- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #2.241
kızlar bizimde halılar hariç büyük eşyalrımız bitti ama sadece beyaz eşyalrımız yerleşti mobilyaların renkleri değişecek perdeler bu hafta gelecek ama işte ufak esyalar sıkıntı onlar zamanla tamamlancak tabi daha ceyizim ve mutfak eşyalarım da gitmedi yavaş yavaş taşıyıp yerlestirecegiz inşallah :) nişanlım 2 ay öncesinden oturmuş olacak eve :) ama dediğiniz gibi o maddi sıkıntı hepimiz de var allah yardımcımız olsun.. her eksik yerini bulur zamnla para pul yada evin eksik eşyası hiç önemli değil önemli olan sağlık.. belki duymussunuzdur 2-3 hafta önce ıspartada bi kaza oldu düğüne gelen gelin arabası kaza yaptı ve gelin orda vefat etti.. ben onun etkisinde baya kaldım tv de duysak böyle bi haber o an üzülüyoruz unutulup gidiliyor ama tanıdıgın biri böyle bi acıya şahit olunca daha da etkileniyorsun.. o günden beri artık eksik bişeyim varmış şu şunu demiş bu bunu yapmış takmamamya karar verdim Allahım saglıgımızı versin sevdiklerimizde yanımızda olsun ve huzurumuz olsun yeter ![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)