- 27 Şubat 2013
- 14.488
- 41.341
- 798
@yeteeeeer ikimizinde evlilik yıldönümü aynı desene...yaa kızlar ben kocamı nasıl kandırırım tekrar tedavi için...tutturdu sen normal yoldan gebe kalabiliyosun diye...yaşadığım sıkıntıları konuşamıyorum hemen kızıyo...konuşulmuyo konuyu açtırmıyo...kafanı dağıt uzaklaş rahatlat kendini diyo ama tersler gibi...bende duygusalım hep içimde patlıyorum kendi kendime çok ağlıyorum..
canım iyiyiz şükür :) gündüz bulantılarım azaldı ama bu sefer gece uyumadan önce başladı :) uyumamı istemiyor herhalde :) az az sık sık ye tatlım :) bir süre böyle olacak :) olması da iyi aslında bebeğin varlığını hissediyorsun :) ben öyle teselli ediyordum :) amin inşallah rabbim kucağımızda sevdirir :) darısı da diğer kızlaraaaaaa :)Günaydın canım nasıl gidiyor bn sabh kahvltımı az yptım midem kötüydü biraz iştahım yok sanki bugunAllhım inş saglıklı sıhatli kucagımzda sevdirsin inş
Ben transferden itibaren kullandım bu igneyi haftada bir gün 12.haftaya kadar hiç kanamam olmadı şükür.düşük önleyiciArkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor
Allh iylik versin cnm bunlar güzel şeyler evt saglıklı sıhtli olsunda tek daynırız ama işte onunda beslenmesi lazım yacanım iyiyiz şükür :) gündüz bulantılarım azaldı ama bu sefer gece uyumadan önce başladı :) uyumamı istemiyor herhalde :) az az sık sık ye tatlım :) bir süre böyle olacak :) olması da iyi aslında bebeğin varlığını hissediyorsun :) ben öyle teselli ediyordum :) amin inşallah rabbim kucağımızda sevdirir :) darısı da diğer kızlaraaaaaa :)
Hem tekrar tüp bebek hemde geçen ki dediklerim için.tekrar tüp bebek içinmi ? yoksa eşinmi tedavi olacak
Hem tekrar tüp bebek hemde geçen ki dediklerim için.tekrar tüp bebek içinmi ? yoksa eşinmi tedavi olacak
Basin sagolsun canim cok ozur dilerim seni Istemiyerek uzdum sanirimŞimdi gördüm yazını ve o acıyı taa içimde hissettim.. Ben 20 yaşındaki kız kardeşimi 6 ay önce kan kanserinden kaybettim.. Dayanamıyorum böyle haberlere.. hasta birini görünce canım öyle bir yanıyor ki anlatamam.. Rabbim acil şifalar versin.. Eğer kaderimizde bunu yaşamak varsa zaten öyle ya da böyle yaşıyoruz.. Şu an onun için önemli olan DUAdır.. Sadece bir doktora bağımlı kalmayın.. İnşallah vicdanlı doktorlarla karşılaşırsınız.. Rabbim yardımcınız olsun..Dualarımı eksik etmeyeceğim..
Ama bana sadece 1 tane yaptır dedi sadece bugün yaptircmBen transferden itibaren kullandım bu igneyi haftada bir gün 12.haftaya kadar hiç kanamam olmadı şükür.düşük önleyici
Anladım canım bana sadece 1 tane yaptır dedicanım ben haftada bir proluton depot kullanıyorum 35. haftaya kadar kullanacağım düşüğü ve erken doğumu engelliyor :)
çok geçmiş olsun canımIyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demiskanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum
Goruselim, yazisalim, guzel guzel haberler verelim.Aslında yazmıştım bir hafta yokum diye demek soran sorana
Neyse hasret giderme zamanımız geldi upuzun bir sonbahar ve kış dönemine girdik..
Risk derken canim anlayamadım? ?Tüp bebeğin herhangi bir riski var mı kızlar ?
Ben yaş gereği biraz geç kaldım 2.çocuk için o yüzden soruyorum canım.Ne bileyim , biraz orta yaşlı bayanlar için bir risk oluuşturuyor mu ?Risk derken canim anlayamadım? ?
Kac yasindasun canimBen yaş gereği biraz geç kaldım 2.çocuk için o yüzden soruyorum canım.Ne bileyim , biraz orta yaşlı bayanlar için bir risk oluuşturuyor mu ?
Amin sagol canim...çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifasını versin inşallah.
Riskten cok tutunma ihtimali biraz azaliyor yumurta rezervleri ile alakali olarak yoksa tedavi ayni tedavi bir fark yok yani senin ikinci biz daha birinciyi bulamadikBen yaş gereği biraz geç kaldım 2.çocuk için o yüzden soruyorum canım.Ne bileyim , biraz orta yaşlı bayanlar için bir risk oluuşturuyor mu ?
Sagolun kizlar allah razi olsun.esim icin cok uzuluyorum geceden beri agliyor hic konusmuyor bende ona ne diycegimi nasil teselli verecegimi bilmiyorum.Haftaya trkiyeye gelebilme ihtimalimiz var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?