8-9 yil arasi 3 kisi olduk yakinda 10 yillik arkadaslar da gelirse sasirmiycam, etrafimda bize yakin ornekler var ama k da hic yok gibiydi yalniz degilmisiz:)) mutluluklar dilerim!
Hahah benzer seyleri hepimiz yasiyoruz ancak unutulmamasi gereken seyler var bunca yila caan mi dayanir:) rahatlik derken dogal bir durum aslinda dile kolay 8 yil ne demektir? Hemen cocugu olsa insanin ilkokul 2 ye gececek dusunun:) insannboyle stresli zamanlaarinda da en yakinlarina en guvendiklerine patlar. Bu demek degil ki tabii ki daha taze iliskilerde guven yok, adi ustunde daha o kipir kipir donem, hepimizin yasadigi ama surekli osekilde devam edemez
yillar icinde araya ayriliklar, hastaliklar, aci kayiplar, is sorunlari, cok buyuk mutluluklar, cok buyuk acilar, cok sansli donemler, cok sanssiz donemler... hayata dair o kadar cok konudabirbirinizin tavrini gormus oluyorsunuz ki ister istemez bir parca durumu soz konusu oluyor.
ama bu kesinlikle saygi sinirlarini asan bir rahatlik olmamali. Bunun adi rahatlik degil baska bir sey olacaktir.
esya konusunda ise bizim gıbı hic esya almadiysaaniz beraber bazen vay be ne kadar cok ortaak zevkimiz varmis unutmusum ben bunu diyebilirken,
bunca yilimi boyle zevksiz ya da mantiksiz dusunebilen bir adama mi vermisim derken bulabiliyor insan kendini tek onemli nokta bunu gülerek ve geyik olaarak soylemede.
yasanilan her seyin bir sebebi oluyor canim etrafimda gorduklerim, hizli ilerleyop ayrilanlar sonrasinda cok agir adimlarla hareket ediuor benim gibi
oncesinde uzun yillarini verip ayrilanlar da sonrasinda cabuk sonuca bagliyor-sen ve birkac arkadasimdan bizzat gordugum kadariyla
Onceki mutsuzluklarimizin hayatimizin geri kalaninda bizi daha mutlu edecegine inaniyorum.aslinda bunu yaşıyorum
Izne ciktim canim yollardaydim sukur kavustum netime:)
mikser almak icin senin yorumunu bekleyecegim gerekmezse daha once haberin olsun bu ayakli olanlar harika gorunuyor ama kullanimini bilmiyorum; cupcake ler tam yemelikl
)