle vücudum gerçekten güZel duruyor sanki bi mutlu oldm bugn :)

saol canim benim :) iyi yapmissin ben balayina daha gelemedim sadece elbisede alalim sana dedi benimki:) emin ol normaldede güzel duruyordur da bize öyle geliyor:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

bizimde basliyor yaa ve evin her odasinin bir duvari boydan boya cam yok boyle bir iskence:)

Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

kızçelerimm napıyonuzz. dün gece uyumusum sabahta uyuyakalmışım öğrencim benden önce gelip derse girmiş.:D sabah bi bakayım gözlerimib kenarları isil isil olmuş neyden oldugunu bilemedim ama stresten sanırım birde 20 lik diş agrısıyla ugrasıyorum 3 gündür. birde tam düğün öncesi 1.5 ay parasız izne cık dediler dün ona canım sıkıldı. tam düğün öncesi para lazım insanları düşünmüyolar hiç özel sektör işte :(

canim ya dis sikinti benimde kendiliginden cikmis korkuyorum nasil düşecek diye :confused: ustelik göz disimde de agri var gargara ile erteliyorum agriyi ne yapacagim bilmiyorum:(
ne ara bu kadar kötü oldu bu patronlar para göz oldular insanlikta mi kalmadi ya :(

Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

canim ya dis sikinti benimde kendiliginden cikmis korkuyorum nasil düşecek diye :confused: ustelik göz disimde de agri var gargara ile erteliyorum agriyi ne yapacagim bilmiyorum:(
ne ara bu kadar kötü oldu bu patronlar para göz oldular insanlikta mi kalmadi ya :(

Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

walla kışın 3.5 ay resmen para almadan calıştım iflas etti sonra devroldum aynı firmada patronum degişti sadece onlarda bnu dediler ama eger geri dönersem agır sartlarla donus tapıcam artık kabul etmezlerse de bnm gibi birini yetiştirmek için 11 ay ugrasırlar :) oh olur ondan sonra. walla isilik oldum gözlerimden sinir stresten yaa:(

bencede... paramla paralarım onları.. hani ışıktanmı renk dedim ama yok aga resmen bu gelinlik beyaaaz.. baktıkça farkları dökülüyor resmen... yarın haberlerde cinnet geçiren gelin adayı haberini duyarsanız bilinki o gelin benimdir yani... çok vahşi duygular besliyorum şuan.. :51:

tatlım naptın nettin gelinliğii=))))

Back