Amiiinnn insallah
Amiinn canim insallah bu sebep le rabbim beni şu sigara illettinde kurtarir insallah hoç ben sigarayla mutluyumda bide sagliga zarar vermese tam super olacak
Her dr.un tarzı farklı cnm seninki kanama oldugu için önlem amaçlı yaptır demiş.benimki baştan istediAma bana sadece 1 tane yaptır dedi sadece bugün yaptircm
Anladım canım zaten tekrar arayıp sordum aslında normalmis lekelenme ama tedbir amaçlı yaptır demiş devam ederse yine hafta ya yaptirirsin dedi pazartesi tekrar test vermeye gidecm yine yüzyüze konuşuruzHer dr.un tarzı farklı cnm seninki kanama oldugu için önlem amaçlı yaptır demiş.benimki baştan istedi
çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum
bende kasım yada aralıkta aranıza katılacağım arkadaşlar..inşallah rabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin.iki aşılamam da tutmadı.sıra tüp bebişte.
Operasyonu geçtiğimiz çarşamba günü oldum. İyi geçti. Histeroskopiyle girip bir de rahim duvarına çizik atmışlar embriyo tutunsun diye. Toparlanınca tüpe başlayacağız.Yapışıklık yok sadece hidrosalpenks. Bu operasyonu 20 yaşımdan beri gittiğim doktorum yapacak. Acıbadem Bakırköy de Melih Gündüz. Sonrasında tüp bebek onun da tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Güvenç Bey.
Her tıkanıklık hidrosalpesnk demek değildir aslında ondan merak ettim nasıl tespit ettiler diye demek ki rahim filmi ile anlaşılabiliyor.Yapışıklık vs..gibi de olabilir diye düşündüm ben yani gerek olmayabilir tüpünün alınmasına..
Tıkalı olan tüpünün tarafındaki yumurtalıkta folikül görüldüyse dediğin gibi o yumurtalıktan atılamıyor gebelikte oluşamıyor haliyle...diğer açık taraftan yumurtlasan ve gebelik oluşsa bu kez de sıvı birikimi oluşan embriyoyu zehirliyor ve daha baştan gebeliğe engel oluyor.Gerçekten hidrosalpensk var sa alınmalı ne doğal ne tüple gebelik oluşmaz çünkü..
Sıvı birikimi zehirli sıvı diyelim gebeliğe engel canım mutlaka müdehale edilmeli tabii iyi ellerde yapılmalı bu işlem..yumurtalık rezervine zarar verilmeden...Ameliyatı önce olman daha mantıklı kendine gelip dinlendikten sonrada tüpe başlarsın..
amin canım cümlemiz inşallahhhhAmin cnm ilk ve son tüp bebek tedavisi olurda kuzuna biran önce kavuşursun
amin canım cümlemiz inşallahhhh
evet canım aynı günyeteeeeer ikimizinde evlilik yıldönümü aynı desene...yaa kızlar ben kocamı nasıl kandırırım tekrar tedavi için...tutturdu sen normal yoldan gebe kalabiliyosun diye...yaşadığım sıkıntıları konuşamıyorum hemen kızıyo...konuşulmuyo konuyu açtırmıyo...kafanı dağıt uzaklaş rahatlat kendini diyo ama tersler gibi...bende duygusalım hep içimde patlıyorum kendi kendime çok ağlıyorum..
Ben onu cookk seviyorum amaAhhh şu sigara yokmu kim ürettiyse onun kulaklarını çekmek istiyorum
Hatta tekme tokat dalmak istiyorum
Arkadaşlarîn dedigi gibi düşük onleyici.transferden sonra bi sure kullandim ben uç aya yakın onlem amaclı.haftada bir gun cnm.Arkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor
slmmmm kızlarrrr nasılsınız
Kiźlar bugün fetih suresine başladım...cuma selasından önce bitiricem...kk da 41 kere okuyanını duydum...ben cumartesi gusül abdesti alıp 2 rekat namaz kılıp 7 estağfirullah çekip salavat getirip niyetleniyorum....doğrusu hangisi
Valla ne desem bilemedim..
Çok yemişim şişim
Kocayla yine kavga ettim feci küsüm
Evle 1 aydır ilgilenmiyorum çok pisim
Karşımda ağzını şapırdatarak meyve yiyen kimseyi öldürme planları yapan müstakbel katilim
Ben böyleyim sen nasılsın cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?