2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tekrar tüp bebek içinmi ? yoksa eşinmi tedavi olacak

Günaydın canım nasıl gidiyor bn sabh kahvltımı az yptım midem kötüydü biraz iştahım yok sanki bugun Allhım inş saglıklı sıhatli kucagımzda sevdirsin inş
canım iyiyiz şükür :) gündüz bulantılarım azaldı ama bu sefer gece uyumadan önce başladı :) uyumamı istemiyor herhalde :) az az sık sık ye tatlım :) bir süre böyle olacak :) olması da iyi aslında bebeğin varlığını hissediyorsun :) ben öyle teselli ediyordum :) amin inşallah rabbim kucağımızda sevdirir :) darısı da diğer kızlaraaaaaa :)

Arkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor
Ben transferden itibaren kullandım bu igneyi haftada bir gün 12.haftaya kadar hiç kanamam olmadı şükür.düşük önleyici

Allh iylik versin cnm bunlar güzel şeyler evt saglıklı sıhtli olsunda tek daynırız ama işte onunda beslenmesi lazım ya Onun için bide folik asit kullnıyırum ya cnm içemedim sabh sonra içerim ama midem iyi değil sen kç haftadasın şuan bn 7

[QUOTEk.yedirenk79, post: 36894549, member: 455561"]geçmiş olsun canım.nasıl hiç birşeyi yokken sarmış,bence kanserin ilk belirtisi ağrılar ve zayıflamaktır.Benim eşimin de annesini kanserden kaybetmiş.geçen aylarda da teyzesi ameliyat oldu.kolon kanseriyken.rahim böbrek mesaneyi de sarmış. tabi 8 ay gecikmesinden kaynaklandı.ama çok şükür aldılar.geçti.bence ona söyle annesini bir çok iyi doktorlara götürsün. Ne kanseriymiş peki.onu söyledilermi.[/QUOTE]

Canim k.validem son zamanlarda mide yanmasi, cok afedersiniz ishal ve istahsizlik gibi sikayetleri vardi bunun icin gecen hafta dra gitti ve dr biseyden suphelenmis olmaliki k.validemin tomogrofisini cekmis ve dun k.valideme once memeden baslamis ve daha sonra butun ic organlarina sicramis demis.yapilacak hicbisey yok demis hangi dra goturseniz fayda etmez demis.biz yutdisindayiz o ise trkiyede.....

yokye alıntı yapmadı canım :) bebek beslenir sen çok dert etme :) daha ne kadarcıkki :) benim 13 haftalık canım :)

Basin sagolsun canim cok ozur dilerim seni Istemiyerek uzdum sanirim

Iyi geceler kizlar.biz bugun sok bir haber aldik.sapasaglam olan kayinvalidem bugun dra gitmis ve dr ona senin icin yapilacak bisey yok demis kanser butun vucudunu sarmis demis esimi nasil teselli edecegimi bilemiyorum
çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifasını versin inşallah.

Ben yaş gereği biraz geç kaldım 2.çocuk için o yüzden soruyorum canım.Ne bileyim , biraz orta yaşlı bayanlar için bir risk oluuşturuyor mu ?
Riskten cok tutunma ihtimali biraz azaliyor yumurta rezervleri ile alakali olarak yoksa tedavi ayni tedavi bir fark yok yani senin ikinci biz daha birinciyi bulamadik rabbim evladini sana bağışla sin inssllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…