2014 eylül gelinleri de buraya:))

Yani dusun evi gordugumuzde en azindan boyasi bozulmamisti dolaplarin o yuzden hani hem son dakika golune mi uzuleyim o haalde kullanacagima mi hadi bunlara care yok bir de soylemek istemeyince nisanlim ustune bir de arkamdan laf edilecek dusuncesi bir de hani ev sahibi siz boyle yaptiniz dese cikarken sinirimden catlardim:)))

Aslinda klasi durum pentide bikiniler hep 3 parca alinca indirimli oluyor belki daha once gormussundur, parcasi 27 gibi bir seydi 3 parca alincaq 20 ye geliyor saka gibi, diger yerlerde bikiniler 100 un uzerinde:)

Dogru soyluyorsun yazalim kampanyalari hepimizin benzer ihtiyaclari var bu donemde.
kizlar bir de ben netten zadece hepsib.... sitesinden alisveris yapıyorum o daq elektronik, kitap vb. Simdi ceyiz icin biraqokc wsey gordum servis kasigi silikon falan. Aslinda cok icime sinmiyor o yuzden hep erteliyorum dokunarak alma alışkanlığı m var siz netten aldiniz mi memnun kaldığınız siteler var mi?

haha aayni biz:9:

Hallederiz, bakariz, merak etme turk erkegi lugati, tabii bunu karsiligi hadi, hadi ama, hani yapacaktik turk kizlarinin lugatinin onsozu:9:

canım hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama trendyol markafoniden yaptım. ürünlerde çok sorun çıkmadı ama ben yine de görüp alma taraftarıyım. geçenlerde ocak üstü patlıcan közlemek için saç gibi bişey+küçük ve büyük boy saç kavurma yapılan şeylerden aldım. markafonide 15 tl idi ama ben dışarda daha ucuza gördüm. Yani uygun olur diye aldığım çoğu şeyi dışarda daha uyguna buldum :)

Vee sonunda gelin ayakkabımı aldım hiç aklımda olmayan bir model......beğendığım modeller malesef ayağıma olmuyor bende artık ayağıma olan ve rahat olabılecegım ayakkabıyı aldım
Cidden cok rahat çünkü benim ayaklarım biraz tombiş sık zarif ayakkabılar olmuyor artık aldığımla idare edecem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hani resim haniiiiiii ? :)

bir tavsiye kızlar bana nasıl birşey almalıım :31:

gelinlikçi göğüs kısmına kalıp koyduysa onu inceltsin ya da çıkartsın sende böylece rahat rahat askısız yarım dolgulu sütyen giyebilirsin canım. yada gelinliğin içine sütyen etkisi yapacak birşey koyabilirler :)

canım hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama trendyol markafoniden yaptım. ürünlerde çok sorun çıkmadı ama ben yine de görüp alma taraftarıyım. geçenlerde ocak üstü patlıcan közlemek için saç gibi bişey+küçük ve büyük boy saç kavurma yapılan şeylerden aldım. markafonide 15 tl idi ama ben dışarda daha ucuza gördüm. Yani uygun olur diye aldığım çoğu şeyi dışarda daha uyguna buldum :)

gelinlikçi göğüs kısmına kalıp koyduysa onu inceltsin ya da çıkartsın sende böylece rahat rahat askısız yarım dolgulu sütyen giyebilirsin canım. yada gelinliğin içine sütyen etkisi yapacak birşey koyabilirler :)

resim akşam atayım canım benim ayakkabının öyle bir güzelliği özelliği yok ama akşam yüklerim tabiki.
gelinlikci ile konusayım bencede ....ya kızlar artık bu stresler bitsin artık geceleri uykularım kaçıyor

resim akşam atayım canım benim ayakkabının öyle bir güzelliği özelliği yok ama akşam yüklerim tabiki.
gelinlikci ile konusayım bencede ....ya kızlar artık bu stresler bitsin artık geceleri uykularım kaçıyor

nişanlımın taktiğini uyguluyorum fosur fosur uyuyorum :) hiiiç sanki evlenecek olan biz değilmişiz gibi yapma taktiği... tavsiye ederim

nişanlımın taktiğini uyguluyorum fosur fosur uyuyorum :) hiiiç sanki evlenecek olan biz değilmişiz gibi yapma taktiği... tavsiye ederim

:1: benim adamda hiç takmıyormuş gibi geliyor bana ama milletle sohbet ederken stresden düşünmekten saçlarım beyazladı çok dökulmeye başladı diyor
acaba stresi ve o düşünceyi nerde o zaman yapayor :ssz:

kızlar bugün, yarın maltepe merkeze uğramayı düşünüyorum evin ufak tefek eksikleri için, grandhaus'un karşı sokağında sanki bir şeyler vardı, başka yer var mı bildiğiniz? düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor:44:

Günaydın kızlar bir şey soracam gelinlik provam için iç çamaşır olmam gerekiyor tavsiye edeceğiniz marka var mı ya da nasıl birşey almayalım gelinliğim kalp yaka yani önü açık gelinikci almasan olur dedi ama çok küçük kalıyor :) biraz dolgun gösteren bişey olmalı bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eskiden hani karın bölgesinden yukarı dogru çıkan şeyler varmış ya onlar geldi aklıma, nasıl oturuyorlardı acaba çok merak ediyorum:1: yukarıda kızlar demiş silikon bantı oluyor artık kaymıyor, tabii gelinlik çeker mi aşağı bilemiyorum ama çekecek olsa hepten aşağı düşmesi lazım di mi :9: sana tavsiyem en yakın çamaşırca dene, fiyat olarak aralarında fark vardır tabii ama penti, boyner, marks&spencer bol çeşit bulabileceğin yerler. özellikle desteksiz çok ince süngerli aradığım için ben hep zorlanıyorum mesela 1 ya da 2 modelleri oluyor:9: aa bu arada loya lara da bakabilirsin canım maalesef çoğu destekli ve 90 a kadar oluyor modern modelleri. ama silikon bantlısı var mıdır bilemedim orada:44:

Canım sadece on kısmında duruyo pentiden aldım denedim çok rahat ettim ama düğün için aldım

çok sağ ol ve güle güle kullan canım, hep görürdüm ama rahat edemezsem diye almamıştım. daha önce parmak arası terlik için aldığım bir tane elimde patlamıştı da:9: bir de eczaneden almış, iyi para vermiştim :47:

şşşt bak beni gör, rahatla :9:eve daha vileda dışında eşya girmedi:52:

çoğu şeyi hallettiniz ama değil mi? benimkini stres basıyor, benim de aslında senin gibi yapmam lazım, ev bulana kadar çöp bakmazsan her şey sıkışır işte :47: ama hala savunması, acelesi yok ya :53::53::53:

:1: benim adamda hiç takmıyormuş gibi geliyor bana ama milletle sohbet ederken stresden düşünmekten saçlarım beyazladı çok dökulmeye başladı diyor
acaba stresi ve o düşünceyi nerde o zaman yapayor :ssz:

:9: bizden ayrı yaptıkları kesin :1: valla denge dedikleri bu herhalde ne bileyim. bir taraf acele ediyor, diğeri yavaşlatıyor. o acele etse bu sefer de ben mi sererdim bilmiyorum beni sinir eden şu anda sürekli bir eşya düşünmemizin nedeni o, bana kalsa yayarak yapardım bunu ve yine bu stresin sorumlusu ben oluyorum :27::27::27:

kızlar bugün, yarın maltepe merkeze uğramayı düşünüyorum evin ufak tefek eksikleri için, grandhaus'un karşı sokağında sanki bir şeyler vardı, başka yer var mı bildiğiniz? düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor:44:

eskiden hani karın bölgesinden yukarı dogru çıkan şeyler varmış ya onlar geldi aklıma, nasıl oturuyorlardı acaba çok merak ediyorum:1: yukarıda kızlar demiş silikon bantı oluyor artık kaymıyor, tabii gelinlik çeker mi aşağı bilemiyorum ama çekecek olsa hepten aşağı düşmesi lazım di mi :9: sana tavsiyem en yakın çamaşırca dene, fiyat olarak aralarında fark vardır tabii ama penti, boyner, marks&spencer bol çeşit bulabileceğin yerler. özellikle desteksiz çok ince süngerli aradığım için ben hep zorlanıyorum mesela 1 ya da 2 modelleri oluyor:9: aa bu arada loya lara da bakabilirsin canım maalesef çoğu destekli ve 90 a kadar oluyor modern modelleri. ama silikon bantlısı var mıdır bilemedim orada:44:

çok sağ ol ve güle güle kullan canım, hep görürdüm ama rahat edemezsem diye almamıştım. daha önce parmak arası terlik için aldığım bir tane elimde patlamıştı da:9: bir de eczaneden almış, iyi para vermiştim :47:

çoğu şeyi hallettiniz ama değil mi? benimkini stres basıyor, benim de aslında senin gibi yapmam lazım, ev bulana kadar çöp bakmazsan her şey sıkışır işte :47: ama hala savunması, acelesi yok ya :53::53::53:

:9: bizden ayrı yaptıkları kesin :1: valla denge dedikleri bu herhalde ne bileyim. bir taraf acele ediyor, diğeri yavaşlatıyor. o acele etse bu sefer de ben mi sererdim bilmiyorum beni sinir eden şu anda sürekli bir eşya düşünmemizin nedeni o, bana kalsa yayarak yapardım bunu ve yine bu stresin sorumlusu ben oluyorum :27::27::27:

maltepe gelmişken banada uğra canım :) bende atalarda çalısıyorum...grandhaus karşı sokagında ne var hiç bilmıyorum acaba bende gidip baksam mı

canım senin neler noksan cok var mı noksanlar

neler halledildi sayıyorum şimdi: mobilyalar alındı beyaz eşya alındı, evin inşaatı bitti temizliği yapılmadı eşyalar eve gelmedi. halı perde alınmadı. evin süsü aksesuarları alınmadı. banyo için birşey alınmadı. Benim çeyizimde ufak tefek alınacak şeyler var (rende, süzgeç baharatlık gibi), damatlık alındı, gelinlik alınmadı.kuaför ayarlanmadı, fotoğrafçı hazır ama mekana karar vermedik. davetiye seçilmedi. balayı ayarlandı ama balayı alışverşi yapılmadı. kına gecesi için kıyafet vs alınmadı. nikah şekeri alınmadı. valla aklıma gelenler bunlar :D ıvır zıvır bi sürü şey çıkar daha kesin

neler halledildi sayıyorum şimdi: mobilyalar alındı beyaz eşya alındı, evin inşaatı bitti temizliği yapılmadı eşyalar eve gelmedi. halı perde alınmadı. evin süsü aksesuarları alınmadı. banyo için birşey alınmadı. Benim çeyizimde ufak tefek alınacak şeyler var (rende, süzgeç baharatlık gibi), damatlık alındı, gelinlik alınmadı.kuaför ayarlanmadı, fotoğrafçı hazır ama mekana karar vermedik. davetiye seçilmedi. balayı ayarlandı ama balayı alışverşi yapılmadı. kına gecesi için kıyafet vs alınmadı. nikah şekeri alınmadı. valla aklıma gelenler bunlar :D ıvır zıvır bi sürü şey çıkar daha kesin

canım benım genede baya bişey yapılmış hatta büyük eşyalar bitmiş kalanlar sadece günlük işler ama işte insan biran önce yapıp kurtulmak istıyor

canım benım genede baya bişey yapılmış hatta büyük eşyalar bitmiş kalanlar sadece günlük işler ama işte insan biran önce yapıp kurtulmak istıyor

şimdi böyle sayınca gerçekten çokta bir iş kalmamış, geriye ufak tefek işler kalmış (gelinlik pek ufak tefek değil ama :51: ) içim rahatladı biraz. kağıt kalemi elime aldım şimdi, plan program yapacağım :34:

şimdi böyle sayınca gerçekten çokta bir iş kalmamış, geriye ufak tefek işler kalmış (gelinlik pek ufak tefek değil ama :51: ) içim rahatladı biraz. kağıt kalemi elime aldım şimdi, plan program yapacağım :34:

gelinlik için geç kalmamıssın ama artık o görumcene söyle bi zahmet gelinlik bakma gelsin senle....
biz anlaşma yaptık ben banyo dolapını nişanlımda ocak gı alacaktı bakalım 1 hafta içerisinde yapacaz diye söz verdik

gelinlik için geç kalmamıssın ama artık o görumcene söyle bi zahmet gelinlik bakma gelsin senle....
biz anlaşma yaptık ben banyo dolapını nişanlımda ocak gı alacaktı bakalım 1 hafta içerisinde yapacaz diye söz verdik

haklısın biraz gurur yaptım ben de sanki ben söylemem o desin diye :) işi ele almak lazım. Banyo dolabı bize de lazım ne yapmayı düşünüyorsun?
İkea da bir model görmüştüm aslında çok özellikli bir dolap değil. Siyah çekmeceli biraz country tarzı birşeydi. Öyle birşey istiyrum ama gereğinden fazla pahalı. Diyorum ki şöyle esnaf mahallelerde olan tarzda marangozlara söylesek tarif etsek nasıl olur? hem fiyat açısından hem görüntü açısından ?

ben bir de dokunacağım, pürüzlü olmayacak, kumaşsa elime hoş gelecek, ah ahh biz bir de ikimiz de böyleyiz düşün halimizi. aklımda olsun o siteler de bir de evim.net i okudum burada ama kullanan olarak sadece 1 kişiden duydum etrafımdan, internette çok geç gönderdiğini yazmışlar, caydım oradan.

mesel hb sitesinde en ucuz cam kesme 7 liraydı hem de hoşuma gitmemişti dün capcanlı renkleriyle 5 tl ye hem de üst yüzeyi pütürlü (pütrülü olmazsa bıçak kayıyor daha önce elime giriyordu az daha bıçak:18:) aldım. dediğin gibi sabredip görerek almak lazım mümkün olduğunca.

maltepe gelmişken banada uğra canım :) bende atalarda çalısıyorum...grandhaus karşı sokagında ne var hiç bilmıyorum acaba bende gidip baksam mı

oo yakındasın ne güzel. o sokakta 1-2 tane züccaciye vardı canım, ben misafir takımı almayacağım başta nehir'in setlerini beğendim ve çeliği konusunda iyi şeyler duydum. araştırınca pazardan bile uygundu orada bir züccaciyede. hem misafire de kullanabileceğim güzellikte geldi. ben kendimi ve misafiri ayırmayı düşünmüyorum da pek:1: çizilirse bunları günlük yapıp e taksitler de bitince sırf misafire alırım bir sene sonra falan diye düşündüm.
bir de koltuk örtüsü gerekirse falan kumaşçılar dikkatimi çekmişti. başka neler vardı hatırlamıyorum ama eminönü nü andırmıştı tabii çok ihtiyacım olmadığı için o anda dikkat etmemiştim.

canım senin neler noksan cok var mı noksanlar

olanları sayayım: salon ve çalışma odası koltukları, yatak odası (yatağı yok) depoda bekletiyorlar cumartesi yatak odası geliyor.
tüller-güneşlikler (cumartesiye yetiştirmeye çalışıyorlar.)
ev boyandı, temizliği yapıldı.

önceden olup kullanacaklarımız: bulaşık makinesi, tost makinesi, birkaç tabak-bardak:27:

balayı ayarlandı (çok şükür)

bu kadar :27:
nasıl ama rahatlaman gerekiyor muymuş:9:

ağır toplar bitmiş, bir erkek olarak sermesi normal nişanlının bu durumda:34:

temizlik 1 gün, eşyaların gelmesi 1-2 gün.
diğer kararlar size bağlı bizim gibiyseniz fena, normal insansanız rahat:9:
dün 36 maddelik liste vardı elimde 4 saat dolaştım 9 unu alabildim aldıklarım da, banyo paspası, kesme tahtası, kızartma maşası :1: allahtan düğün falan yapmıyoruz ve minimum düşünecek şeyimiz var o anlamda ama kaç yerde baktım bir nihale beğenemedim en sonunda aldım bir yerden düşün:1:

ben sürekli liste, program yapıyorum, meslek hastalığı ikimiz de öyleyiz gerçi. eskiden atıyordum işi bitenleri şimdi annemden kutu istedim, biriktireceğim bakalım evlenen kadar ne kadar şey birikecek hatıra olarak saklamayı düşünüyorum :9:

haklısın biraz gurur yaptım ben de sanki ben söylemem o desin diye :) işi ele almak lazım. Banyo dolabı bize de lazım ne yapmayı düşünüyorsun?
İkea da bir model görmüştüm aslında çok özellikli bir dolap değil. Siyah çekmeceli biraz country tarzı birşeydi. Öyle birşey istiyrum ama gereğinden fazla pahalı. Diyorum ki şöyle esnaf mahallelerde olan tarzda marangozlara söylesek tarif etsek nasıl olur? hem fiyat açısından hem görüntü açısından ?

aklınıza gelmiştir kızlar ama bauhaus'a mutlaka bakın derim. nişanlım kiracısı için bakmıştı. farklı fiyatlarda çok model vardı, geçen ay bakmıştık. bu arada ikea'da uygun fiyatları olanları sıkıştırılmış tahta tozu mu neydi öyle bir şey diyorlar, genel olarak mobilyalarda, dayanıklı, sağlam modelleri dışarısı kadar ya da daha pahalı olabiliyor. kk da çok araştırmıştım daha önce oradan koltuk bakacağımız zaman. sonra vazgeçtik başka yerden daha fonksiyonlu aldık.

olanları sayayım: salon ve çalışma odası koltukları, yatak odası (yatağı yok) depoda bekletiyorlar cumartesi yatak odası geliyor.
tüller-güneşlikler (cumartesiye yetiştirmeye çalışıyorlar.)
ev boyandı, temizliği yapıldı.

önceden olup kullanacaklarımız: bulaşık makinesi, tost makinesi, birkaç tabak-bardak:27:

balayı ayarlandı (çok şükür)

bu kadar :27:
nasıl ama rahatlaman gerekiyor muymuş:9:

ağır toplar bitmiş, bir erkek olarak sermesi normal nişanlının bu durumda:34:

temizlik 1 gün, eşyaların gelmesi 1-2 gün.
diğer kararlar size bağlı bizim gibiyseniz fena, normal insansanız rahat:9:
dün 36 maddelik liste vardı elimde 4 saat dolaştım 9 unu alabildim aldıklarım da, banyo paspası, kesme tahtası, kızartma maşası :1: allahtan düğün falan yapmıyoruz ve minimum düşünecek şeyimiz var o anlamda ama kaç yerde baktım bir nihale beğenemedim en sonunda aldım bir yerden düşün:1:

36 maddeden 9unu alıyorsan çok kararsızsın nickin gibi :D ama anlıyorum seni içine sinsin istiyorsun. ben geçen ikeadan bir bardak alıcam 10 dk başına gidip gelmişimdir, 8 tane mi alsam 6 tane mi alsam 12 ye mi tamamlasam? 6 tane alırsam ya misafir çok gelirse napcam o zaman vs vs düşünürken bi baktım nişanlım kenarda gülme krizlerine girmiş, kendi kendime konuşuyorum diye :D
allah hepimizin sonunu hayır etsin, bu düğün yedi bitirdi hepimizi :52:

Back