• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aaaaaaaaa cinsiyetiniz belli oldu mu ya zaman ne çabuk geçiyor maşallah gebelik testi yapıp bizi çıldırttığın günler sanki dün gibi :KK76::KK76::KK76::KK76:

ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim sende önümüzdeki 15 gün içerisinde ilk tekmeleri yemeye başlarsın

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Canım haklısın valla ne bezdirmiştim sizi bi ara... İnşallah en yakın zamanda hissederim oğluşumu...Babamız hemen 2.'yi istiyo kız olsun diyo...inşallah seninki gibi yakışıklı bir oğlum ve hiç şüphesiz çok güzel bir kızım olur:D

Hımm anladım canım bende 22 sinde olucam gibi bursaya gelicem ongorusmeye bakalım doktor ne diyecek o_O:KK45:
canım bende şahın hoca düşünüyorum bundan sonra ki denemede hem para bırıktırelım onun ıcın..
sen bı gorus bakalım kaç para dıcekler nasıl gecıcek gorusmen

ay kemdme yapablrmym ki kocisin hastalk zamanı ona cok igne yaptm ama kendme cesaret edeblrmym acaba:KK51:
Kuzum vurursun zaten ignenin ucu ince pit diye giriyor hemencik sen hiç bunları kafana takma:KK76:
canım bende şahın hoca düşünüyorum bundan sonra ki denemede hem para bırıktırelım onun ıcın..
sen bı gorus bakalım kaç para dıcekler nasıl gecıcek gorusmen
Valla tatlım doğru bir karar vermissin ben cidere üye oldum 1000lira indirim yapicaklarmis 4200 filan olacak sanırım görüşmeden sonra haber veririm :D:D

Kuzum vurursun zaten ignenin ucu ince pit diye giriyor hemencik sen hiç bunları kafana takma:KK76:

Valla tatlım doğru bir karar vermissin ben cidere üye oldum 1000lira indirim yapicaklarmis 4200 filan olacak sanırım görüşmeden sonra haber veririm :D:D
canımm yenı yıldan sonra orda yaptırabılırım işte.ınsallah bu sefer kı tutar ona gerek kalmaz ama kısmet bakalımm.
orda denersem bende çidere üye olurum madem 1000 tl az para değil

Back