• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay kzlar ben manyak olmusum ki ruyamda tedavye baslams igneler vuruyodum kendme:KK23:

canım nasıl oldun biraz daha iyimisin.. toparlandınmı.

iyiyim işte.. aklımı dağıtmaya ve zamanı atlatmaya çalışıyorum.. 2-3 ay dinlenices kısmetse... ondan sonra ikinci deneme başlıcak ama herşey en baştan. donmuş yumurtam yoktu çünkü... saol cnm

kız ben sana dun cevp yazmstm ama alntı yapamadan yazmstm goremen sanrsam yne yazaym 2hafta icnde baslams olurum insallah tedavye canm snde bsla da brlkte gun sayarz:rolleyes:

hee canım aslında ben sana yazdım dıe hatırlıyorum ya..tedaviye başladın sandım hayırlsı demıstım bıde okullar açıldı falan yazmıştın sen.
bende 5 güne reglı olurum canım 14 ü gibi doktora gıtcem bakalım bu sefer de ertelemezler ıse bende tedaviye başlayacağım :)

Sanada günaydın kuzum :mad:Yine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa :KK23:Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz :KK68:
hadı yaa..kıyamamm ya zor gecıcek hamılelık sanırım neyseee dayan kuzuucmmmmmmmmm..
anne olmak kolay deıl..
afiyet olsun bakalım

Bence en iyisi hemotoloğa gidin.ben homozigotum benim ki daha vahim.en son 7 ağustosta 2 aylık bebeğim gitti.doktor iğne yazalım mı yazmayalım mı derken arada yavrum gitti..hematoloğa gidin onlar dozu iyi ayarlıyolarmış.kadın doğumculara güvenmiyorum artık.

ayy canım çok çok geçmiş olsun.. onlar için bişi ifade etmiyor ama bis onlara ulaşabilmek için ne zorluklarla savaşıyoruz. doktor nolcak bidaha deneriz dio bidahakine iyi olur dio...saol canm ok doğru diorsun...

8690, member: 453308"]Merhaba arkadaşlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum dua edin bana olur mu :KK43:[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun.iyi sonuc ciksin.

hee canım aslında ben sana yazdım dıe hatırlıyorum ya..tedaviye başladın sandım hayırlsı demıstım bıde okullar açıldı falan yazmıştın sen.
bende 5 güne reglı olurum canım 14 ü gibi doktora gıtcem bakalım bu sefer de ertelemezler ıse bende tedaviye başlayacağım :)

hadı yaa..kıyamamm ya zor gecıcek hamılelık sanırım neyseee dayan kuzuucmmmmmmmmm..
anne olmak kolay deıl..
afiyet olsun bakalım
Evt canım sağlıklı olsunda dayanırım allhın izniyle ama yiyemiyorum az yedim midem kötü şimdi ve halimde yok inş yarın iyi haber almk nasip olur:KK51:

anne olmak kolay deıl..
afiyet olsun bakalım
ay hadi canm guzel haberlerle gelrsn insallahtatlm

Kuzum bazıları yanlış anlamış sinirim bozuldu şimdi tövbe tövbeeee allah akıl fikir versin şu insanlara
şurda iki geyik yapalım dedik çok gördüler

Yine kim neresinden anlamış? Yeni gelenlerden biriyse harbi çok sinirlencem... Bu dağdan gelme olayını gerçeğe dönüştürmeye başladılar... Aloooooooo biz hep bağdaydık bacılar işinize gelmiyosa bu topiğe girmezsiniz! Bu günlerde çok sinirliyim hemen birinden çıkarabilirim... Bir de bunu bizden birine yapıyolarsa!

Back