Ayy napcam ben yaa uyku hapimi icsem 12 gun uyandirmayanindan
Bizde Verde biz de otturelim yiyelim
7 aylık hamileyim ne oldu ki
Al tabi canım çektiKuzum geç kaldın Şuan midede
Ama üzülme alırım sana
Kız hamileleri unuttukAyy ne bilim canın çekmesin diye öyle yazdım
Kız hamileleri unuttuk
güvenç bey biosteron işe yaramaz dedi..kafam ona takıldı..üç aydır kullanıyodum...eşim bırak diyor..ama bugün yinede aldım...faydası olaacak herşeyi denemek istiyorum..
kızlar bilirsiniz forumda havuz yöntemi yapan oldumu hiç?
Sen birde test günündeki heyecanı gör o zaman kalbin sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyor
Kuzum bazıları yanlış anlamış sinirim bozuldu şimdi tövbe tövbeeee allah akıl fikir versin şu insanlara
şurda iki geyik yapalım dedik çok gördüler
Canım kim neden yanlış anlamış kiKuzum bazıları yanlış anlamış sinirim bozuldu şimdi tövbe tövbeeee allah akıl fikir versin şu insanlara
şurda iki geyik yapalım dedik çok gördüler
Kız valla görsen beni şaşırırsın son 1 senedir şeklim kaçtı elbiselerim olmuyor artık
İnş bitanem ya allhım yardımcmz olsun inş
askımcımmmmmmmm saol ya..güzel sozlerın ıcın..yuzum güsel ama bıde kılo verebilsem süper olcak..Canım bugün seni burda gormeseydim telden ulasacaktim online gözükmüyor ken bende çok ugramadim buralara şimdi tekrar yerimi aldımozletme kendini arada gel bu arada taş gibi hatunsun kilonda çok yok yüzünün güzelliği yeter
gunaydınnnnnnnnnnnn cnm amınnHerkese günaydın saglıklı huzrlu mutlu bereketli birgün diliyorumAllahım hepimizi böyle hamiş etsin inş
kız ben sana dun cevp yazmstm ama alntı yapamadan yazmstm goremen sanrsam yne yazaym 2hafta icnde baslams olurum insallah tedavye canm snde bsla da brlkte gun sayarzgunaydınnnnnnnnnnnn cnm amınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?