Canim sanmıyorum enfeksiyon kaptigima çünkü enfeksiyon belirtim yok idrar yaparken yanma var mı dedi yanma yada ağrım yokHaticecim doktor enfeksiyon icin ilav vericektir bisicik olmiycak insallah
Hayirli olsun cnm kac yumurtaArkadaslar opum yapildi biraz once uyandim 2 saat hastanede kalicakmisiz benden kahverengi akinti geliyor normal sanirim simdi transfere sıra geldi:))
Saol canim 8 yumurta toplanmis iyi mi?Hayirli olsun cnm kac yumurta
inşallah 8 i de döllenir sana da sıkı sıkı tutunurlarSaol canim 8 yumurta toplanmis iyi mi?
Saol canim 8 yumurta toplanmis iyi mi?
Sen naptın eyyyyy gebe hatun..inşallah 8 i de döllenir sana da sıkı sıkı tutunurlar
hayırdır inşallah noldu sana..Canim sanmıyorum enfeksiyon kaptigima çünkü enfeksiyon belirtim yok idrar yaparken yanma var mı dedi yanma yada ağrım yok
Canim sabah idrarim biraz köyü renkte geldi hemsirem enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyon belirtim yok dün proluton depot diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum enfeksiyon varsa bebegime zarar verir mihayırdır inşallah noldu sana..
neden enfeksiyorn vs..sözleri dolanıyor..
Canim sabah idrarim biraz köyü renkte geldi hemsirem enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyon belirtim yok dün proluton depot diye bi iğne yaptırdım ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum enfeksiyon varsa bebegime zarar verir mi
Yok canım yanma ağrı yok sadece koyu geldi o kadar yine koyu geliyor ama sabah ki kadar değil daha hafif koyulugu bende enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce yaşadım enfeksiyonu belirtilerini biliyorum bu enfeksiyon değil bence o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki normal bu arada 13.gun test sonucum 474.8 nasıl senceCanım ağrın idrarını yaparken yanman ve başka bir şikayetin yoksa enfeksiyon değildir yaşadığın..
İlaçlarlardn kaynaklanmış olabilir.
İğne vurdurmuşsun zaten büyük ihtimal o sebeptir buna.
Devam ettimi peki yoksa bir kerelik birşeymiydi?
Yok canım yanma ağrı yok sadece koyu geldi o kadar yine koyu geliyor ama sabah ki kadar değil daha hafif koyulugu bende enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önce yaşadım enfeksiyonu belirtilerini biliyorum bu enfeksiyon değil bence o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki normal bu arada 13.gun test sonucum 474.8 nasıl sence
Canim ağzından bal damliyor inşallah öyledir canım ya sabah çok korktum çok ağladım degerimi görünce bi anda düzeldi moralim :)Değerin şahane canım maşallah..
çok tebrik ediyorum..
Bol su iç idrarın rengi açılır
gebelik belirtilerindendir idrarın koyulaşması sende onu yaşıyorsun işte..
Bana gore gayet iyi ikisi dollense transfer yapilsa gerisini dondurursun keske benim de o kadar ciksaydi[/QUOTE][QUOT"ayuzlu, post: 36909148, member: 291010"]Saol canim 8 yumurta toplanmis iyi mi?
Transferleri beraber 10 gün 144 tü 12. Gün 262.9 çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah güzel bir artış olumustur yarın transferin 16. GünüSen naptın eyyyyy gebe hatun..
son durumun ne..
Canim supr bi artis olmus hadi bakalim.Transferleri beraber 10 gün 144 tü 12. Gün 262.9 çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah güzel bir artış olumustur yarın transferin 16. Günü
Canim preseed jeline inanma dr sorduk sacmalik dedi.Uye adim mutasyon ugramis zor buldum preseed jeli kullandim ve kullaniyorum ama hala tik yok malesef nasip
bu arada eltimin hamile oldugunu ogrendim sevindim tabi ama icimde burkuldu hemde cok...
Ayy bende hemen kendime pay cikiriyorum burdan.benimde 2 gundur ozelliklede bugun daha fazla olmak uzere idrarim koyulasti.Değerin şahane canım maşallah..
çok tebrik ediyorum..
Bol su iç idrarın rengi açılır
gebelik belirtilerindendir idrarın koyulaşması sende onu yaşıyorsun işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?