2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar bugün itibariyle ben son iki haftamı çalışıyorum 30 eylülde iznim başlıyor ohhhhhhh bir kaç ay işten uzak olucam ne güsel ensu dan haber var mı değeri nasıl yükselmiş mi?

DÜN bir yakınımızın 30 lu yaşlardaki dr oğlu gezmeye gittiği yerde kayalıklardan düşüp ölmüş daha 6 yaşında çokcuğu var

DÜN bir yakınımızın 30 lu yaşlardaki dr oğlu gezmeye gittiği yerde kayalıklardan düşüp ölmüş daha 6 yaşında çokcuğu var

Deme yaaaa kıyamam ben ona niye çıkmış kuzum kayalıklara
Başınız sağolsun cnm hayattaki en en büyük acı herhalde evlat acısıdır anneciğe allahım sabır nasip etsin kuzu melek oldu gitti

Deme yaaaa kıyamam ben ona niye çıkmış kuzum kayalıklara
Başınız sağolsun cnm hayattaki en en büyük acı herhalde evlat acısıdır anneciğe allahım sabır nasip etsin kuzu melek oldu gitti
evet canım yaa çok zor bir durumdur herhalde akşamdan bu yana ben bile bu kadar köyüsem anneyi eşini düşünemiyorum bile canım gezmeye gitmişler kardeşleriyle foto vs çekip manzara izliyorlarmış eğleniyorlarmış

Allah rahmet etsin cnm mekani cennet olsun birgyn.geldik bu dunyaya burgunde goc edecez Allahim imanli goc etmeyi nasip etsin kalanlarina sabur versin rabbim

T

Tam tahmin ettiğim gibi
ahh ahhh allah yardımcıları olsun : ((((

hay Allahım ya 2 dk sonra ne yaşayacağımız belli değil..
Allah kalanlara sabır versin 6 yaşındaki yavrusuna güzel yazılar yazsın inşallah..

Gunayfozsen8279, post: 36915100, member: 527605"]Günaydınnn güzel hanımlarr
İyı haftalarımız olsunn[/QUOTE]
Gunaydin cannm naslsn masallah bebis kocaman olmus kizz allah sagsalm kucagna aldirsn

A

y Aynen edit bune hal ya hasret kaldk buraya eski halini geri istiyoruz biz
yavrucum ben kk da görev başındayım yani aktifim topiğe gelememe sebebi yeni hali değil.. eski halini istemiyorum bu hali şahane...
becerip gelin foruma bahane uydurmayın gelmemek için aaaaaaaa

yavrucum ben kk da görev başındayım yani aktifim topiğe gelememe sebebi yeni hali değil.. eski halini istemiyorum bu hali şahane...
becerip gelin foruma bahane uydurmayın gelmemek için aaaaaaaa
Ben bu halini daha kolay ve anlasilir buldum telden giriyorum ve cok rahat oluyor donmeyin eskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…