- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Inşallah bitanem bu sefer son tedavin olur bizi habersiz bırakmacanımm yenı yıldan sonra orda yaptırabılırım işte.ınsallah bu sefer kı tutar ona gerek kalmaz ama kısmet bakalımm.
orda denersem bende çidere üye olurum madem 1000 tl az para değil
elbette bırakmam kız.Inşallah bitanem bu sefer son tedavin olur bizi habersiz bırakma
teşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlı sağlıklı devam eder rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah
Bugun 6. Gunun ıgnelerini oldum canım senin tutmustu yanlış hatirlamiyorsam değil miT
Canim benimde sismisti, akintida vardi dr soyledim normal dedi tedavinin kacinvi gunundesin.
Canım kim neden yanlış anlamış kine var ki bunda
Benim hem goguslerim sisti hen akintim var hemde heyheylerim ustumdebenim olmamıştı canım sadece transfer olduktan sonra yani adet tarihim yaklaştığı zaman şişme olmuştu.
bilmiyorum ki inşallah yükselir yarın kan vericem bakıcaz yükselme olmuş mu diyeCANIM SONUÇLAR NASIL GİDİYOR DOKTORUN İSTEDĞİ GİBİ DEĞERLER YÜKSELİYOR MU
amin arkadaşım amin inşallahhayırlı olsun canım allah güzel bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin
bilmiyorum ki inşallah yükselir yarın kan vericem bakıcaz yükselme olmuş mu diye
Yine kim neresinden anlamış? Yeni gelenlerden biriyse harbi çok sinirlencem... Bu dağdan gelme olayını gerçeğe dönüştürmeye başladılar... Aloooooooo biz hep bağdaydık bacılar işinize gelmiyosa bu topiğe girmezsiniz! Bu günlerde çok sinirliyim hemen birinden çıkarabilirim... Bir de bunu bizden birine yapıyolarsa!
inşallah arkadaşım inşallah allah her şeyin hayırlısını nasip etsincumayı iple çekiyorum ve yarınıda tabi hayırlısıyla inş. tutmuştur
Dün akşamkı maveracii2 vardı ya 7 aylık hamileyim demişti yaa millete özelden saçma sapan seyler yazmış onlardan biride benim zor tuttum kendimiNeyseki şikayet etmişlerde hesabı kapanmış Gülden burda olsaydı bende ona şikayet edecektim
inşallah arkadaşım inşallah allah her şeyin hayırlısını nasip etsin
dün verdim transfer günüyle beraber 10 .günümdü ve kanda 144 dü değerim yarın yine vericembu tatlı telaşın tutar inş. ama benim hissediğim tuttu ALLAHIN İZN. hiç verdin mi kan tahlili bendekide soru tabi vermişsindir sıkma canını her gelen ALLAHTAN ve sebepsizde gelmez....
dün verdim transfer günüyle beraber 10 .günümdü ve kanda 144 dü değerim yarın yine vericem
bulun düğüm yerdeki de tüp bebek dr umda güne göre değerin çok güzel dediler işte tekrar yarın bakılıcak inşallah katlarhımm doktor ne diyor peki güzel gidiyor diyor mu inş. inş. ALLAHIM YARDIMCIN OLUR
canım nasılsın neler yapıyorsun aman boş verin canım saçma sapan yazsın takmayın kafanıza gereksiz şeylerle kafanızı doldurmayın valla canım senin nick görünce iştaham kabarıyor canım kek çekiyor yanlış anlama canım beni :)
Hımm tamam canım saolcanım onunla dün whatsap tan yazıştık h.sonu sınavları varmış işten izin almış ders çalışıyor
elbette bırakmam kız.
bakma arada geliyorlar bana
AaaaaaaaDün akşamkı maveracii2 vardı ya 7 aylık hamileyim demişti yaa millete özelden saçma sapan seyler yazmış onlardan biride benim zor tuttum kendimiNeyseki şikayet etmişlerde hesabı kapanmış Gülden burda olsaydı bende ona şikayet edecektim
TEŞEKÜRLER CANIMMMM amin amin inşAma bu cookk tatli bir bidikmisMasallah rabbim en kisa zamanda once sana sonrada hepimize bunun gibi bidiklar nasip etsin insallaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?