• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amiiinnn insallah

Amiinn canim insallah bu sebep le rabbim beni şu sigara illettinde kurtarir insallah hoç ben sigarayla mutluyumda bide sagliga zarar vermese tam super olacak:-)

Ahhh şu sigara yokmu kim ürettiyse onun kulaklarını çekmek istiyorum:KK12:
Hatta tekme tokat dalmak istiyorum:KK67::KK11::KK34:

bende kasım yada aralıkta aranıza katılacağım arkadaşlar..inşallah rabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin.iki aşılamam da tutmadı.sıra tüp bebişte.

Her dr.un tarzı farklı cnm seninki kanama oldugu için önlem amaçlı yaptır demiş.benimki baştan istedi
Anladım canım zaten tekrar arayıp sordum aslında normalmis lekelenme ama tedbir amaçlı yaptır demiş devam ederse yine hafta ya yaptirirsin dedi pazartesi tekrar test vermeye gidecm yine yüzyüze konuşuruz

çok kalabalıkmış aralıkta bana gun verdiler.
bide arayanlara nisan da arayın diyorlar düşününnnn yani..
bende aldım dosyamı raporumu çıktım sinir oldum

Merhaba canım, ben Keroessa, sistem bir türlü üyeliğimi açmadı, bende yeni üyelik aldım. Tedaviye başlasın mı merak etmiştim seni,Demek yine salladılar, başlarından atıyorlar canım ya, ne zor, üf ne olacak Bursanın hali.Şimdi Aralıkta kesin mi oda belli değildir herhalde, ne yapcan canım. Benim uyuz eşimde 3. hak çıkmışta yine hastanede yaptıralımda felan diyor. Adama diyorum ikinci hakları olanları bile kaç ay sonrasına yaptırıyorlar, anlamıyor yaa. Sanki onlar beni bekliyor gelsinde yaptırsın diye. Yaşım 40 geçince göreceğiz beklemeyi üff...şu bimere bende yazayım .

Yapışıklık yok sadece hidrosalpenks. Bu operasyonu 20 yaşımdan beri gittiğim doktorum yapacak. Acıbadem Bakırköy de Melih Gündüz. Sonrasında tüp bebek onun da tavsiyesiyle Fulya Bahçeci de Güvenç Bey.
Operasyonu geçtiğimiz çarşamba günü oldum. İyi geçti. Histeroskopiyle girip bir de rahim duvarına çizik atmışlar embriyo tutunsun diye. Toparlanınca tüpe başlayacağız.

Her tıkanıklık hidrosalpesnk demek değildir aslında ondan merak ettim nasıl tespit ettiler diye demek ki rahim filmi ile anlaşılabiliyor.Yapışıklık vs..gibi de olabilir diye düşündüm ben yani gerek olmayabilir tüpünün alınmasına..
Tıkalı olan tüpünün tarafındaki yumurtalıkta folikül görüldüyse dediğin gibi o yumurtalıktan atılamıyor gebelikte oluşamıyor haliyle...diğer açık taraftan yumurtlasan ve gebelik oluşsa bu kez de sıvı birikimi oluşan embriyoyu zehirliyor ve daha baştan gebeliğe engel oluyor.Gerçekten hidrosalpensk var sa alınmalı ne doğal ne tüple gebelik oluşmaz çünkü..

Sıvı birikimi zehirli sıvı diyelim gebeliğe engel canım mutlaka müdehale edilmeli tabii iyi ellerde yapılmalı bu işlem..yumurtalık rezervine zarar verilmeden...Ameliyatı önce olman daha mantıklı kendine gelip dinlendikten sonrada tüpe başlarsın..

Çarşamba günü operasyon oldum. Sol tüp alındı. Histeroskopiyle de miyom için girildi ama bulunamamış. Hazır girmişken embriyo tutunması için rahim duvarına çizik atmışlar. 2 günde ayaklandım. Ağrı sızı kalmadı. Ekim sonu başlayacak tüp çalışmaları.

Kiźlar bugün fetih suresine başladım...cuma selasından önce bitiricem...kk da 41 kere okuyanını duydum...ben cumartesi gusül abdesti alıp 2 rekat namaz kılıp 7 estağfirullah çekip salavat getirip niyetleniyorum....doğrusu hangisi

iyi aksamlar kizlar 2kez tup bebek denemem oldu 2demem kimyasal gebelikle sonuclandi haziran ayinda agustas ayinda lekelenme tarzinda cok kisa surdu bende neden olmuyom diye horman testi yaptim e2 lhbiraz yuksek cikmis nedeni nedir bilginiz varmi neden yuksek cikar agustosun 31 adetimi oldum kullandigimiz ilaclardan mi yuksek cikmisdir bir sorun olurmuadet olamadigim icin yuksek cikmis olabilirmi....

yeteeeeer yeteeeeer ikimizinde evlilik yıldönümü aynı desene...yaa kızlar ben kocamı nasıl kandırırım tekrar tedavi için...tutturdu sen normal yoldan gebe kalabiliyosun diye...yaşadığım sıkıntıları konuşamıyorum hemen kızıyo...konuşulmuyo konuyu açtırmıyo...kafanı dağıt uzaklaş rahatlat kendini diyo ama tersler gibi...bende duygusalım hep içimde patlıyorum kendi kendime çok ağlıyorum..
evet canım aynı gün

Arkadaşlar dün bi kaç damla kanamam olmuştu Dr.um aradım proluton depot diye bi iğne verdi sadece bugün yaptır dinlen dedi bu igneyi kullanan oldu mu ne işe yarıyor
Arkadaşlarîn dedigi gibi düşük onleyici.transferden sonra bi sure kullandim ben uç aya yakın onlem amaclı.haftada bir gun cnm.

slmmmm kızlarrrr nasılsınız

Valla ne desem bilemedim..
Çok yemişim şişim
Kocayla yine kavga ettim feci küsüm
Evle 1 aydır ilgilenmiyorum çok pisim
Karşımda ağzını şapırdatarak meyve yiyen kimseyi öldürme planları yapan müstakbel katilim:KK53::KK53:

Ben böyleyim sen nasılsın cicim:KK48::KK48::KK48:

Kiźlar bugün fetih suresine başladım...cuma selasından önce bitiricem...kk da 41 kere okuyanını duydum...ben cumartesi gusül abdesti alıp 2 rekat namaz kılıp 7 estağfirullah çekip salavat getirip niyetleniyorum....doğrusu hangisi

Bende yaptım aynısını..
Fetih okumak iyi diyorlar..
Allah kabul etsin..

Valla ne desem bilemedim..
Çok yemişim şişim
Kocayla yine kavga ettim feci küsüm
Evle 1 aydır ilgilenmiyorum çok pisim
Karşımda ağzını şapırdatarak meyve yiyen kimseyi öldürme planları yapan müstakbel katilim:KK53::KK53:

Ben böyleyim sen nasılsın cicim:KK48::KK48::KK48:

Güldenim cnm ciğerim naptı kocan niye sinirlendirdi seni o_O
Yoksa senim kocanda benim kocam gini işleri yolunda gitmeyince sanamı patlıyor:KK12:

Back