2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Biz ekşına üşeniyorken bebekler zaten gelmez bize...
Jeli biliyorum canım ama hiç denemedim..
Denesek mi acaba..
Uye adim mutasyon ugramis zor buldum preseed jeli kullandim ve kullaniyorum ama hala tik yok malesef nasip
bu arada eltimin hamile oldugunu ogrendim sevindim tabi ama icimde burkuldu hemde cok...

Kızlar idrar rengim kırmızıya yakın bi rengi döndü dün proluton depo diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi yoksa bebegime mi bişey oldu ne olur kullanan varsa cevap versin lütfen

Arkadaslar opum yapildi biraz once uyandim 2 saat hastanede kalicakmisiz benden kahverengi akinti geliyor normal sanirim simdi transfere sıra geldi:))

Kızlar idrar rengim kırmızıya yakın bi rengi döndü dün proluton depo diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi yoksa bebegime mi bişey oldu ne olur kullanan varsa cevap versin lütfen

canım ben her hafta kullanıyorum hiç öyle olmadı druna söyle bence

Arkadaslar opum yapildi biraz once uyandim 2 saat hastanede kalicakmisiz benden kahverengi akinti geliyor normal sanirim simdi transfere sıra geldi:))
geçmiş olsun canım :)kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallahhh :)

Bende transferden sonraki gun ve tam 1 hafta sonra yaptirdim.2 sindede oyle biseyle karsilasmadim.
Doktorunla gorus cnm.

Ilk kısmı anlatmış sın geçmiş olsun .bebişler şimdi oluşsun sonrada bedeninde can bulsun

canım ben her hafta kullanıyorum hiç öyle olmadı druna söyle bence

geçmiş olsun canım :)kaliteli kaliteli embriyoların olsun inşallahhh :)
Niye gelmiyorsun cnm mart annelerine.hamilelik takvimide yapmamışsın.inşallah iyi gidiyordu hamişlik.

bu arada dr bizede erkek dedi degişmezse kızıma bir erkek kardeş geliyor

Dr bişey demedimi cnm ilaç vermesi gerekir enfeksiyon yükselirse bebek için iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…