2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet ya 5.yıl hediyemizdi ama olmadı galiba en korktugum belirsizlikti basıma geldi..amin canım bakalım ben kötüsüne hazırım zaten yok sayıyorum ilaca devam edicem o kaadar.

Ne garip bende oyle dusunmustum ve gercekten de belirsizlik cok yipratio
Neden nicinleri kagadan atamiorsun
Senin ki de mi blastti
Embriologumu aradigimda en kaliteli blastlardan bir tanesiydi cok umitliydim bende sasirdim dedi
Bole olunca durmadan soruyorsun kendi kendine
Ben cok dinlenmedim acaba ondanli merdiven indim ciktim ondan mi vs die
Ama rabbim nasip ettikté sonra ne yaparsan yap engellemez iste
Bizimkisi kisilik suclulugu

Nasipte olmadiktàn sonra
Degerim dusuk ciktiginda bende cok arastirmistim
Cok fazlasi dusuk
Yuzdelik olarak hesapladigimda cok kucuk bir degerde yukselenler vardi
Allahim nasip ettiysen olur demistim demekki onun bu dunyada yiycek ekmegi yokmus
Bir gun bir kere haykira haykira agladim bagrimdan geldi acisi ama o sondu
Aglamam bosaltmam gerekiyordu
Sonra devam dedim yilmak yok

Daha evvel dusuk yaptin mi ilk denemenmiydi

ilkti canım kalitesi seninki gibi cok iyiydi demek ki tutmayınca tutmuyor..devam edicez tbi pes etmek yok millet yumurta satın alıyo sperm satın alıyor bırakmıyor peşini biz niye bırakalım zamanı gelince oalcaktır inş..

Insallah cnm dualaRim bu yolda mucadele veren tum anne adaylaRi icin
Bir gun mutlaka bizde anne olucaz buna tum kalbimle inaniorum

senin kesin gibi artık canımm.. bende 8 mayısta gidicem nasıl geçicek bakalım zaman.....bu arada öğrenir öğrenmez hemen msj at canım bekletme:))))

Evet değerlerimiz çok yakın muhtemelen 15.gün gitsen seninde 1000 olcak. Tamam haber veririm 😘😘

🌸🌸🌸

benım bır fıkrım var,transferden sonra tutanlarda tutmayanlarda nelere dıkkat ettıklerını nelere dıkkat etmedıklerını,tutunması için herhangı farklı bı ılaç felan kullanıp kullanmadığımızı yazsın.dıger transferlerde işimize yarar belki
olmaz mı?

Kızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

Canım hayırlı uğurlu olsun. Ay nası güzel nası değişik bi histir o ilk bi saat ☺️☺️ ben sağlık ocağından almıştım rapor.

🌸🌸🌸

hayırlın uğurlu olsun gzelim..güzel haberler alırız inşallah.bende raporumu aıle hekımınden aldım ıkı gun.

bebişini aldın eve dönüyorsun demek
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım.
inşallah pozitif olur sonucun emeklerinin karşılıgını verir Rabbim
demek ilk selfieyide aldınızzzz birlikteeeeee çok selfiler çekmeniz dileğiyle
mesajını okurken ben bile heycanlandım çok güzel duygudur eminim.
5. gün embriyosuydu deme senin ? tek miydi?

Canım bnm üzülme demek boş ama güçlü gördüm seni hayırlısı olsun pes etmek yok tabiki

kızlar ben folbiol kullanıyordum folik asit olarak.bitince folıc plus almış eşim onu içmeye başladım fakat günde 3 tanemi 1 tanemi içilecek ya kafam karıştı kutuda 3 tane için diyor

Ben folic plustan 3 tane içiyorum doktorumda öyle demişti.

Canım bnm üzülme demek boş ama güçlü gördüm seni hayırlısı olsun pes etmek yok tabiki

napim canım ağladım biraz sonra dedim elimden bi şey gelmez allahın takdiri 2.yi denerim dedim donmuşlardan sağ olasın sen inş.iyi haberler alırsın canım bekliyoruz sonucunu..

Hadı hayırlı olsun hoş gelmiş bebişleeeer👶👶ben hastaneye agrım var dıe gıttım dr dedıko gelmişken al bebeklerınıde gıt dedı transferı yaptı. Biraz komikti rabbim hayırlısını versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel dualarınız için allah hepinizden razı olsun.rabbim hepimizin kucaklarını evlatlarımızla doldursun.evlerimizden şen kahkahalar eksik olmasın inşallah.dün görümcemler geldi kızı var 215 yaşında çok tatjı dün dayısıyla benle nasıl oynadı şarkı öğrenmiş bıcır bıcır ya.annelerinle eve gitmek istemedi zor götürdüler.darısı bizlere bıcır bıcır sağlıklı evlatlar.

Dünden beri öksürük tuttu beni varya.kç gün rapor aldın esila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…