• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
[QUOT"ayuzlu, post: 36909148, member: 291010"]Saol canim 8 yumurta toplanmis iyi mi?[/QUOTE]
Bana gore gayet iyi ikisi dollense transfer yapilsa gerisini dondurursun keske benim de o kadar ciksaydi

hayırdır inşallah noldu sana..
neden enfeksiyorn vs..sözleri dolanıyor..
Canim sabah idrarim biraz köyü renkte geldi hemsirem enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyon belirtim yok dün proluton depot diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum enfeksiyon varsa bebegime zarar verir mi

Canim sabah idrarim biraz köyü renkte geldi hemsirem enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyon belirtim yok dün proluton depot diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum enfeksiyon varsa bebegime zarar verir mi

Canım ağrın idrarını yaparken yanman ve başka bir şikayetin yoksa enfeksiyon değildir yaşadığın..
İlaçlarlardn kaynaklanmış olabilir.
İğne vurdurmuşsun zaten büyük ihtimal o sebeptir buna.
Devam ettimi peki yoksa bir kerelik birşeymiydi?

Canım ağrın idrarını yaparken yanman ve başka bir şikayetin yoksa enfeksiyon değildir yaşadığın..
İlaçlarlardn kaynaklanmış olabilir.
İğne vurdurmuşsun zaten büyük ihtimal o sebeptir buna.
Devam ettimi peki yoksa bir kerelik birşeymiydi?
Yok canım yanma ağrı yok sadece koyu geldi o kadar yine koyu geliyor ama sabah ki kadar değil daha hafif koyulugu bende enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce yaşadım enfeksiyonu belirtilerini biliyorum bu enfeksiyon değil bence o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki normal bu arada 13.gun test sonucum 474.8 nasıl sence

Yok canım yanma ağrı yok sadece koyu geldi o kadar yine koyu geliyor ama sabah ki kadar değil daha hafif koyulugu bende enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce yaşadım enfeksiyonu belirtilerini biliyorum bu enfeksiyon değil bence o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki normal bu arada 13.gun test sonucum 474.8 nasıl sence

Değerin şahane canım maşallah..
çok tebrik ediyorum..
Bol su iç idrarın rengi açılır:KK48:
gebelik belirtilerindendir idrarın koyulaşması sende onu yaşıyorsun işte..

çok tebrik ediyorum..
Canim ağzından bal damliyor inşallah öyledir canım ya sabah çok korktum çok ağladım degerimi görünce bi anda düzeldi moralim :)

[QUOT"ayuzlu, post: 36909148, member: 291010"]Saol canim 8 yumurta toplanmis iyi mi?
Bana gore gayet iyi ikisi dollense transfer yapilsa gerisini dondurursun keske benim de o kadar ciksaydi[/QUOTE]
Önemli olan dollenmeleri simdide korkuyorum ama hemşire illa ki dollenir dedi senin kac toplanmisti ama sen hamilesin zateenn

Uye adim mutasyon ugramis zor buldum preseed jeli kullandim ve kullaniyorum ama hala tik yok malesef nasip
bu arada eltimin hamile oldugunu ogrendim sevindim tabi ama icimde burkuldu hemde cok...
Canim preseed jeline inanma dr sorduk sacmalik dedi.
Sadece yapiskanlik sagliyor bizlerin dr tarafindan trasfer sonrasi kullandigimiz jelde tutunma sagliyor ya onun gibi bide cok pahali yaaa

çok tebrik ediyorum..
Ayy bende hemen kendime pay cikiriyorum burdan.benimde 2 gundur ozelliklede bugun daha fazla olmak uzere idrarim koyulasti.
kasiklarima ara ara agri saplaniyo gibi oluyo.ayyy benimde deger cikiyomu acabao_Oo_Oo_Oo_O
ama su mide bulantilari pek yok.sadece yemeklerden sonra mide yanmasi oluyor.
yaa benim niye midem bulanmiyo diye saat basi esime soruyorum.ilk gebeliktede yoktu.boyle oluncada korkuyorum deger artmiyomuki acaba diyorum:KK17::KK17:
gordugun uzere kafayi yemek uzereyim.:KK34::KK34::KK34:
sabahki kan tahlili bunlara bi yanit verir herhalde artik.

Back