2014 eylül gelinleri de buraya:))

GÜNAAYDIIINNN... yada tünaydın :26:

aamiin..
amaaann ailelere kalsa evi tıklım tıkış doldurcaklar biz fazlalıktan kaçıyoz zati en iyisi kesinlikle bu..
eyvah eyvah seninki zaten evi doldurcak desene hiç bişey atamayıp.. ben atardım heralde ne var ne yok.. işe yarar şeylerde varmış ama baksana yaa buharda pişirme makinesi ahhhh olmassa olmaz ekmek sepeti olarakta kullanılır kıı nesi varımış yaani annesi benzettiğine göre vardır bi hikmeti

inşallah herşey gönlünüzce olur canım eşyalarınız birlikte yaşanmışlıklarınızla eskisin ama siz hiç eskimeyin ilk günkü kadar taze aşk dolu kalın inşallah

ben de evde çıldırıyorum fazla ıvır zıvırdan sorma kurtuluş yok bana daha kondisyon bisikleti dambıllar, müzik seti sanki açılıyormuş gibi hayatta vazgeçmez küçük odaya tv altına onun şimdiki tv sehpası içinde müzik seti, benim evde odamda hiç kullanmadığım mini tv de üstüne dün hesapladık 4 kanat güneslik vvbe bir tülü balkon ve arka odada değerlendireceğimizi konuşunca mutlu oldu sanırım

yok yok annesi buharda bir şeyler yapmak ya da ekmeği buzluktan çıkarıp tazelemek için belki de bilmiyorum amacına uygun kullanıyor, nişanlım dolabı açınca aa ekmek sepeti demişti çok ilgilidir sağ olsun

hepimiz kendimizi çift olarak yani kendi mutluluklarımızı düşünüp sağlayalım, milleti memnun etmeye çalışalım, sanırım mutluluğun anahtarı bu, etrafımda gördüğüm mutlu, huzurlu çiftlerin hayata bakışları böyle

vallaha benim anam hiç bişeyi attırmaz evde çıldrıyorum kendi evimde çılgınlar gibi atacağım kullanmadığım ne varsa.. oh my got! spor salonu yap sen bi odanı direkt bence at müzik setinide oraya işe yarasın güzel bi müzik eşliğinde ritim tut yap sabah sporunu ohh mis... bu benimde yapmayı düşündüğüm bişey he çok ciddyim sizde alet edevatta varmış ne güzel işte..
aslında ilaç gibi gelir öyle kullanılabilir eşyalar varya üç kuruş beş kuruş ne arttırabilirse o kadar iyi insana zamanla herşeyi değiştirirsin ama başlangıçta çok zor zaten yeterince borcun harcın içine giriyoruz elinde var olan bişeyi tekrar alıp borcuna borç katmamak en güzeli.. bizimki baba evinde çekirdeği çıkmayacak yukarı.. odasındaki tvye göz koymuştum ama kardeşi varmış birlikte almışlarmışmış olmaz dedi..

şu ekmek sepetini mutlaka kullanman lazım bak kayınvaliden geldikçe özellikle sevmiş o onu bak belli yani..

milleti memnun etmeye kalkarsak biz yuva neyin kuramayız anacım önce biz, bizim fikirlerimiz.. sonra başkalarına vakit kalırsa bi fikrini alırız.. belki.. insan kendi mutluluğunu kendi yapıyo ya kim ne derse desin...

bir yandan pazartesi için ofis işlerinin hazırlığı, iş mailleri, bir yandan kk, bir yandan tül düşünme kafayı yiyeceğim aman maşallahım var iş yeri için işleri hallettim şükür şimdi sahaya çıkma zamanı, herkese iyi hafta sonları kızlar!

ben zaten çok seviyorum o zımbırtıyı evde çok kullanırım, 5 dakikada şahaneler yaratıyor insan 10 liralık şeyle sabah sporunu yaparım tabii patron da der aksatma sporunu bakalım mobilya olarak durmaya devam ederler herhalde evde.
küçük küçük dediğimiz şeyleri bile toplayınca dünyanın parası ediyor gerçekten paranın hiç değeri kalmamış

gönlüne göre alırsın tv yi, biz elde varken müsriflil yapmamak adına şu anda mecburen yani. taksitler bitince 9 ay sonra yenileri başlayabilir

nasıl bişeymiş kız o merak ettim bende alayım kendime öle ucuz bişeyse

o küçük küçük şeyler malesef birikince küçük bi servet oluyor şu dünyada herşey para anacım herşey.. herşeyi parayla satın alamassın desin hadi biri diyebilirmi diyemez huzur bile parayla ya.. karnım aç ama huzurluyum diyen insan olabilir mi yada çocuğum benden şunu bunu istedi alamadım ama huzurluyum diyebilir mi hiç kimse.. rabbim hepimizin yuvalarına bereket versin yokluk göstermesin inşallah ne bize ne olacak evlatlarımıza...

ömür biter taksit bitmez... biri biterken öbürüde başlar...... erkin koraydan fesuphanallah parçası benden tüm evlenenlere ve taksit ödeyenlere gelsin

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah
Biri biterken öbürü de başlar vermesin allah
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah
Yok mu çaresi dostlar fesupanallah

Alemin keyfi yerinde yine maşallah
Bize de bir gün kader güler güler inşallah
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım allah
Yok mu çaresi dostlar fesupanallah

hahah sarki icin cok tesekkurler favorilerimdendir, acep cok sikinti cektigimden mi bilemedim

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/buharda-pisirme-aparati-97102115

umarim yasak degildir link tabletten resim kaydedip yukleyemedim, pazarlarda gormussundur altina azicik su koyuyorsun ben kettle da isitip koyuyorum sebzeleri at 5 dakikada mis gibi uzeri e yag limon sarmisakli sos muhtesem oluyor. Hatta kolay pisen baiklari bile yapan taniyorum ama ben guvenemem.

tul ve gunesliklerin siparisi verildi yatak odasi da haftaya cumartesi gelecek montaji uzun suruyormus ramazan da aksam aksam olmaz iftar sAatine.

benimde favori parçamdır birde oynatmaya az kaldı var o parçayıda sık sık hatırlarım

enee ne güzel şeymiş o öle du bakim pazarda bulursam kesin alırım

hadi hayırlı olsun perdelerin inşallah.. inşallah sorunsuz getirirler yatak odanıda ya tembih et çok dikkatli olsunlar montaja gelen elemanlar acayip dikkatsiz hatalarını görürse kızsın nişanlın söylede..

canım o kadar o kadar o kadar sıkıldıki anlatamam.. evimin laminantları olmuş ama bana seçim konusunda kimse bişey sormadı nişanlım evin fotosunu atıp yollamış ve hayal kırıklığı yaşadım resmen ben daha açık renk bişey düşünüyordum sizce nasıl kızlar ya baksanıza bi

hiç böyle yapmazlardı herşeyi bana sorar hep birlikte giderdik bakmaya niye böyle bişi yaptılar hiç anlamadım

Ben beğendim canım benim evimde böle bosver ya bak ne güzel kendi evinizmiş zaten ilerde yaptrrsın bu kadara şükür

Ben beğendim canım benim evimde böle bosver ya bak ne güzel kendi evinizmiş zaten ilerde yaptrrsın bu kadara şükür

teşekkürler canım sevindim beğenmene vallaha moral oldu bana :) kesinlikle çok şükür ben çok takılmam eşyaya zaten benle yaşamayacak sonuçta elbet eskiyecek değişecek o yüzden çok takmıyorum bunu ben seçimden çok bana sorulmamış olmasına bozuldum ben zaten yeterince zevksiz biriyim hiç anlamıyorum ciddi anlamda böyle şeylerden hani birlikte gitsekte yine onların beğendiği olurdu ki zaten eminim mobilyama göre en iyisini seçmişlerdir ama genede beni çağırmalarını beklerdim banyo konusundada fikrimi almadılar duşakabin banyo dolabı vs.. acaba bilmeden bi halt edip kalplerini mi kırdım :26:

Iyi geceler kızlar konu perde olmuş ben daha bakamadım hiç sıra gelmedi ona bu gün damatlık alındı :) cok uygun ve cok guzel bir lacivert taklm aldık yarında Kemal tanca dan ayakkabısını alacaz ama benim hala gelin ayakkabım yok bende yarım artık karar verip alacam inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım güle güle kullan :)

ya sen tabi sana sorulmamasına bozuldun haklısında aslında çünkü orası sizin eviniz banada yapılsa bend sinir olurdum şuanda herşeyi soruyolar bana çünkü ben her zaman kendi beğenilerimn olsun isterm bizim evimiz olucak ama tabi biraz kayınvalidem bnm dediğim olsun diyede örnekler veriyo şu şöyle olmalı bu böyle daha güzel diye
ohh güle güle kullanın canım :)

Her seyi tamamlayalim diye derdigimiz olmadigi ve zevklerimiz uygun oldugu halde her cumartesi bir olay patlak veriyor sonra kostur kostur is hallediyoruz. Birinci sorun bir yandan is, bir yandan yaklasan nikah ve ortada cok az sey olmasi geriyor, geriyor nazimiz birbirimize geciyor diye patliyoruz muhtemelen. Diger sorun ise benim nispeten daha cok zamanim olabiliyor ve gerek internetten gerek magazaoardan cok arastirma yapiyorum, nisanlim da bundan memnun ona sadece son asamada elenenlerden karar vermek kaliyor ama ne fiyat ne de konuyla ilgili fikir sahibi olmadigindan bir sey diyor ve ben cok kotu bozuluyorum, cunku ben zaten en ince detayina kadar arastirmis en dayanikli ve ekonmik olanlari secmis oluyorum.cevremde de bu yonumle bilinirim kendisi de bilir. Dun karar verdim once onunla bir defa da olsa bir magazaya gidip model, fiyatbakmadan hicbir sey arastirmayacagim da almayacagm da, dusununce her konu oradan patlak vermis cunku

Eve ne gelecekse gelsin onun bulunmasi gerektigini soyledim, ustalarla gelenlerle muhattap olmak istemiyorum ve sonucta erkek olunca evde daha iyi dinlerler. Bir de asansorde esya tasinmasi yasak yonetici de onden uyarmis adamlar beni dinler mi hic. Ikimiz de olacagiz iyi incelemek lazim insallah sorunsuz gelir bakalim.

sen yeni evleri gormedigin icin koyu gelmis sana, cok da guzel. Gorsen 0 evlerde hep cok daha koyu renkti ama hani koyu kahve de degil garip renkti bizim burada baktigimiz yeni evler. Gule gule kullan, kendi evin olduktan sonra birak istedikleri rengi yapsinlar.
aslinda kendin demissin ya zaten etrafindakilerin fikirlerini onayliyormussun hani illa bu olsun demedigin icin onlar da hani sorun etmezsin cabuk halledelim isi gibisinden dusunmus olabilorler. Ya da usta o an uygundur zaman kaybetmeden yapmak istemis olabilirler. Bizde malum hep ikimiz secince ikimiz de zor begenince 2 miz gormeden imkansiz

hemen kotu seyler dusunme bak yukaridaa yazdigim gibi olabilir. Ama rahatsiz olduysan nisanlina uygun yolla sorabilirsin, baska sey yapilirken sana da sormalarini hatirlatabilirsin ama sonuctan memnunsan ben olsam sesimi cikarmazdim

Ihtiyaclara gore siralama degisiyor canim, ne yaparsin:) bir kalem dahaa bitti sizde gozun aydin

Sag ol canim su eve giren bir esya gorsem ev gibi gorebilecegim saniri henuz duvarlar, lekeli mutfak dolaplari ve biz bakisiyoruz nisanlim inatla lekelerin cikacagini söylüyordu annemle denedik cikmadi, kadin gelir temizler cikar demisti, berbat yag icinde dolaplar dedigimize de inanmamisti dun annesi sag olsun kadin goturdu eve 7 saatten fazla ugrasmaya ragmen lekeler kaldi cikmiyor dediler.annesi diyor ki viledayla yeri cekip gitmisler vicik vicikti her yer e anlamadi x diyorum, aman erkekler ne anlar diyor annemle bana inanmadin al dedim annenle kadin da aynisini dedi nasilmis, e iyi canim diyor

cok gergin, tehlikeli zamanpar hepimiz icin kizlar, normalde az tepki verecgimiz seylere dunyayi yikabiliriz su anda. Dun mesela elektrikmsuprgesini salonda duvara yaslamislar yeni boyali ve ben hic duvara yaslamam boruyu cizmesin duvari diye anca arka odada. Gorunce sok oldum ama kendimi tuttum cunku annesi sag olsun dusundu yaptirdi, nisanlima kalsa acelesi yok ya! kendimle gurur duyuyorum dunden beri kendimi tuttugum icin
maddi konuda aileler yaptiginda hele maalesef onlar dusunup sormayinca insan cok ses edemiyor, cok biliyorsaniz calisin yapin diyebilirler, o yuzden sabirli olun karsi tarafla yuz goz olmayin derim, tabii her seyi yutun demek degil bu karsilikli sonucta

Valla cok dogru soyluyosun insan patlamaya hazir bomba gibi bu aralar erkekler amann nolucak diyo anca anneleri onay verince susuyo bnde bnu anlamiyorum ben diyince yanlis oluyo annesi ditince dogru ne yani benim sozum hafifmi ben kimim nisanlisiyim ama bu erkeklern anne duskunlugu deli ediyo bni

slm kızlar..bayadır takılamadım buralara..dün nikahım oldu..çok güzel,heyecanlı ve duyguluydu..annem ve babamla göz göze bile gelmedim..inş. hayırlı olur..

Bazen gercekten annesinin dediginden cikmayanlar var tabii, benim gozlemledigim tek kisinin demesi yetmiyor e biz de sabirsiz oldugumuz icin once biz diyince yetmiyor beylere 2. Olarak anneleri diyince dank ediyor bu sefer de bizim gozumuze dedigin gibi geliyor. Ben daha once bir kayinvalide adayindan cok cektim o yuzden boyle sakin bakaqabiliyorum kizzlar ne insanlar var, ben de hem daha onceki yaslarimda olsam hem de karsimda oyle bir kayinvalide adayi olsa boyle davranamazdim. Iyi niyettwn supheniz yoksa gurur yapmayin cogu seyi nasil olsa gencsiniz zamanla her seyi degistirirsiniz calisip kazanip. Ama iliskiler bir bozuldu mu aile huzurunuz da kalmaz. Ve sunu unutmayalim benim aileme onun davranmasini istmedigim bir sekilde davranmaya hakkim yok. Hep empati yaparak yaklasmak lazim nisanliniza karsi yani
slm kızlar..bayadır takılamadım buralara..dün nikahım oldu..çok güzel,heyecanlı ve duyguluydu..annem ve babamla göz göze bile gelmedim..inş. hayırlı olur..
tebrik ederim, omir boyu mutluluklar!

Gunaydin, iyi haftalar!
dun banyo paspasi, kirli sepeti ve cop kovasi renklerine karar verdik ama akillandim fark etmez dese de foto cekip mesaj atacağım, tamam demezse almayacagim beyaz esyalarin modelleri belli ama bunlari araayip bulmam lazim o yuzden daha once bakiyorum

ee kizlar cop kovasi gibi hayati parcasi eksik olan var mi bizzden baska

günaydın :)) keyfimi yerine getirdin sağol
benim değil çöp kovası daha banyada ne duşakabin ve banyo dolapım var ama klozet takımlarım var hemide beyaz renk aldım neden bende bılmıyorum

ne kadar şansslısın :) bizde tuğçenin dediği gibi ne duşakabin ne dolap var hiç birşey yok banyoya dair :) ama relax takılıyorum nedense

hayırlı olsun canım nerden aldınız takımı. Ayakkabı gömlek almadık biz de daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…