- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.241
kızlar bizimde halılar hariç büyük eşyalrımız bitti ama sadece beyaz eşyalrımız yerleşti mobilyaların renkleri değişecek perdeler bu hafta gelecek ama işte ufak esyalar sıkıntı onlar zamanla tamamlancak tabi daha ceyizim ve mutfak eşyalarım da gitmedi yavaş yavaş taşıyıp yerlestirecegiz inşallah :) nişanlım 2 ay öncesinden oturmuş olacak eve :) ama dediğiniz gibi o maddi sıkıntı hepimiz de var allah yardımcımız olsun.. her eksik yerini bulur zamnla para pul yada evin eksik eşyası hiç önemli değil önemli olan sağlık.. belki duymussunuzdur 2-3 hafta önce ıspartada bi kaza oldu düğüne gelen gelin arabası kaza yaptı ve gelin orda vefat etti.. ben onun etkisinde baya kaldım tv de duysak böyle bi haber o an üzülüyoruz unutulup gidiliyor ama tanıdıgın biri böyle bi acıya şahit olunca daha da etkileniyorsun.. o günden beri artık eksik bişeyim varmış şu şunu demiş bu bunu yapmış takmamamya karar verdim Allahım saglıgımızı versin sevdiklerimizde yanımızda olsun ve huzurumuz olsun yeter
Ne guzel canim Allah güle güle oturmayi nasip eder insAllah . Amin Rabbim sağlık versin cumlemize
Kizlar :) mobilyalarimiz bugun geliyor. Yatak odam yemek odam geldi kuruluyor. :) gario bir duygu
hayırlı olsun kuzumm artık eve gider gelir bakırsın :) benım baya erken geldi kuruldu sık sık gidip hatta her hafta sonu gidip evimi seviyorum
evet canım yaa bende gecenlerde agırladım arkadaslarımı yemek yedik sohbet ettik çok garip bir duygu bende misafir gibiydim ama evde bide ocak olmadıgı için herşeyi kayınvalidem kendı hazırlayıp bize göndermiştikıyamam ben ona ya
Kararli bir insansin sanirim nasil olsa kisa surede seceriz guveni var gibiBenim hala ne evim nede eşyam var :))))
Benim de 22,525 metrekare benim salonum ya nasıl sizce ii mi kötü mu anlamadım
O kadar dogru soyluyorsun ki. Esyalarla mutluluk olsaydimetrafimizdaki bircok bosanma olmazdi en azindan bunu dusunmek lazim. Bir de evin eksigi omur bitmeden bitmez bitmez:)kızlar bizimde halılar hariç büyük eşyalrımız bitti ama sadece beyaz eşyalrımız yerleşti mobilyaların renkleri değişecek perdeler bu hafta gelecek ama işte ufak esyalar sıkıntı onlar zamanla tamamlancak tabi daha ceyizim ve mutfak eşyalarım da gitmedi yavaş yavaş taşıyıp yerlestirecegiz inşallah :) nişanlım 2 ay öncesinden oturmuş olacak eve :) ama dediğiniz gibi o maddi sıkıntı hepimiz de var allah yardımcımız olsun.. her eksik yerini bulur zamnla para pul yada evin eksik eşyası hiç önemli değil önemli olan sağlık.. belki duymussunuzdur 2-3 hafta önce ıspartada bi kaza oldu düğüne gelen gelin arabası kaza yaptı ve gelin orda vefat etti.. ben onun etkisinde baya kaldım tv de duysak böyle bi haber o an üzülüyoruz unutulup gidiliyor ama tanıdıgın biri böyle bi acıya şahit olunca daha da etkileniyorsun.. o günden beri artık eksik bişeyim varmış şu şunu demiş bu bunu yapmış takmamamya karar verdim Allahım saglıgımızı versin sevdiklerimizde yanımızda olsun ve huzurumuz olsun yeter
amin canım hepimize inşallah
demekki ara vermeyeceksin bak sensiz neler konuştukbenim nişanlım çok heves etti damatlığa bide agustosda da nikah da o damatlık ben gelinlik giyeceğimiz için alalım dedik hafta sonu alacaz bende bile heyecanladım onu öyle görecem diye...
korunma ve ilk gece için hiç bir şey düşünmuyorumdüşünmemek en iyisi
yok canım daha koyamadım ay sonu dediler kiracı çıkıcaktı sanırım ay başında çıkıcak kiracı sona boya badana işleri daha sonra yerleşicez L salon benimki yemek odasını koyucağım alan biraz dar ama bi şekilde sığmaya çalışıcam
daffarinin damatlıklarıda çok güzel bnm nişanlım sözdeki takım elbisesini ordan almıştı kalıpları okadar güzelki yine ordan bakıcak biraz kilo aldı kilo vermeden damatlık bakmicakmış beyimiz
valla damatlıklarda çok para ama artık girdik bi yola bakalım ne olucak :)
oo iyiymiş seninde hangi durağına yakın maltepemi bende o tarafta aydınevlerde altayçeşmeden baktım ama çok pahalıydı bulamadım
of evet ya kaçırdım valla ama sabunlarımı bitirdim 250 tane kına hediyeliğim hazır kocaman bir oh çektim :)dün ki sohbetleri kaçırdın
kızlar bizimde halılar hariç büyük eşyalrımız bitti ama sadece beyaz eşyalrımız yerleşti mobilyaların renkleri değişecek perdeler bu hafta gelecek ama işte ufak esyalar sıkıntı onlar zamanla tamamlancak tabi daha ceyizim ve mutfak eşyalarım da gitmedi yavaş yavaş taşıyıp yerlestirecegiz inşallah :) nişanlım 2 ay öncesinden oturmuş olacak eve :) ama dediğiniz gibi o maddi sıkıntı hepimiz de var allah yardımcımız olsun.. her eksik yerini bulur zamnla para pul yada evin eksik eşyası hiç önemli değil önemli olan sağlık.. belki duymussunuzdur 2-3 hafta önce ıspartada bi kaza oldu düğüne gelen gelin arabası kaza yaptı ve gelin orda vefat etti.. ben onun etkisinde baya kaldım tv de duysak böyle bi haber o an üzülüyoruz unutulup gidiliyor ama tanıdıgın biri böyle bi acıya şahit olunca daha da etkileniyorsun.. o günden beri artık eksik bişeyim varmış şu şunu demiş bu bunu yapmış takmamamya karar verdim Allahım saglıgımızı versin sevdiklerimizde yanımızda olsun ve huzurumuz olsun yeter
Nerde tam olarak paZar günü bakayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla canım benim yerleşme biraz eşyalarla oynamakla alakalı şuan o evde olmadığı için kafamda çok bişey oluşmuyor komidinleri üst üste koyarsın olmadı benim kuzenim öyle yapmıştı sığmamıştı napsın kızfırsat buldukça uğruyorum anacım ne yapayım siz gündüz takılıyonuz ben gece kuşuyumayyy ne güzel ama yaaa biz ot gibi nikah kıycaz kotla gelir heralde benimki normalde nikahım salonda olcaktı benim ama karar değiştik evrak işleriyle uğraşmayalım diye erken kıycaz salondada çakma nikahımız olcak bende heycanlanırım valla damatlık ahh eminim çok yakışacaktır müstakbel eşlerimize...
ilk geceyi düşünmede korunma erken düşünülmesi gereken bişi.. hemen bebek istiyomusunuz siz? ben Allah aratmasın ama bi iki yıl düşünmüyorum en azından borcumuz az biraz azalsın istiyorum.. çok borç var çoook...
kız benimde salonum L tipi nasıl yerleştircem kara kara düşünüyorum yemek masasını o minik kısma soktum hadi tv ünitesi iki üçlü iki tekli koltuk onlarda az çok kafamda canlanıyor ama o aynalı büfemidir ne halttır onu nereye sokacağım bilmiyorum :26: zaten yatak odamdada iki komidinim sığmıyor yatak başlığının kenarlarına sadece tekisini koyabiliyormuşum oda ayrı bi ironi oldu benim için
evine yerleşenlere hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) rabbim aşkı huzuru mutluluğu bereketi hiç eksik etmesin içinden bi an evvel gelinliğinizle girmeyi nasip etsin Allahım innşallahhh :) ayyy evciklerinizin fotoğraflarını çekip atsanızya şuraya bizde bakalım fikrimiz olsun yaa olmaz mııı..
şu yeni gelin evleri konusunda resmen meraklı melahat oldum çıktım hee
ben tuttum evi soğanlıkta metroya yakın kısımda yeni mahalle diye geçiyo site içinde içime sindi valla ev en azından güvenlimaltepe metrosuna yakın tuttum evi. 1100 tl kirası. ama kiralar cok pahalı. aydınevlerde bulabilirsin küçükyalı tarafında :)
evine yerleşenlere hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) rabbim aşkı huzuru mutluluğu bereketi hiç eksik etmesin içinden bi an evvel gelinliğinizle girmeyi nasip etsin Allahım innşallahhh :) ayyy evciklerinizin fotoğraflarını çekip atsanızya şuraya bizde bakalım fikrimiz olsun yaa olmaz mııı..
valla canım benim yerleşme biraz eşyalarla oynamakla alakalı şuan o evde olmadığı için kafamda çok bişey oluşmuyor komidinleri üst üste koyarsın olmadı benim kuzenim öyle yapmıştı sığmamıştı napsın kız
ben tuttum evi soğanlıkta metroya yakın kısımda yeni mahalle diye geçiyo site içinde içime sindi valla ev en azından güvenli
aminnnntamamen yerleşince atalım resimlerimizi önceden ilgimizi cekmeyen şeylerle ilgileniyoruz işte mecburiyetten
vallahi benden çok kaynanamgil düşünüyo yerleşmeyi geçen sabahtan aradı siz yatağı kaç santim seçmiştiniz diye hala uykuda olan sesimle 160 a 200 anne dedim hee o zaman bi komidin sığmıyor dedi tmm olsun anne deyip zıbardım..ay asıl komedi biz mobilya bakmaya gittiğimizdeydi kayınvalidem çantasında metre gezdiriyormuş hazırlıklı gelmiş bu güzel dediğimiz her şeyi ölçtü bu sığar bu sığmaz diye canım benim yaa çok tatlı kadın inşallah hep böle kalır müstakbel annem
benimde bi akraba öle yapmış çok ufak bi ev gerçekten başka koycak yeri yokmuş ama benim kendi evim olcak o yüzden tam yerleşmem lazım ilerde çoluk çocuk sıkıntı olur sanırım üstüste bulduğum bi boşluğa dayıcam artık napim...
ayynen öyle.. hiç merakım yoktu benim böle şeylere yaa kimselere oturmaya gitmez evle dükkan arası kukuman kuşu gibi dönüp dolaşıp oturup duruyordum şimdi biri evlensede evine ziyarete gitsek diye bakıyorum resmen
valla benimkide öyle benden çok o telaşa giriyor bazen fazla yapıyo ama napim artık bende bişey demiyorum hevesle gidip bakıyo ama gereksiz bi şekilde kendini yoruyor daha evin anahtarını almadık içerde kiracı var gidip perdeci perdeci geziyo ay ne diyimki yani evin anahtarını alınca birgün gideriz alırız
kızlar siz gelin alışverişine çıkıcakmısınz makyaj seti olsun çamaşır takımı terlik falan filanıyla kayınvalidenizle
Konsol ya da bufe deniyor sanirim benim su aanda bufeye degil sadece masaya ihtiyacim var ama ilefide baska evde mutfakta dolap olmzzsa bufeye de ihtiyacim olacak ayni model bulamayacagim diye eger alirsam alip belki de arka odaya koyacagim, salona sigacak cok koltuk almadigimiz icin ama sadece tv sehpasi e tv olsun yeter bize ben de bilemiyorum.fırsat buldukça uğruyorum anacım ne yapayım siz gündüz takılıyonuz ben gece kuşuyumayyy ne güzel ama yaaa biz ot gibi nikah kıycaz kotla gelir heralde benimki normalde nikahım salonda olcaktı benim ama karar değiştik evrak işleriyle uğraşmayalım diye erken kıycaz salondada çakma nikahımız olcak bende heycanlanırım valla damatlık ahh eminim çok yakışacaktır müstakbel eşlerimize...
ilk geceyi düşünmede korunma erken düşünülmesi gereken bişi.. hemen bebek istiyomusunuz siz? ben Allah aratmasın ama bi iki yıl düşünmüyorum en azından borcumuz az biraz azalsın istiyorum.. çok borç var çoook...
kız benimde salonum L tipi nasıl yerleştircem kara kara düşünüyorum yemek masasını o minik kısma soktum hadi tv ünitesi iki üçlü iki tekli koltuk onlarda az çok kafamda canlanıyor ama o aynalı büfemidir ne halttır onu nereye sokacağım bilmiyorum :26: zaten yatak odamdada iki komidinim sığmıyor yatak başlığının kenarlarına sadece tekisini koyabiliyormuşum oda ayrı bi ironi oldu benim için
maltepe metrosuna yakın tuttum evi. 1100 tl kirası. ama kiralar cok pahalı. aydınevlerde bulabilirsin küçükyalı tarafında :)[/QUO
Aah ah kirayi demeyin bana
biz aylardir annem, ben ve nisanlim hepimizdemetrelerle geziyoruzvallahi benden çok kaynanamgil düşünüyo yerleşmeyi geçen sabahtan aradı siz yatağı kaç santim seçmiştiniz diye hala uykuda olan sesimle 160 a 200 anne dedim hee o zaman bi komidin sığmıyor dedi tmm olsun anne deyip zıbardım..ay asıl komedi biz mobilya bakmaya gittiğimizdeydi kayınvalidem çantasında metre gezdiriyormuş hazırlıklı gelmiş bu güzel dediğimiz her şeyi ölçtü bu sığar bu sığmaz diye canım benim yaa çok tatlı kadın inşallah hep böle kalır müstakbel annem
benimde bi akraba öle yapmış çok ufak bi ev gerçekten başka koycak yeri yokmuş ama benim kendi evim olcak o yüzden tam yerleşmem lazım ilerde çoluk çocuk sıkıntı olur sanırım üstüste bulduğum bi boşluğa dayıcam artık napim...
ayynen öyle.. hiç merakım yoktu benim böle şeylere yaa kimselere oturmaya gitmez evle dükkan arası kukuman kuşu gibi dönüp dolaşıp oturup duruyordum şimdi biri evlensede evine ziyarete gitsek diye bakıyorum resmenbiz ev ararken evleri olcuyorduk sonra minimum dusundugumuz ve alacagimiz esyapar sigacak mi diye hesap yapiyorduk hatta bir evde metre bozuldu 5 m likti acildi kapanmiyo fazla cekmisiz
Bir de annem ve benim cantalarimizda hep yanimizda ikea kagit metreleri var tabii saticilar dumur oluyor bir sey olcelim dedigimizde onlar metre ararken sak diye cikariyoruz
Canım siz balayını naptınız ya siz de yurt dışı istydunuz yalnış hatırlamıyorsam
valla benimkide öyle benden çok o telaşa giriyor bazen fazla yapıyo ama napim artık bende bişey demiyorum hevesle gidip bakıyo ama gereksiz bi şekilde kendini yoruyor daha evin anahtarını almadık içerde kiracı var gidip perdeci perdeci geziyo ay ne diyimki yani evin anahtarını alınca birgün gideriz alırız
kızlar siz gelin alışverişine çıkıcakmısınz makyaj seti olsun çamaşır takımı terlik falan filanıyla kayınvalidenizle
kızlar sizinde fikrinizi alayım şimdi mobilyalar erkenden gelecegi için üzerleri örtülecek sadece oturma odasını kullanacak nişanlım ama sizce perdeler gelince takılsın mı yoksa biraz daha sonramı taksak ki kirlenir mi sizce:18:
Baska perde tul olacak mi camlarda, bos mu olacak? Benim nisanlim da 2 ay once oturmaya baslayacak ama her sey acik olacak. Tabii tercih meselesi. Ancak bircok yerde guvenlik acisindan esya gelmeden perdelerin takilmasini oneriyorlardi. Yatak odasi perdelerden once gelecek galiba bizim mecburen.bir de soyle dusun ev ana cadde ustu degilse insaat yoksa yakinda ve evde sigara icilmiyorsa yogun sekilde 2 aydaa perde yikanmaz yani en azindan bizde:) ama ana cadde uzerinde oturanlarda cok cabuk kirleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?