- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.361
slm kızlar gercı bnm dugun ekımde ama burada paylaşım daha cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın biraz gurur yaptım ben de sanki ben söylemem o desin diye :) işi ele almak lazım. Banyo dolabı bize de lazım ne yapmayı düşünüyorsun?
İkea da bir model görmüştüm aslında çok özellikli bir dolap değil. Siyah çekmeceli biraz country tarzı birşeydi. Öyle birşey istiyrum ama gereğinden fazla pahalı. Diyorum ki şöyle esnaf mahallelerde olan tarzda marangozlara söylesek tarif etsek nasıl olur? hem fiyat açısından hem görüntü açısından ?
hoşgeldin canım senin hazırlıklar nasıl
36 maddeden 9unu alıyorsan çok kararsızsın nickin gibiama anlıyorum seni içine sinsin istiyorsun. ben geçen ikeadan bir bardak alıcam 10 dk başına gidip gelmişimdir, 8 tane mi alsam 6 tane mi alsam 12 ye mi tamamlasam? 6 tane alırsam ya misafir çok gelirse napcam o zaman vs vs düşünürken bi baktım nişanlım kenarda gülme krizlerine girmiş, kendi kendime konuşuyorum diye
allah hepimizin sonunu hayır etsin, bu düğün yedi bitirdi hepimizi![]()
sakın esnaf mahalle arasında yaptırma çok pahalı oluyor bak en güzel koçtaşdan alıp gideceksin ben öyle bakacam hafta sonu
maaş almış olacam borçlarımı verip kalan parayla banyo dolapını alacam.
Of kızlar kafam bozuk ya düğünüm otelde olacakdı benim 7 000 tl dün ödemesi vardı nişanlıma sordum ödeyemedim dedi yetişemiyorum heryere bunaldım iyice dedi iyice sinirlerim gerildi
yine nişanlın sayesinde farkına varıyorsun bak, biz ikimiz de öyleyiz. e tabii yorulup bir şey alamayınca geriliyoruz. çabuk karar verince birbirimizi kutluyoruz, şaka gibiyiz şimdi yazarken daha iyi anlıyor insanbu huyumuzu bildiğimiz için ya her şeyi tamamalamaya kalkıp 1 sene daha erteleyecektik ya da bizi en mutlu edecek şeylere yönelip evlendikten sonra tamamlamaya devvam edecektik, 2. şıkkı seçtik
![]()
hoş geldin, sefa geldin
doğru söylüyorsun, annemlerin evine 3 sene önce yaptırdığımız yemek odası şu anda enza da satılanlarla aynı fiyata daha ufak olduğu halde düşün. kitaplıklar yine öyle eve göre yaptırdık hep, yapı marketlerin 2 katına yakın oldu fiyatları.
Ya normalde 35000 falan tutuyo düğün yeri artık sona geldik iyice işler kızıştı olmazsa babama söylicemhmm mıktar epey bı yukluymus belkı maddı sıkıntısı vardır gerılme sebebını ogren bence bu donem de daha da hassas oluınuyor tek kendımızı dusunmeyelım bence
hoş geldinnnnslm kızlar gercı bnm dugun ekımde ama burada paylaşım daha cok
koçtaştan baktık bizde, ikeda bi dolap parasına orda iki dolap alıyosun :) bizde ya ordan ya da bauhaus a bakalım bide ordan alabiliriz.sakın esnaf mahalle arasında yaptırma çok pahalı oluyor bak en güzel koçtaşdan alıp gideceksin ben öyle bakacam hafta sonu
maaş almış olacam borçlarımı verip kalan parayla banyo dolapını alacam.
canım hepimiz öyleyiz, hiç birşeye yetişemiyoruz. dün maaş yattı ama elime kalan para olmayacak resmen, hepsi taksitlere gidiyor.. nişanlına moral ver yaparız hallederiz öderiz canımız sağolsun gibiOf kızlar kafam bozuk ya düğünüm otelde olacakdı benim 7 000 tl dün ödemesi vardı nişanlıma sordum ödeyemedim dedi yetişemiyorum heryere bunaldım iyice dedi iyice sinirlerim gerildi
yine nişanlın sayesinde farkına varıyorsun bak, biz ikimiz de öyleyiz. e tabii yorulup bir şey alamayınca geriliyoruz. çabuk karar verince birbirimizi kutluyoruz, şaka gibiyiz şimdi yazarken daha iyi anlıyor insanbu huyumuzu bildiğimiz için ya her şeyi tamamalamaya kalkıp 1 sene daha erteleyecektik ya da bizi en mutlu edecek şeylere yönelip evlendikten sonra tamamlamaya devvam edecektik, 2. şıkkı seçtik
![]()
doğru söylüyorsun, annemlerin evine 3 sene önce yaptırdığımız yemek odası şu anda enza da satılanlarla aynı fiyata daha ufak olduğu halde düşün. kitaplıklar yine öyle eve göre yaptırdık hep, yapı marketlerin 2 katına yakın oldu fiyatları.
hoş geldinnnn
takıl bize nasıl kafayı yiyoruz izle
koçtaştan baktık bizde, ikeda bi dolap parasına orda iki dolap alıyosun :) bizde ya ordan ya da bauhaus a bakalım bide ordan alabiliriz.
canım hepimiz öyleyiz, hiç birşeye yetişemiyoruz. dün maaş yattı ama elime kalan para olmayacak resmen, hepsi taksitlere gidiyor.. nişanlına moral ver yaparız hallederiz öderiz canımız sağolsun gibi
2.şıkkı seçmeniz iyi olmuş bi sene daha bekleseniz yine kararsızlıktan sona kalabilirdi her şey :)
benım hazırlıklar malum ekım de olacagı ıcın daha esya ısıne falan gırmedık gecen hafta sonu gelınlık ısıne gırdık yavas yavs onun dısında yapılacaklar lıstesınde evın tül ölçüleri alındı onlara bakılıp begenılecek mobılya L koltuk yatak oadsı ve yemek massı bakılcak evım kucuk oldugundan allahdan fazla esya ıle ugrasmıcaz beyaz esyalarımız tamm şükürler olsun en sonra halılara karr verılıp onlar alıncak wuuu
epey bısey halettmısız yaw![]()
Of kızlar kafam bozuk ya düğünüm otelde olacakdı benim 7 000 tl dün ödemesi vardı nişanlıma sordum ödeyemedim dedi yetişemiyorum heryere bunaldım iyice dedi iyice sinirlerim gerildi
Ole tabide günü geçti sorun çıkarmazlar umarım
e bir şey kalmamış, takdir ettim ekim ayına kadar dinlenmeye de vaktiniz kalır koşturma bitip. tülleri önce seçmek de iyi olmuş, eşya rengi, desenli-düz olacağı kafanda bellidir herhalde. biz önce mobilya seçtik ona uygun tül seçelim derken ev kabak gibi ortada depoda bekletiyoruz tüller de yetişsin diye
öncelikle sakin ol lütfen. yetişemiyorum derken maddi olarak mı zaman ve kafa olarak mı? maddi olaraksa daha önce bütçe yapmamış mıydınız? ya da sürpriz harcamalar mı çıktı? böyleyse eğer onun da bir hatası yok. sen kendini öyle bir düğüne göre hazırladığın için senin de bir hatan yok. sizin dışınızda gelişen olaylarsa lütfen birbirinizi yıpratmayın kızlar. bir arkadaş ev bakıyorlardı eylüldedüğündü aynen, ayrılmışlar bu hazırlık dönemindeki tartışmalardan.
hoş geldinnnn
takıl bize nasıl kafayı yiyoruz izle
koçtaştan baktık bizde, ikeda bi dolap parasına orda iki dolap alıyosun :) bizde ya ordan ya da bauhaus a bakalım bide ordan alabiliriz.
canım hepimiz öyleyiz, hiç birşeye yetişemiyoruz. dün maaş yattı ama elime kalan para olmayacak resmen, hepsi taksitlere gidiyor.. nişanlına moral ver yaparız hallederiz öderiz canımız sağolsun gibi
2.şıkkı seçmeniz iyi olmuş bi sene daha bekleseniz yine kararsızlıktan sona kalabilirdi her şey :)
Ole tabide günü geçti sorun çıkarmazlar umarım
:) tabı kı L koltuk rengı kahve tonlarında ıstıyorum desene gelınce bılmıyorum sadece tul lere bakıcam o hanı yanlara ıkı tane fon oluyor ya onu en sona bırakacagım kı halı ıle uyumlu olmasını ıstıyorum bakalım dusundugum gıbı olur ıns
evet bu dönmde gercekden sabırlı ve anlayıslı olamaya gayret gostermelıyız ekstra lar cok cıkıyor kı u dugun gunude dahıl cıkacak taa kı bıtene kadar :)
bu arada gelınlıklerınızı ne yaptınız ne aşamadalar bırde ayakkabı olarak nasıl bırsey dusunuyorsunuz
neden ödemeyi hemen talep ediyorlar ki? biz salon tuttuk sadece kapora verdik. düğünden sonra da takılarla geri kalanı vereceğiz. böyle yapsanız kabul etmezler mi?
evet fonu ben de ev yerleştikten sonra bakacağım, gerçi sadece yatak odasına alacağım. sorun değil o yüzden. salonda renkli bir duvar kağıdı yapıyoruz tek duvara o yüzden fon perdenin rol çalmasnı istemiyorum, ben kağıdıma bakacağım sadece
hiçbir şey yok ortadaama çiçeğin rengine uygun renkli babet ve spor ayakkabılar çok hoşuma gidiyor. ben klasik olaylara biraz karşıyım da
![]()