evet ya 5.yıl hediyemizdi ama olmadı galiba en korktugum belirsizlikti basıma geldi..amin canım bakalım ben kötüsüne hazırım zaten yok sayıyorum ilaca devam edicem o kaadar.
Ne garip bende oyle dusunmustum ve gercekten de belirsizlik cok yipratio
Neden nicinleri kagadan atamiorsun
Senin ki de mi blastti
Embriologumu aradigimda en kaliteli blastlardan bir tanesiydi cok umitliydim bende sasirdim dedi
Bole olunca durmadan soruyorsun kendi kendine
Ben cok dinlenmedim acaba ondanli merdiven indim ciktim ondan mi vs die
Ama rabbim nasip ettikté sonra ne yaparsan yap engellemez iste
Bizimkisi kisilik suclulugu
Nasipte olmadiktàn sonra
Degerim dusuk ciktiginda bende cok arastirmistim
Cok fazlasi dusuk
Yuzdelik olarak hesapladigimda cok kucuk bir degerde yukselenler vardi
Allahim nasip ettiysen olur demistim demekki onun bu dunyada yiycek ekmegi yokmus
Bir gun bir kere haykira haykira agladim bagrimdan geldi acisi ama o sondu
Aglamam bosaltmam gerekiyordu
Sonra devam dedim yilmak yok
Daha evvel dusuk yaptin mi ilk denemenmiydi
ilkti canım kalitesi seninki gibi cok iyiydi demek ki tutmayınca tutmuyor..devam edicez tbi pes etmek yok millet yumurta satın alıyo sperm satın alıyor bırakmıyor peşini biz niye bırakalım zamanı gelince oalcaktır inş..
senin kesin gibi artık canımm.. bende 8 mayısta gidicem nasıl geçicek bakalım zaman.....bu arada öğrenir öğrenmez hemen msj at canım bekletme:))))
YARIN TEST GÜNÜMM BİZİM KIZLAR BURdaymış :)
Kızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
şekerim bebiş haberlerini bekliyoruz. 😘😘
🌸🌸🌸
hayirli haberle gel insallah
Kızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
Canım bnm üzülme demek boş ama güçlü gördüm seni hayırlısı olsun pes etmek yok tabikiilkti canım kalitesi seninki gibi cok iyiydi demek ki tutmayınca tutmuyor..devam edicez tbi pes etmek yok millet yumurta satın alıyo sperm satın alıyor bırakmıyor peşini biz niye bırakalım zamanı gelince oalcaktır inş..
kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor
Canım bnm üzülme demek boş ama güçlü gördüm seni hayırlısı olsun pes etmek yok tabiki
Dünden beri öksürük tuttu beni varya.kç gün rapor aldın esila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?