O kadar uzun sure ev aradik ki sifir ev olup diger yonleri uymayacagina boyle olmasina sukrediyoruz sen dusun canim. Tabii hayatimdaq noyle pasakli insanlar gormedigimden o anki yag lekelerinin o gunlere ait oldugunu dusunmustum. Sanirim kac sene oyle oturdular alt dolaplari da temizleyelim diyip boyasini cikarinca ustlere ellememisler. Ev sahipleri yere goge sigdiramiyordu dolaplarini eski kiraci anahtari teslim ederken aldik, dedim ev sahibine soyle nisanlim bile kabul etmedi ki kotu durumda oldugunu abartiyorsun dedi annesi kadin goturdu temizlige cildirmislar vicik vicik diye. Benim zorumla soylemeseydi bir de hem boyle oturup sonra da ben bu hale getirdim olacakti iyi oldusoylemeniz demis ev sahibi ama kabul etmezler evde hicnkullanmayacagizbir mutfak kose bilmem nesi de var maalesef aslinda mutfagi yok sayarsak cok sukur duzdlttik her seyi valla pek giresim gelmeyecek bu gidisle oraya
nisanlim hayatta sormaz boyle bir seyi ev sahibi de cok duzgun oldugunu iddia ediyordu cnm mutfagin bilmiyorum yapisip kalmayacak nasil bir cozum bulacagimizi ama huzursuz olursam bantla resim yapistirmayi falan dusunebilirim hani cift tarafli bantlarla surekli degisecek tabii mutfak sonucta gsilinirken cikmasi lazim.
hehe ben de 2 hafta once yine penti kampanyasi gorunce bikini almistim aynen balayi icin diye ama uzun zamaandir kendime bir sey almadigi i fark etmistim