canım nasıl oldun biraz daha iyimisin.. toparlandınmı.
Sanada günaydın kuzumgunaydınnnnnnnnnnnn cnm amınn
kız ben sana dun cevp yazmstm ama alntı yapamadan yazmstm goremen sanrsam yne yazaym 2hafta icnde baslams olurum insallah tedavye canm snde bsla da brlkte gun sayarz
hadı yaa..kıyamamm ya zor gecıcek hamılelık sanırım neyseee dayan kuzuucmmmmmmmmm..Sanada günaydın kuzumYine kustum kusmk istemiyorum ama azda olsa o çıkack illa Kahvltmı edim şimdi rahtladım biraz
aklın onda ya sanırım o yüzden oyle gordun canım..az kaldı zaten yakında gerçek ığnelerı batırcan kendıneay kzlar ben manyak olmusum ki ruyamda tedavye baslams igneler vuruyodum kendme
Bence en iyisi hemotoloğa gidin.ben homozigotum benim ki daha vahim.en son 7 ağustosta 2 aylık bebeğim gitti.doktor iğne yazalım mı yazmayalım mı derken arada yavrum gitti..hematoloğa gidin onlar dozu iyi ayarlıyolarmış.kadın doğumculara güvenmiyorum artık.
allah yardımcın olsun inşallah hayırlı olurMerhaba arkadaşlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum dua edin bana olur mu
Bilincaltina yerlesmis insallah iyi olur.ay kzlar ben manyak olmusum ki ruyamda tedavye baslams igneler vuruyodum kendme
Guaydin gebe hatunGünaydın güzel hatunlar
Evt canım sağlıklı olsunda dayanırım allhın izniyle ama yiyemiyorum az yedim midem kötü şimdi ve halimde yok inş yarın iyi haber almk nasip olurhee canım aslında ben sana yazdım dıe hatırlıyorum ya..tedaviye başladın sandım hayırlsı demıstım bıde okullar açıldı falan yazmıştın sen.
bende 5 güne reglı olurum canım 14 ü gibi doktora gıtcem bakalım bu sefer de ertelemezler ıse bende tedaviye başlayacağım :)
hadı yaa..kıyamamm ya zor gecıcek hamılelık sanırım neyseee dayan kuzuucmmmmmmmmm..
anne olmak kolay deıl..
afiyet olsun bakalım
İnş iyi haber almk nasip olur cnm duam seninleMerhaba arkadaşlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum dua edin bana olur mu
ay hadi canm guzel haberlerle gelrsn insallahtatlmhee canım aslında ben sana yazdım dıe hatırlıyorum ya..tedaviye başladın sandım hayırlsı demıstım bıde okullar açıldı falan yazmıştın sen.
bende 5 güne reglı olurum canım 14 ü gibi doktora gıtcem bakalım bu sefer de ertelemezler ıse bende tedaviye başlayacağım :)
hadı yaa..kıyamamm ya zor gecıcek hamılelık sanırım neyseee dayan kuzuucmmmmmmmmm..
anne olmak kolay deıl..
afiyet olsun bakalım
ay insallah kuzum cok sabrszlanyorumaklın onda ya sanırım o yüzden oyle gordun canım..az kaldı zaten yakında gerçek ığnelerı batırcan kendıne
insallah canm ya hepmz icn iyi olur insallahBilincaltina yerlesmis insallah iyi olur.
Guaydin gebe hatun
Kuzum bazıları yanlış anlamış sinirim bozuldu şimdi tövbe tövbeeee allah akıl fikir versin şu insanlara
şurda iki geyik yapalım dedik çok gördüler
Merhaba arkadaşlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum dua edin bana olur mu
Evt canım sağlıklı olsunda dayanırım allhın izniyle ama yiyemiyorum az yedim midem kötü şimdi ve halimde yok inş yarın iyi haber almk nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?