Aaaaaaaaa cinsiyetiniz belli oldu mu ya zaman ne çabuk geçiyor maşallah gebelik testi yapıp bizi çıldırttığın günler sanki dün gibi
ben ilk gebeliğimde 19. haftada hissetmiştim sende önümüzdeki 15 gün içerisinde ilk tekmeleri yemeye başlarsın
AMİNBu gidişle kendimize zayıf diyeceğiz görsen 75 demezsin maşallahımız var yanii ALLAHIN izn. Bebişlerimiz olsun
Valla şimdi nedesem bilemedimacıcak mı cok
ay kzlar ben manyak olmusum ki ruyamda tedavye baslams igneler vuruyodum kendme
Merhaba arkadaşlar hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum dua edin bana olur mu
canım 14 ünde değil ya..Teşekkür ederim canım14 ünde fakülteye mi gidiyorsun inşallah hemen baslatirlar
Kuzum bilinçaltı ama sabret gerçeğini hissedeceksin
Hımm anladım canım bende 22 sinde olucam gibi bursaya gelicem ongorusmeye bakalım doktor ne diyecekcanım 14 ünde değil ya..
reglı olunca :)
sanırım 14 ünde olurum gecen ay 15 ınde olmuştum
ay kemdme yapablrmym ki kocisin hastalk zamanı ona cok igne yaptm ama kendme cesaret edeblrmym acabaValla şimdi nedesem bilemedimşaka şaka korkacak birsey yok sinek ısırığı gibi
insallah canm ya icime islemis resmen hepmzn gonlune gore olur insallahAyy canım kıyamam sana ya kendini psikolojik olarak odaklamışsın :):):):) inş. umduğun ve beklediğin şeyler olur
teşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlı sağlıklı devam eder rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallahTasruk hayirli olsun cnm sonuna kadar iyi gitsin darisi bizlere olsun.
Canim benimde sismisti, akintida vardi dr soyledim normal dedi tedavinin kacinvi gunundesin.Arkadaşlar cvp verebilirmisiniizz lutfeennn
canım bende şahın hoca düşünüyorum bundan sonra ki denemede hem para bırıktırelım onun ıcın..Hımm anladım canım bende 22 sinde olucam gibi bursaya gelicem ongorusmeye bakalım doktor ne diyecek
insallah canm ya icime islemis resmen hepmzn gonlune gore olur insallah
Kuzum vurursun zaten ignenin ucu ince pit diye giriyor hemencik sen hiç bunları kafana takmaay kemdme yapablrmym ki kocisin hastalk zamanı ona cok igne yaptm ama kendme cesaret edeblrmym acaba
Valla tatlım doğru bir karar vermissin ben cidere üye oldum 1000lira indirim yapicaklarmis 4200 filan olacak sanırım görüşmeden sonra haber veririmcanım bende şahın hoca düşünüyorum bundan sonra ki denemede hem para bırıktırelım onun ıcın..
sen bı gorus bakalım kaç para dıcekler nasıl gecıcek gorusmen
canımm yenı yıldan sonra orda yaptırabılırım işte.ınsallah bu sefer kı tutar ona gerek kalmaz ama kısmet bakalımm.Kuzum vurursun zaten ignenin ucu ince pit diye giriyor hemencik sen hiç bunları kafana takma
Valla tatlım doğru bir karar vermissin ben cidere üye oldum 1000lira indirim yapicaklarmis 4200 filan olacak sanırım görüşmeden sonra haber veririm
canım onunla dün whatsap tan yazıştık h.sonu sınavları varmış işten izin almış ders çalışıyorAmayaaaaaa
kuzum özledim seni
hayırlı olsun canım allah güzel bi şekilde kucağına almayıda nasip etsinteşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlı sağlıklı devam eder rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?