- 13 Eylül 2013
- 121
- 11
- 68
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.281
Haha annemle bile gezsem son karR icin onu sokuyorum ner isin icine cunku ona da diuorum annemle degil senle kullanacahim bunlari senin de benim kadar behenmen onemli benimmicin. Ama bir ara diyordu canim ya kiz arkadaslarina sorsan diye:)) tabii konusulan nir cok seyi ilk defa duydugu icin garipsedindurdu gecen gun neydi konu hatirlamiyorum bir sey dedi mini firinla aspirTor muydu perde miydi konu neydi resmen sok oldum gozlerim yasardi ogrenmis detaylari:)) ama kendi bakinca da evire cevire inceler:) bir tul vukuati var ondan sonra copmalsam bile sana sodacagim dedim cop kutusunu bile felefonla sordum valla:))
Evet canim 1 hatta bazen 2 ay sonra koruma basliyor diye okumustum bizde de oyle olacaak muhfemelen zaten 1 ay kaoa guvenemem ben:)
Haha bir de o var tabiî onlarin anlayacagi dilden anlatmak)) nisanlim hep gormek lazim ciz bana der canlanmiyor gozunde perdeci bombaydi bizde, nisanlim cicekli bocekli nir sey olmasin demisti en sade tulu begendim sonnkarar icin gittik salon icin olan cok sade geldi perdeci bayan soklarda gitti daha hareketlinsuslu bir tane begendi:))) kadin diyor ki neyfendiye fazLa sade geldi, diyorum son kararin mi:))) susluyu adikmsalona sadeyindiger odalara:)))
Ahahah iyiki beraber gitmissiniz son karar icin :) nickin kadar kararsiz missiniz gercekten :) neyse artik geri kalan isleriniz bir an once hallolur insallah :))