2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımm yenı yıldan sonra orda yaptırabılırım işte.ınsallah bu sefer kı tutar ona gerek kalmaz ama kısmet bakalımm.
orda denersem bende çidere üye olurum madem 1000 tl az para değil
Inşallah bitanem bu sefer son tedavin olur bizi habersiz bırakma

Canım kim neden yanlış anlamış ki ne var ki bunda

Dün akşamkı maveracii2 vardı ya 7 aylık hamileyim demişti yaa millete özelden saçma sapan seyler yazmış onlardan biride benim zor tuttum kendimi Neyseki şikayet etmişlerde hesabı kapanmış Gülden burda olsaydı bende ona şikayet edecektim

değer kaç olunca kese görünüyor biliyor musunuz arkadaşlar
yarın kan vericem yine değerim yüksel miş mi bakıcaz

Allahtan sana özelden bişi yazmadı millete özelden mesaj yazıp durmuş bana yazdığını okusan ağzın açık kalırdı neyseki şikayet etmişler

canım nasılsın neler yapıyorsun aman boş verin canım saçma sapan yazsın takmayın kafanıza gereksiz şeylerle kafanızı doldurmayın valla canım senin nick görünce iştaham kabarıyor canım kek çekiyor yanlış anlama canım beni :)

inşallah arkadaşım inşallah allah her şeyin hayırlısını nasip etsin

bu tatlı telaşın tutar inş. ama benim hissediğim tuttu ALLAHIN İZN. hiç verdin mi kan tahlili bendekide soru tabi vermişsindir sıkma canını her gelen ALLAHTAN ve sebepsizde gelmez....

bu tatlı telaşın tutar inş. ama benim hissediğim tuttu ALLAHIN İZN. hiç verdin mi kan tahlili bendekide soru tabi vermişsindir sıkma canını her gelen ALLAHTAN ve sebepsizde gelmez....
dün verdim transfer günüyle beraber 10 .günümdü ve kanda 144 dü değerim yarın yine vericem

Yok kuzum takmıyorum kafama bana yazdığı mesaja cvp bile vermedim seviyesine düşemem
Hiç sorma cnm gebelerinde canı çekiyor acaba nicki değiştirsem mi
Bende napim cnm aynı buaralar kafamı ovulasyon testine taktım şimdi onu deniyorum inşallah test işe yarar

canım onunla dün whatsap tan yazıştık h.sonu sınavları varmış işten izin almış ders çalışıyor
Hımm tamam canım saol
elbette bırakmam kız.
bakma arada geliyorlar bana
hepimiz ayniyiz
Aaaaaaaabana yazmamis 7 aylık yazmış birde yalancı boşver kuzum gereksiz zaten gitmiş not:ama sana neyazmis merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…