• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar bu arada muayene için bi muhabbet dönmüş Bende 26 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç gitmemiştim. adetlerim arada stres hariç düzenliydi ama Ben yinede gitttim herşey yolunda mı diye ultrasonla bakıyor Bana baktı hiç bi sorun yokmuş çok şükür. ama tavsiye iyice sıkışıp gitmeniz gerekiyor yoksa görünmüyormuş yumurtalık ve rahim kızlar..

Canım ben english home dan %50 indirimden aldım çiçekleri tek tek, saplarını kesip bu şekilde buket yaptım. sap kısmını süslicem daha .toplam 38 tl tuttu çiçekler. Eki Görüntüle 1195767

Madame cocodan aldim bende bayiliyorum.cocoya ;) susleticem sadece pabucumda puda pembe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok güzeller kizlar ben buradan bulamam böyle güzel o yuzden netten verecegim kizlar:)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 46 gün kaldı...

Buda cok.icime sinerek aldigim pabuclarim.carla rossinin ayakkabilari cok rahat kalin topuk tercih ettim is yerinden tecrubeliyim...

ayy cok güzel Güle güle kullan canim ;) ben ne yazikki boyle az topuk alamam boy farki yuzunden :)

Selam kızlar ben de eylül ayı gelinlerinden olucam inş :). İlk mesajım bu konuya. Size bişey sorucam. Tesettürlüyüm istanbul beykozda ya da beykoza yakın tesettür gelin başı ve makyajı iyi yapam biyer arıyorum. Var mı bilen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar ben de eylül ayı gelinlerinden olucam inş :). İlk mesajım bu konuya. Size bişey sorucam. Tesettürlüyüm istanbul beykozda ya da beykoza yakın tesettür gelin başı ve makyajı iyi yapam biyer arıyorum. Var mı bilen

hoş geldin canım eylülün kaçı :) beykozu bilmiyorum hiç canım ya

Kızlar konular baya uzamış telden baktığım için cok karışık görünüyor ben gelin buketi için yardım beklıyorum netten almak istemıyorum bunun dışında nerden alabilirim
Sadece Pembe ve beyazlı olsun istiyorum

eminönünde mısır çarşısından çıkıp yukarı doğru gittiğinde solsa bi çiçekçi var bir içim su buketleri okadar diyim yani :16: fiyatlarıda çok iyi

Canım ben english home dan %50 indirimden aldım çiçekleri tek tek, saplarını kesip bu şekilde buket yaptım. sap kısmını süslicem daha .toplam 38 tl tuttu çiçekler. Eki Görüntüle 1195767

bunlarda çok güzelmiş ya :16::16::16: saplısınıda bekliyorum biliyosun :9:

Buda cok.icime sinerek aldigim pabuclarim.carla rossinin ayakkabilari cok rahat kalin topuk tercih ettim is yerinden tecrubeliyim...

wuww çok güzelmiş güle güle kullan canım benim

beyaz eşyalarını alan Kızlar hangi markaları tercih ettiniz

Siemens canım

$67486_01.jpg

Kızlar buğu bu mayoy aldım kotondan 29 liraya düşmüş hemen liyim dedim beğeniyodum bunu zaten pahalı diye almıyodum şansıma tek kalmış bitanede bikini aldımmı derdim bitti tabi bende bu kızki kadar muntazam durmuyo sinir oldum şimdi kıza :9::9::9:

hosgeldiniz :)

Eki Görüntüle 1195942

Kızlar buğu bu mayoy aldım kotondan 29 liraya düşmüş hemen liyim dedim beğeniyodum bunu zaten pahalı diye almıyodum şansıma tek kalmış bitanede bikini aldımmı derdim bitti tabi bende bu kızki kadar muntazam durmuyo sinir oldum şimdi kıza :9::9::9:

vay guzelmis :) amaan ne bakiyon kiza inatlarina yapiyorlar sanki Türk milleti sifir bedende herseyde sifir beden yalniz bende gelinligin altina ic camasiri aldim nerdeyse bir sene olacak alali kapaktaki kiza uyuz oluyorum ters cevrilmis bir sekilde duruyor :confused: :D

aynı sıkıntı bizde koca ev bitti muftaga masa yok :)bence ahsap masa en güzeli ben karar verdim çünkü benim mutfak cok büyük degil fazla yer kaplamaz diye düşünüyorum

tatlım günaydınn=)) cumartesi aldık masayı beyaz ahşap aldım 2 tarafa dogru storlu şekilde acılıyor. ayaklarını ağaçtan yapmıslar. sandalyeleri de öyle. öyle bir masa bakabilirsin cok kullanışlı. birde 3 kişisın diyelim yemekte sadece bir tarafını cekip acabiliyorsun cok rahat.

8-9 yil arasi 3 kisi olduk yakinda 10 yillik arkadaslar da gelirse sasirmiycam, etrafimda bize yakin ornekler var ama k da hic yok gibiydi yalniz degilmisiz:)) mutluluklar dilerim!

Hahah benzer seyleri hepimiz yasiyoruz ancak unutulmamasi gereken seyler var bunca yila caan mi dayanir:) rahatlik derken dogal bir durum aslinda dile kolay 8 yil ne demektir? Hemen cocugu olsa insanin ilkokul 2 ye gececek dusunun:) insannboyle stresli zamanlaarinda da en yakinlarina en guvendiklerine patlar. Bu demek degil ki tabii ki daha taze iliskilerde guven yok, adi ustunde daha o kipir kipir donem, hepimizin yasadigi ama surekli osekilde devam edemez;) yillar icinde araya ayriliklar, hastaliklar, aci kayiplar, is sorunlari, cok buyuk mutluluklar, cok buyuk acilar, cok sansli donemler, cok sanssiz donemler... hayata dair o kadar cok konudabirbirinizin tavrini gormus oluyorsunuz ki ister istemez bir parca durumu soz konusu oluyor.
ama bu kesinlikle saygi sinirlarini asan bir rahatlik olmamali. Bunun adi rahatlik degil baska bir sey olacaktir.

esya konusunda ise bizim gıbı hic esya almadiysaaniz beraber bazen vay be ne kadar cok ortaak zevkimiz varmis unutmusum ben bunu diyebilirken,
bunca yilimi boyle zevksiz ya da mantiksiz dusunebilen bir adama mi vermisim derken bulabiliyor insan kendini tek onemli nokta bunu gülerek ve geyik olaarak soylemede.

yasanilan her seyin bir sebebi oluyor canim etrafimda gorduklerim, hizli ilerleyop ayrilanlar sonrasinda cok agir adimlarla hareket ediuor benim gibi;) oncesinde uzun yillarini verip ayrilanlar da sonrasinda cabuk sonuca bagliyor-sen ve birkac arkadasimdan bizzat gordugum kadariyla;)
Onceki mutsuzluklarimizin hayatimizin geri kalaninda bizi daha mutlu edecegine inaniyorum.aslinda bunu yaşıyorum;)

Izne ciktim canim yollardaydim sukur kavustum netime:)

mikser almak icin senin yorumunu bekleyecegim gerekmezse daha once haberin olsun bu ayakli olanlar harika gorunuyor ama kullanimini bilmiyorum; cupcake ler tam yemelikl;))

Doğru söyluysun tatlım fikirleri iletmek geyige vurmak işe yarıyor gercekten=) hepimiz için hayırlısı tatlım nasıl gdiyor bakalım telaşlar:)

Back