2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hiii kiyamam cnm yaa
Rabbim gonlume gore versin.
Istedigin merkezde super bi doktorla baslar tedavim ve yavrunla kucaklasirsin insallah.
Bu kadar insan icin biseyler yapmaya calisiyosun.rabbim senin icin en guzeline evladinin kucagina gelmesine musade etsin insallah.

Biz ekşına üşeniyorken bebekler zaten gelmez bize...
Jeli biliyorum canım ama hiç denemedim..
Denesek mi acaba..

Yoruldum artık gülden sürekli hesap kitap yapıyorum buaralar ovulasyon testine fena kafayı taktım ama sağolsun benim eşimde yorgun olunca bi işe yaramıyor
İnternette 100 tl ye satıyorlar ovulasyon testiyle beraber yapılıyormuş bu ay olmazsa diyer ay için almayı düşünüyorum cnm Bi onu denememiştik deneyelim tam olsun

Amin canım sağolasın...
İlk 3 tedavimde önüme engeller çıkmadı hiç istediğim zamanda yaptım tedavileri..
4.tedaviye bir türlü başlayamıyorum hep birşey çıkıyor...
Vardır bunda da bir hayır diyorum..

Kuzummm sen buralara gelirmiydin
Çook doğru demişsin çok yüz veriyoruz şımardı bunlar
Cupcakelove vurduuuuy ve gol olduu doksandan caktin golü bana eferim kuzum..yaa nett buldum datlumm bi bakiim dedim enemmm en sevdigim konu varmis megersem kocis giybeti ne yardan ne srrden gecenlerin ortak ilgi alanii..hopp daldim mevzuyaaa Ma cok kalamayacegimm kocim bekler gezmeyee gitcazzz

Aynı durumdayız yorgun kelimesi hissettiklerimi anlatmaya az kalır..
Birşeyler yapasım gelmiyor kür,jel vs..
Çünkü tek başıma çabalamaktan sıkıldım ben..
İkimizinde önceliği evlat olmadığı sürece sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum..
Adamda istek yok..
Tedavilerden olumsuz sonuç aldığımızda üzüldüğümü görünce napalım evlat ediniriz dedi bana..
Ben daha fazla üzüldüm aklı sıra beni rahatlatıyor bak olmazsa bir alternatifimiz var diye ben üzülmekten vazgeçecem sanki..
Evlat edinme düşüncesini hiç aklıma getirmemişim birden ondan duyunca biz bu aşamayamı geldik dedim daha fazla üzüldüm...
Ne kolay söyleyebiliyor evlatlık kelimesini..
Sanki her yolu denedik tüm tahlil testler yapıldı kesin anne baba olamayacağımız tıbben kanıtlandı biz evlatlık düşünüyoruz..

Canlar ben yatıyorum yarın erkenden kalkıcam anadolu yakasından avrupa yakasına gidicem dükkan açıcam sabahtan akşama kadar ayakta olucam insanlarla uğraşıcam anammm çoook işim var çoook
Anacığımla babacığım tatilde onlar olmayıncada dükkanda durmak bana düşüyor
Allah rahatlık versin rüyanızda doğacak bebişlerinizi görürsünüz inşallahh

Bizde de var illa ki anne olamıyoruz bence bu bilinç altımızı olumsuz etkiliyor..
Düşünsene gebe olsak ya da anne olsak ufak tefek şeylere takılacak halde olurmuyuz düşünmek için zamanımız bile olmaz..
Mesgalemizz yokk editcim dogru dedin onu..durup durup bisilere sariozz siyirmisligimizdan mutevellit yapcak bişi yok..azicik da onlar idare etsin bizi hic olmadi deli tavuk desin iki pohpohlasin tamamm oldu bittii ama nirdee illaki onlarin ki ak bizim ki karaaa...

Anamm bu saatte ne gezmesi Disko disko 300 500 300 500 mü yapacaksınız yoksa

Bende yaptım aynısını..
Fetih okumak iyi diyorlar..
Allah kabul etsin..
Bana geçen sene bir tanıdık demişti.yapmıştım 1 hafta dendiği gibi..ertesi hafta hamile olduğumu öğrenmiştim...hemde 10 gün evvel beta hcg 0 dı benim...ben duaların gücüne inanırım...ama erkenden düştü bebeğim 5 in içindeyken

Anne olsak hayatımız başka türlü akar giderdi..
Şimdi ediyle büdü takılıyoruz işte..

Kolay gelsin sana canım..
İyi geceler..

Kesinlikle öyle yer gök dua..
Bakalım bu kez de gebelik haberi alıcaz mı senden

Niye erkekler bizler gibi düşenemiyor evlat edinmek tabi güzl bişi ama iyi düşmek lazım sözde sana iyilik yapıyor farkında değilki seni daha çoook üzdüğüne
keşke bizler de erkekler gibi rahat ola bilseydik

Valla ha bi ayarlar bunlarda biz hiç yorgunuz demiyoruz..ben bu hafat 15.30-23.30 çalıştım hiç yorgunum demiyorum evlat için kocişe...ne lafını açtırırlar ne bişeyde denmeye gelmiyo akışına bırak hep..mübarekler biz hep akışına bırakıyozda bide siz aksanız demi ama aaaaa.

Erkeklerin hepsi aynı desene
Hayat onlara güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…