- 2 Mayıs 2011
- 653
- 519
- 158
Amiinn:)Canım allah kurtarsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn:)Canım allah kurtarsın![]()
Hiii kiyamam cnm yaaAslında bir türlü tedaviye başlayamamak benim sürekli gergin olmamdaki sebep...
Geçen gün en sonunda fıtratım gereği patladım
Ne sigorta işini hallediyorsun ne başka bir çare buluyorsun varsa yoksa işin ödemelerin vs..dedim..
Saydırdım bir sürü..önemli günlerde bile kaç yıl oldu hala peşinde dolandırıyorsun beni dedim..
Araba alır onun ödemesi olur 9 bin tl lik tv alır onu öder ben bişi diyormuyum dedim istemiş almışsın ama millet malını mülkünü satıyor evlat için senden tık yok..İstemiyorsan söyle bende ona göre bir yol çizeyim dedim..
Bunların hepsini ve daha fazlasını söyledim peki sonuç ne diye merak edenleriniz olabilir
Bana küstü
Sen hem suçlu hem de güçlümü oluyorsun nasıl küsersin dedim ben daha çok küstüm
Ama haklıyım ben..
Neyse bu tepkim ona mutlaka dokundu biliyorum ... düşünmeye başladı icraatlarını göriciizzz![]()
Biz ekşına üşeniyorken bebekler zaten gelmez bize...
Jeli biliyorum canım ama hiç denemedim..
Denesek mi acaba..
Hiii kiyamam cnm yaa
Rabbim gonlume gore versin.
Istedigin merkezde super bi doktorla baslar tedavim ve yavrunla kucaklasirsin insallah.
Bu kadar insan icin biseyler yapmaya calisiyosun.rabbim senin icin en guzeline evladinin kucagina gelmesine musade etsin insallah.![]()
Cupcakelove vurduuuuy ve gol olduuKuzummm sen buralara gelirmiydin
Çook doğru demişsin çok yüz veriyoruz şımardı bunlar![]()
Yoruldum artık gülden sürekli hesap kitap yapıyorum buaralar ovulasyon testine fena kafayı taktım ama sağolsun benim eşimde yorgun olunca bi işe yaramıyor
İnternette 100 tl ye satıyorlar ovulasyon testiyle beraber yapılıyormuş bu ay olmazsa diyer ay için almayı düşünüyorum cnmBi onu denememiştik deneyelim tam olsun
![]()
Mesgalemizz yokk editcim dogru dedin onu..durup durup bisilere sariozz siyirmisligimizdan mutevellit yapcak bişi yok..azicik da onlar idare etsin bizi hic olmadi deli tavuk desin iki pohpohlasin tamamm oldu bittii ama nirdee illaki onlarin ki ak bizim ki karaaa...Bizde de var illa ki anne olamıyoruz bence bu bilinç altımızı olumsuz etkiliyor..
Düşünsene gebe olsak ya da anne olsak ufak tefek şeylere takılacak halde olurmuyuz düşünmek için zamanımız bile olmaz..
Cupcakelove vurduuuuy ve gol olduudoksandan caktin golü bana eferim kuzum..yaa nett buldum datlumm bi bakiim dedim enemmm en sevdigim konu varmis megersem kocis giybeti
ne yardan ne srrden gecenlerin ortak ilgi alanii..hopp daldim mevzuyaaa Ma cok kalamayacegimm kocim bekler gezmeyee gitcazzz
![]()
Bana geçen sene bir tanıdık demişti.yapmıştım 1 hafta dendiği gibi..ertesi hafta hamile olduğumu öğrenmiştim...hemde 10 gün evvel beta hcg 0 dı benim...ben duaların gücüne inanırım...ama erkenden düştü bebeğim 5 in içindeykenBende yaptım aynısını..
Fetih okumak iyi diyorlar..
Allah kabul etsin..
Mesgalemizz yokk editcim dogru dedin onu..durup durup bisilere sariozz siyirmisligimizdan mutevellit yapcak bişi yok..azicik da onlar idare etsin bizi hic olmadi deli tavuk desin iki pohpohlasin tamamm oldu bittii ama nirdee illaki onlarin ki ak bizim ki karaaa...
Canlar ben yatıyorum yarın erkenden kalkıcam anadolu yakasından avrupa yakasına gidicem dükkan açıcam sabahtan akşama kadar ayakta olucam insanlarla uğraşıcam anammm çoook işim var çoook![]()
Anacığımla babacığım tatilde onlar olmayıncada dükkanda durmak bana düşüyor
Allah rahatlık versin rüyanızda doğacak bebişlerinizi görürsünüz inşallahh![]()
Kesinlikle öyle yer gök dua..Bana geçen sene bir tanıdık demişti.yapmıştım 1 hafta dendiği gibi..ertesi hafta hamile olduğumu öğrenmiştim...hemde 10 gün evvel beta hcg 0 dı benim...ben duaların gücüne inanırım...ama erkenden düştü bebeğim 5 in içindeyken
Aynı durumdayız yorgun kelimesi hissettiklerimi anlatmaya az kalır..
Birşeyler yapasım gelmiyor kür,jel vs..
Çünkü tek başıma çabalamaktan sıkıldım ben..
İkimizinde önceliği evlat olmadığı sürece sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum..
Adamda istek yok..
Tedavilerden olumsuz sonuç aldığımızda üzüldüğümü görünce napalım evlat ediniriz dedi bana..
Ben daha fazla üzüldüm aklı sıra beni rahatlatıyor bak olmazsa bir alternatifimiz var diye ben üzülmekten vazgeçecem sanki..
Evlat edinme düşüncesini hiç aklıma getirmemişim birden ondan duyunca biz bu aşamayamı geldik dedim daha fazla üzüldüm...
Ne kolay söyleyebiliyor evlatlık kelimesini..
Sanki her yolu denedik tüm tahlil testler yapıldı kesin anne baba olamayacağımız tıbben kanıtlandı biz evlatlık düşünüyoruz..
Valla ha bi ayarlar bunlarda biz hiç yorgunuz demiyoruz..ben bu hafat 15.30-23.30 çalıştım hiç yorgunum demiyorum evlat için kocişe...ne lafını açtırırlar ne bişeyde denmeye gelmiyo akışına bırak hep..mübarekler biz hep akışına bırakıyozda bide siz aksanız demi ama aaaaa.Yoruldum artık gülden sürekli hesap kitap yapıyorum buaralar ovulasyon testine fena kafayı taktım ama sağolsun benim eşimde yorgun olunca bi işe yaramıyor
İnternette 100 tl ye satıyorlar ovulasyon testiyle beraber yapılıyormuş bu ay olmazsa diyer ay için almayı düşünüyorum cnmBi onu denememiştik deneyelim tam olsun
![]()
Rabbim bilir hepimiz alalım inşallah allahın izniyle...Kesinlikle öyle yer gök dua..
Bakalım bu kez de gebelik haberi alıcaz mı senden![]()
Valla ha bi ayarlar bunlarda biz hiç yorgunuz demiyoruz..ben bu hafat 15.30-23.30 çalıştım hiç yorgunum demiyorum evlat için kocişe...ne lafını açtırırlar ne bişeyde denmeye gelmiyo akışına bırak hep..mübarekler biz hep akışına bırakıyozda bide siz aksanız demi ama aaaaa.