- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.281
GÜNAAYDIIINNN...![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
yada tünaydın :26:
aamiin..
amaaann ailelere kalsa evi tıklım tıkış doldurcaklar biz fazlalıktan kaçıyoz zati en iyisi kesinlikle bu..
eyvah eyvah seninki zaten evi doldurcak desene hiç bişey atamayıp.. ben atardım heralde ne var ne yok.. işe yarar şeylerde varmış ama baksana yaa buharda pişirme makinesi ahhhh olmassa olmaz![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ekmek sepeti olarakta kullanılır kıı nesi varımış yaani annesi benzettiğine göre vardır bi hikmeti ![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
inşallah herşey gönlünüzce olur canım eşyalarınız birlikte yaşanmışlıklarınızla eskisin ama siz hiç eskimeyin ilk günkü kadar taze aşk dolu kalın inşallah![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Hepimiz hepngulelim insallah. Benim cevremde evlenen arkaadaslarimdan pismanliklarini paylasanlar ve evlendikten sonra acil olmayan seyleri sakin kafayla alan ve bundan cok keyif alan arkadaslarim oldugundan e nisanlim da bu kafada oldugundan en huzurlusu bu oldu. Tabii anneme kalsa kafayi yerdim orasi ayri
Yemek masasina sosyete demeyelim yav yerde oturamayan mecbur sonuctanisanlimin bekar evinde bile var ama dokuluyor artik ve uyumsuz yeni esyalarla gelmeyecek o yuzden
bizimle degilsin dedigim esyalarindan. Biz de bir de eski esyalarindan nasil ayrilacak derdimiz var
tabii bir yonden az da olsa is gorecek seyler maddi acidan ve su anda karar vermemiz gerekmemesi acisindan iyi ama sacma seyleri atmaya kiyamamasi gozumu korkutuyordu arka odaya tikarim artik ne yapayim
bulasik makinesi, tost makinesi, utu masasi, 2 kapili ek dolap baska odaya takimlari falan koymak icin, birkac tabak, bardak, hatta buharda pisirme aleti bile vardi koptum gorunce
annesi sag olsun tabii o gorunce ekmek sepeti sanmisti
benim de gecennhaftaya kadar tul perde olayi gundemimde degdildi ama idareten takacak tul olmadigini fark edince tutustuk![]()
aamiin..
amaaann ailelere kalsa evi tıklım tıkış doldurcaklar biz fazlalıktan kaçıyoz zati en iyisi kesinlikle bu..
eyvah eyvah seninki zaten evi doldurcak desene hiç bişey atamayıp.. ben atardım heralde ne var ne yok.. işe yarar şeylerde varmış ama baksana yaa buharda pişirme makinesi ahhhh olmassa olmaz
inşallah herşey gönlünüzce olur canım eşyalarınız birlikte yaşanmışlıklarınızla eskisin ama siz hiç eskimeyin ilk günkü kadar taze aşk dolu kalın inşallah
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)