Uye adim mutasyon ugramis zor buldum preseed jeli kullandim ve kullaniyorum ama hala tik yok malesef nasipBiz ekşına üşeniyorken bebekler zaten gelmez bize...
Jeli biliyorum canım ama hiç denemedim..
Denesek mi acaba..
Canim senin idrar renginde değistimi benim kırmızıya döndü iğneden mi acaba yaHer dr.un tarzı farklı cnm seninki kanama oldugu için önlem amaçlı yaptır demiş.benimki baştan istedi
Kızlar idrar rengim kırmızıya yakın bi rengi döndü dün proluton depo diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi yoksa bebegime mi bişey oldu ne olur kullanan varsa cevap versin lütfen
geçmiş olsun canım :)kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallahhh :)Arkadaslar opum yapildi biraz once uyandim 2 saat hastanede kalicakmisiz benden kahverengi akinti geliyor normal sanirim simdi transfere sıra geldi:))
Amiin canim:))canım ben her hafta kullanıyorum hiç öyle olmadı druna söyle bence
geçmiş olsun canım :)kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallahhh :)
Bende öyle bir şey olmadı cnm idrar rengi yle bebegin alakası yoktur ama dr.una sor mutlaka belki başka birşey vardırCanim senin idrar renginde değistimi benim kırmızıya döndü iğneden mi acaba ya
Bende transferden sonraki gun ve tam 1 hafta sonra yaptirdim.2 sindede oyle biseyle karsilasmadim.Kızlar idrar rengim kırmızıya yakın bi rengi döndü dün proluton depo diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi yoksa bebegime mi bişey oldu ne olur kullanan varsa cevap versin lütfen
Ilk kısmı anlatmış sın geçmiş olsun .bebişler şimdi oluşsun sonrada bedeninde can bulsunArkadaslar opum yapildi biraz once uyandim 2 saat hastanede kalicakmisiz benden kahverengi akinti geliyor normal sanirim simdi transfere sıra geldi:))
Niye gelmiyorsun cnm mart annelerine.hamilelik takvimide yapmamışsın.inşallah iyi gidiyordu hamişlik.canım ben her hafta kullanıyorum hiç öyle olmadı druna söyle bence
geçmiş olsun canım :)kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallahhh :)
Insallah canim insallahIlk kısmı anlatmış sın geçmiş olsun .bebişler şimdi oluşsun sonrada bedeninde can bulsun
Enfeksiyon kapmistir idrar yolların dedi bi zararı olmaz dimi bebegeBende transferden sonraki gun ve tam 1 hafta sonra yaptirdim.2 sindede oyle biseyle karsilasmadim.
Doktorunla gorus cnm.
Bende öyle bir şey olmadı cnm idrar rengi yle bebegin alakası yoktur ama dr.una sor mutlaka belki başka birşey vardır[/QUOTE
Idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir dedi bunun bi zararı olur mu bebege
Söyledim canım aradım tekrar test yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyo bunun bebegime zararı olur muAmiin canim:))
Haticecim doktor enfeksiyon icin ilav vericektir bisicik olmiycak insallahSöyledim canım aradım tekrar test yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu olabilir diyo bunun bebegime zararı olur mu
Canim onu bilemiyorum.Enfeksiyon kapmistir idrar yolların dedi bi zararı olmaz dimi bebege
Gecmezse yarın gitmeyi düşünüyorum zatenDr bişey demedimi cnm ilaç vermesi gerekir enfeksiyon yükselirse bebek için iyi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?