üç gün bakmadım şuraya bu kadar ne yazmışınız yahu
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
konular baya değişmiş bakmayalı..
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
damatlıklar çiçekler korunma yolları ilk gece korkusu...
damatlıktan başlıyorum önce.. çok erken bence ya bu ara hiç düşünmüyorum almayı damatlık gelinlik gibi değil çünkü hemen alıp çıkıyorsun ve malesef arkası iplide olmuyyor gelinlik gibi kilo alıp vermek tamamen sıkıntı olucaktır.. benim adamın sağı solu belli olmaz kilo alır verir ondan cesaret edipte alamayız biz bu ara en azından ramazanı geçirmemiz lazım..
korunma yollarını sizede nikah işlemlerinde anlattılar mı ya..
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
bize nişanlımla birlikte tek tek tek anlattı bi bayan yerin dibine geçtim resmen utançtan
en iyi bilgiyi bi kadın doğum uzmanı verecektir kızlar sıradaki adetinizin ilk veya ikinci gününde bi kadın doğum uzmanına gidin hem hormonlarınıza baktırın hem korunma yönteminizi belirleyin.. hap en güvenilir yöntem gibi görünüyor bana şuan zaten doktorlarda hap öneriyor ama uzun süreli kullanma taraftarıda değilim hani evlendikten sonra alışma durumuna bağlı değiştirilebilir.. geri çekme veya prezervatif ilk günlerde yapabileceğimiz bişey gibi gelmiyor bana zaten bi acemilik olucak bi şey bilmiyoruz ilk aydan böyle
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
olmayalım sonra
ve kulaktan dolma hiç bişeye inanmayın yok hap kullanınca çocuğun olmaz yok kısır kalırsın hiç dinlemeyin.. bi çok insan evlilik öncesi doktora gidip bi sıkıntısı varmı bakmak yerine kafasına göre ilaç kullanıyor ve ilk sıkıntıda bunu hemen hapa bağlıyor ben hap kullandım çocuğum olmadı çok zor oldu vs.. ne alaka ki sadece bir gün hapı kullanmayı unuttuğunuzda o hafta boyunca farklı bi korunma yöntemi uygulayın veya ilişki olmasın aksi halde hamilelik gerçekleşebilir dedi bize hastanede anlatan bayan
aslında yapmamız gereken düzenli aralıklarla doktora giderek kontrollerimizi yaptırmamız kızlar ve sadece bizde değil ikna edebilirseniz nişanlılarınızıda gönderin bi üroloğa fayda var..
ilk gece :18: bi tırsıntı geliyor bana düşününce.. düşünmemeye çalışıyorum...