2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Güldenim cnm ciğerim naptı kocan niye sinirlendirdi seni
Yoksa senim kocanda benim kocam gini işleri yolunda gitmeyince sanamı patlıyor
Tam da öyle oluyor..
Sanki işlerinin yolunda gitmemesine sebep benim..
Tabii direk saldırmıyor ben de bişiler yapıyorum illa ki ama fazla tepki veriyor tahamülsüz oluyor..
Hadi leennnnn... oğlum bak git diyorum tırsıyor

Seni şuan çook iyi anlıyorım bende dün aynı şeyleri yaşadım
Adam işle ilgili canı bişiye sıkılmış ne konuşuyor ne gülüyor ne doğru düzgün yemek yiyor nede anlatıyor en sonunda dayanamayıp patladım

Dayanamamak ve patlamak kadın milletinin fıtratında var
Hep diyorum her dır dır yapan kadının arkasında odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır
Oysaki bizler öylemiyiz her başarılı erkeğin arkasındaki kimseleriz meleğiz biz melek

Ah bizdede oyle mudur var evde esiyle sorun yasiyo bize geliyo patliyo biz kime patlicaz bilemiyom

Aslında bir türlü tedaviye başlayamamak benim sürekli gergin olmamdaki sebep...
Geçen gün en sonunda fıtratım gereği patladım
Ne sigorta işini hallediyorsun ne başka bir çare buluyorsun varsa yoksa işin ödemelerin vs..dedim..
Saydırdım bir sürü..önemli günlerde bile kaç yıl oldu hala peşinde dolandırıyorsun beni dedim..
Araba alır onun ödemesi olur 9 bin tl lik tv alır onu öder ben bişi diyormuyum dedim istemiş almışsın ama millet malını mülkünü satıyor evlat için senden tık yok..İstemiyorsan söyle bende ona göre bir yol çizeyim dedim..
Bunların hepsini ve daha fazlasını söyledim peki sonuç ne diye merak edenleriniz olabilir
Bana küstü
Sen hem suçlu hem de güçlümü oluyorsun nasıl küsersin dedim ben daha çok küstüm
Ama haklıyım ben..
Neyse bu tepkim ona mutlaka dokundu biliyorum ... düşünmeye başladı icraatlarını göriciizzz

Offf cok bilenn kociler disarda dolup dolup eften puften bize tasan kocislerr..hepsimi ayni acep bunların yaaa yoksa bizmi bole yapioruz bunlarii cok mu yuz verioz o vakit bilemedim yanii

Canim saolasin.
Durum pek icacici degil demi
Insallah bi mucizeyle degerler artar birden duzene girerde hem keseyi hemde bebegi gorebiliriz.
Beklemekten baska bi secenek yok sanirim.hergun beni fazlasiyla yorsada...
Hep aksam 7 de ayni yerde kan verdim.
Pazartesi ver dedi doktorum carsamba gunu.
Pazartesi sabahtan baska bi yerde vericem.cikan sonuca gore aksam belki ayni yerde yine veririm.
Hayirlisi cnm.
Rabbim insallah yavrumu bana bagislasin.ne deyim...

Vayyyy çok güzel konuşmuşsun ben bile etkilndim ağzına sağlık

Offf cok bilenn kociler disarda dolup dolup eften puften bize tasan kocislerr..hepsimi ayni acep bunların yaaa yoksa bizmi bole yapioruz bunlarii cok mu yuz verioz o vakit bilemedim yanii

Bizde de var illa ki anne olamıyoruz bence bu bilinç altımızı olumsuz etkiliyor..
Düşünsene gebe olsak ya da anne olsak ufak tefek şeylere takılacak halde olurmuyuz düşünmek için zamanımız bile olmaz..

Amin canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir diye dua ediyorum bende..
Beklemekten çare yok evet sonu güzel olsunda biz beklemelere alışığız..

Konuşmazdım aslında ama çalışmamız gereken günlerden birinde beyimiz pek bi yorgunmuş diye reddetti beni bende ertesi gün dile geldim işte

Yok artık aynı şeyleri yaşamışız
Buarada sen pressee jeli duydunmu doğal yollardan deneyenler için iyi diyorlar
Sözde deneyipte hamile kalan çoook varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…