Konsol ya da bufe deniyor sanirim benim su aanda bufeye degil sadece masaya ihtiyacim var ama ilefide baska evde mutfakta dolap olmzzsa bufeye de ihtiyacim olacak ayni model bulamayacagim diye eger alirsam alip belki de arka odaya koyacagim, salona sigacak cok koltuk almadigimiz icin ama sadece tv sehpasi e tv olsun yeter bize ben de bilemiyorum.
bu arada ev ilanlarinda kac kere gordum komidinleri ust uste koymuslar 4 cekmeceli gibi duruyordu:))) ama cizilmesin diye araya bir sey koymak herekir herhalde.
yarin temizlik var, nisanlimin annesi arada cagirdiklari kadinlakonusmus. Epey rahatladim yatak odasini getirirler hic olmazsa adamin deposu doldu ki arayip duruyor getirelim diye bir sey degl sonra biz getirin diyecegiz onlar getirmeyecek:)
Yarin tul ve guneslikleri de siparis etme planimiz var, fazla mi hizlandik bana mi oyle geliyor?:26::26:
Aah ah kirayi demeyin bana
biz aylardir annem, ben ve nisanlim hepimizdemetrelerle geziyoruz
biz ev ararken evleri olcuyorduk sonra minimum dusundugumuz ve alacagimiz esyapar sigacak mi diye hesap yapiyorduk hatta bir evde metre bozuldu 5 m likti acildi kapanmiyo fazla cekmisiz
Bir de annem ve benim cantalarimizda hep yanimizda ikea kagit metreleri var tabii saticilar dumur oluyor bir sey olcelim dedigimizde onlar metre ararken sak diye cikariyoruz