- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.321
ayy inşallah yüzünü kara çıkarmaz o bayan canım.. güvenebileceğin birinin olması çok güzel nazın geçer en azından.. benimde arkadaşım o mağazada çalışıyor ona anlattım derdimi o haklısın olmamış dedi yoksa mağaza sahipleri napıp edip kabul ettiriyolar olmayacak şeyi..
az dişini sıkıversin öyleyse kocişin yapcak bişi yok ben şöyle genel bi muayene olurum diyordum bi derdim kusurum varmı falan diye ama evlendikten sonra git dedi ablam daha rahat muayene olursun şimdi alttan muayene edemicek bişi yapamıcak dedi ben direk muayeneden vazgeçtim evlendikten sonra mümkün değil ay ay ben çok utanırımki
evet öyle bir sıkıntı var ama sen biraz disli ol ki magaza sahipleri kabul ettirmez gör hele birde eyvallahin yok gibi davran o zaman gör nasil yapiyorlar :)
ben o yuzden gittim ultrasonla bakti tahlil verdi o kadar bence git canim iyi bir doktor bul özel de olsa git hiçbirşey senden kiymetli degil emin ol .. alttan muayenede emin ol dusundukce bende utanıyorum ins hicbirimizin o bölgede sorunu olmaz cok zor bisey ya
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 48 gün kaldı...