Kizlar sayenizde bugun sapik gibi plajda milleti inceledim yine:))) hiii takmayin valla canli yayindan bildiriyorum bakin:))
Becerebildikten sonra niye veresin ki, hah bayildim ben de yapabilecegim seylere para dokmekten hoslanmam ama becerikli olmadihim icin daha coknuzakta bir yedden daha ucuza alma oluyor benim yapabildiklerim yolladda helak oluyorum tabii:))
Buyuk kavusm yarin di mi canim, gozun aydin olsun simdiden
Hahaiyi guldum valla yabanci dil egitiminde motivasyon konulu o kadar kitap, egitim gormusumdur vermisimdir hic bu nokta aklima gelmemisti:)))
Nisanlin da kiskanclik konusunda ayni mi seninngibi kiskanc mi pe, cunku ayni kafada olmak aciyi hafifletir sanirim nisanlin acisindan yani:)))
Kesinlikle kendinize zarar kizlar, guvenmediginiz biriyle evlenmezsiniz degil mi? Hayatinizi birlestirmeye cesaret ettiginize gore bu adamlar bunu hak etmis degil mi? Ama tabii kiskanilmaktan da cok hoslaniyorsaniz orası ayrinkisiden kisiye degisiyor bu konu onemli olan ciftlerin ayni görüşte olmasi gerek bence. Nisanlim ve ben guvensizlik olarak goruyoruz allahtan denk geldik bu konuda yoksa isimiz zordu:))
Evet canim trafik kazasiydi, beyin ameliyati gecirdim, herkes gider mersine ben giderim tersine dusuncelerimi bu Meliyata baglayanlar oluyor bazen
Hic nilhim uok o konuda ama aci olmasini hic duymamistim umadim cabuk gecer canim
gecmis olsun. Ben de bembeazz olmak istemiyorum ozellikle balayindA:))
Ben de oraya gitmeye baslayacagim haha kizlar bir urunin basinda 3 umuz karsioasirmisiz:))
Balayinda havuzdan rahatsizlananlari ve havuz yerine deniz onerildigini cokmduydum ben de canim. Normalde bile ben otellerin havuzlarina guvenmiyorum cunku site ya da spor kulupleri gibi tahlil istenmiyor girenlrden.
Yaz hapini adet duzeni icin kullananlari cok duymustum korunma olarak etkinligi nasildir diye merak ediyordum aslinda hani hormon orani dusuk diye, cok sag ol bilhiler icin. Bu arada adetin 1. Gunu mu baslaniyor nasil oluyor sanirim ara verilmiyor 28 hap olduguna gore.?
Gecmisnolsunn yok yahu onlari diher esyalara gore sececeksin bence en rahat kismi:) tabii hali almYacagimi düşünürsek rahatim ama kilim Rayacagim ben de hos temizlik acisindan terlerin bombos olmasi en rahati
))
Bu basliktan cikmamistir oyle bir arkadas sanirim , sonucta buyuk nir forum ve her kafadan insan vaar ama lutfen mesajinizz cevaplanmazsa kotundusunmeyin alinti yaparsaniz bildirim geliyor ve haberdar oluyoruz yeni meajlardan.
Oyy kiyamamm ama arada ozlem iyidir, bak ben tatildeyim, bugun ocak ve mini firin alti dolaplarini siparis etmis nisanlim benim tatile cikmam lazimmis:)))
Daha ne esyasi geldiii kat mi cikacaksin yakinda eve:))))
Ne yalan soyliyim benim de aklimdan gecmisti bir ara umarim tarih fazla sasmaz:18:
bizde ne kina, ne dugun alti ustu minnak nir nikah olacagi halde yani olabilecek en sade sekilde nisanlim bunaliyor. Evin belki avizeleri kilimleri bile alinmamis olacak buna ragmen acele ediyorsun abartiyosun diyebiliyor nenim de buradki hazirliklaqrinhostermem lazim aslinda erkekler arasimda bu konular pek gecmediginden ben bir tek dusunuyorum saniyor:)))