- 18 Kasım 2013
- 477
- 131
- 73
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.341
Yani dusun evi gordugumuzde en azindan boyasi bozulmamisti dolaplarin o yuzden hani hem son dakika golune mi uzuleyim o haalde kullanacagima mi hadi bunlara care yok bir de soylemek istemeyince nisanlim ustune bir de arkamdan laf edilecek dusuncesi bir de hani ev sahibi siz boyle yaptiniz dese cikarken sinirimden catlardim:)))
Aslinda klasi durum pentide bikiniler hep 3 parca alinca indirimli oluyor belki daha once gormussundur, parcasi 27 gibi bir seydi 3 parca alincaq 20 ye geliyor saka gibi, diger yerlerde bikiniler 100 un uzerinde:)
Dogru soyluyorsun yazalim kampanyalari hepimizin benzer ihtiyaclari var bu donemde.
kizlar bir de ben netten zadece hepsib.... sitesinden alisveris yapıyorum o daq elektronik, kitap vb. Simdi ceyiz icin biraqokc wsey gordum servis kasigi silikon falan. Aslinda cok icime sinmiyor o yuzden hep erteliyorum dokunarak alma alışkanlığı m var siz netten aldiniz mi memnun kaldığınız siteler var mi?
haha aayni biz
Hallederiz, bakariz, merak etme turk erkegi lugati, tabii bunu karsiligi hadi, hadi ama, hani yapacaktik turk kizlarinin lugatinin onsozu![]()
canım hepsiburada dan alışveriş yapmadım ama trendyol markafoniden yaptım. ürünlerde çok sorun çıkmadı ama ben yine de görüp alma taraftarıyım. geçenlerde ocak üstü patlıcan közlemek için saç gibi bişey+küçük ve büyük boy saç kavurma yapılan şeylerden aldım. markafonide 15 tl idi ama ben dışarda daha ucuza gördüm. Yani uygun olur diye aldığım çoğu şeyi dışarda daha uyguna buldum :)
hani resim haniiiiiii ? :)Vee sonunda gelin ayakkabımı aldım hiç aklımda olmayan bir model......beğendığım modeller malesef ayağıma olmuyor bende artık ayağıma olan ve rahat olabılecegım ayakkabıyı aldım
Cidden cok rahat çünkü benim ayaklarım biraz tombiş sık zarif ayakkabılar olmuyor artık aldığımla idare edecem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir tavsiye kızlar bana nasıl birşey almalıım![]()
gelinlikçi göğüs kısmına kalıp koyduysa onu inceltsin ya da çıkartsın sende böylece rahat rahat askısız yarım dolgulu sütyen giyebilirsin canım. yada gelinliğin içine sütyen etkisi yapacak birşey koyabilirler :)