slm bıtanemmmm nasılsınnnnnnn yahu özledim sizi..Yine kim neresinden anlamış? Yeni gelenlerden biriyse harbi çok sinirlencem... Bu dağdan gelme olayını gerçeğe dönüştürmeye başladılar... Aloooooooo biz hep bağdaydık bacılar işinize gelmiyosa bu topiğe girmezsiniz! Bu günlerde çok sinirliyim hemen birinden çıkarabilirim... Bir de bunu bizden birine yapıyolarsa!
Kusmak iyidir hamilelik sağlıklı gidiyor demektir...benim kusmam biranda kesilmişti düşük öncesi korkutmak istemem ama kusmak iyiye belirtiymiş canım...dozu fazla kaçarsa serum falan taktıran var bebek beslensin diye.Sanada günaydın kuzumYine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz
Aminnn inş canım rabbimn izniyleıcını ferah tuttt bıtanem..
yarın çok güsel haberler alacaksın inşallah...
rabbım hakkında hayırlısını versın arkadaşımMerhaba arkadaşlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum dua edin bana olur mu
günaydınnnnnnnnnn taze anne... :)Günaydın güzel hatunlar
slm bıtanemmmm nasılsınnnnnnn yahu özledim sizi..
ayrıca neler oldu burda ya..kıme kızdınızzzzzzzzzzzzzzz..
hem bu günlerde neden sınırlısın sen bakayımmmmmm
Canım mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin göstergesidir bana bir doktor kalp atışı yok demişti 7+3 dük o zaman bende doktora "nasıl olur sabahları çok fena öğürüyorum bebek olmasa böyle midem bulanırmı" dedim ve başka doktora gittim kalbi pıt pıt atıyodu prensesimin o dpktora kalsa ertesi gün alacaktı bebişimiSanada günaydın kuzumYine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz
Birde gözünü korkutmak istemem ama ben hala sabahları kusuyorum bugün tam 8. ayımızı bitirdikSanada günaydın kuzumYine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz
Aaaaaaaaa cinsiyetiniz belli oldu mu ya zaman ne çabuk geçiyor maşallah gebelik testi yapıp bizi çıldırttığın günler sanki dün gibiAy canım inan çok gereksiz bir sinir...Kocam kişisi bile buaralar bana karşı resmen melek
Biz çok iyiyiz teyzesi paşamı henüz hissetmiyorum ama
ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim sende önümüzdeki 15 gün içerisinde ilk tekmeleri yemeye başlarsınAy canım inan çok gereksiz bir sinir...Kocam kişisi bile buaralar bana karşı resmen melek
Teşekkür ederim canımCANIM olsun ya yıne de senın kılon ıdealll :)
amın askım ınsallah
askımcımmmmmmmm saol ya..güzel sozlerın ıcın..yuzum güsel ama bıde kılo verebilsem süper olcak..
senın de gözlerin yeter sekerım bana dıyene bak hele..sende cok hoş hatunsun..
evet artık online olanlar da gözüküyor alıştık siteye de
gelirimm gelirimm merak etmeeee
Kuzum bilinçaltı ama sabret gerçeğini hissedeceksinay kzlar ben manyak olmusum ki ruyamda tedavye baslams igneler vuruyodum kendme
Benimde 20. Haftaları bulmuştu hissetmemmmben ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim sende önümüzdeki 15 gün içerisinde ilk tekmeleri yemeye başlarsın
Galiba 11 indeydi test günücanım hayırlı olsun :) maşalah :) kat kat artsın inşallahhhhh :)
kızlar ensudan haber var mı? ne zaman test yapacak?
Arkadaşlar cvp verebilirmisiniizz lutfeennnKizlaaar benim yine bi sorum olucaksizin tup bebege baslama evrelerinizde goguslerinizde şişme olmusmuydu ilaclarin etkisi herhalde
benim olmamıştı canım sadece transfer olduktan sonra yani adet tarihim yaklaştığı zaman şişme olmuştu.Arkadaşlar cvp verebilirmisiniizz lutfeennn
acıcak mı cokTeşekkür ederim canım14 ünde fakülteye mi gidiyorsun inşallah hemen baslatirlar
Kuzum bilinçaltı ama sabret gerçeğini hissedeceksin
MAŞALLAH SIZE canım demek erkek olcakcok sevındım yaa..Ay canım inan çok gereksiz bir sinir...Kocam kişisi bile buaralar bana karşı resmen melek
Evt canm banda sabhları ve sabaha karşı oluyor ama tutuyorum bu iki oldu yarın inş pıt pıt görmk nasip olur allhın iznyle olsunda midem bulansın sağlıklı sıhatli olsun tek dileğim bu canmCanım mide bulantısı gebeliğin sağlıklı gittiğinin göstergesidir bana bir doktor kalp atışı yok demişti 7+3 dük o zaman bende doktora "nasıl olur sabahları çok fena öğürüyorum bebek olmasa böyle midem bulanırmı" dedim ve başka doktora gittim kalbi pıt pıt atıyodu prensesimin o dpktora kalsa ertesi gün alacaktı bebişimi
olur okadar bebeimBirde gözünü korkutmak istemem ama ben hala sabahları kusuyorum bugün tam 8. ayımızı bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?