Kızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
Şu düştüğümüz hallere bakben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime
Kızlar transfer sonrası o gün jellerinizi kullandınız mı alttan alınanları.
Ya bana gusul abdest alınması lazım dıo annemler kıldırmıolar arada kaldım ya yoksa oturarak kılcamda sonucta en cok manevıyata şimdi ihtıyacımız var. Banyoda yapmak istemiyorum rahmi sıcak açıo die😳arada kaldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
inşlh yumurtalaRIN DÖLLENİR güzel haberler alırsın...
test gününde pozitifli yazılar göresin ...
gözünaydın
tedavin hayırlı olsun sonuna kadar iyi gitsin...
kolayca atlatırsın opuyu inşlh bol kaliteli yumurtaların olsun..
cnm evet kalitesi azmış spermlerimizin o yüzden bekleyin diyor bize..:26:
geçmiş olsun tedavine de başlarsın en kısa zamanda umarım...
cnm üzüldüm ama belki değerin yükselir sen gene günün de test yap bakalım..:26:
maşalah tebrikler hamişsin inşlh kanda da değerin yüksek çıkar..
tatlım bence de değerin iyi yükselir iki gün sonra inşlh sen diğer tedavinle onu bir tutmamaya çalış kendini boşuna yıpratma
gözünaydın darısı bizlere
üzüldüm sonuca yola devam inşlh güzel sonuçlarda alırsın bundan sonra....
geçmiiş olsun opuyu atlatmışsın ağrıların yumoşların dan güzel haberler aldıkça geçsin
maşallalh hayırlı olsun transferin ne güzel bebeklerin seninle inşlh 12 gün sonra güzel haberini verirsin
Allah hayırlı uğurlu etsin canım, aile hekşmin rapor verbilir canım ama 5 günlük. Bu arada ne resmi çektiniz anlamadım?
kızlar nerdeler ya
ooo iimiş kız bu benim içinde biri yapsın tam 50 sayfa okudum akşam gözlerim aha böle oldu:111::111:Sayende sayfaları tek tek okumuyorum seninkini okuyunca herkesin yazılarını sende görüyorum oradan takip ediyorum
ilk bebeğinin resmini gördün demek ehh devamı gelsin bundan sonraTransfer sonrası rahimdeki yerinin ultrason fotosunu verdiler.
bende biriktirdim canım anneme , hemde izmir yagmuru aynı yagmurumuz olucak yani
ama eşinin elinden mi içmek gerekiyormuş ? o yanımda olmucaktı ben içerken ama
yada ben suyumu tüp bebek sonrasına mı saklasam ki:26: inşallah sakladıgımı içmeme gerek kalmaz ama
ben dualarını internetten buldum sende de varsa belki farklıdır linki özel mesaj ile atarmısın canım
seninde şifan olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin.
canım Allah korusun tanıdıgın hakkında iyi bişey görmese vazmı geçiceksin yaptırmaktan ?
benimde aklıma geldi ama sonra düşündüm ya kötü bişey görürsem vazgeçicekmiyim diye
düşündüm ve vazgeçmem dedim en iyisi öğrenmemek tedavi süresince stres olucaktım
yine sen bilirsin ama inşallah güzel haberler alırsında yaptırırsan da keyfin kaçmaz
YARIN TEST GÜNÜMM BİZİM KIZLAR BURdaymış :)
ooo iimiş kız bu benim içinde biri yapsın tam 50 sayfa okudum akşam gözlerim aha böle oldu:111::111:
arkadaşlar kaç gün rapor aldınız.doktora ne dediniz.tranfer sonrası namaz kılanlar kılabildiniz mi nasıl kıldınız.
ya bana gusul abdest alınması lazım dıo annemler kıldırmıolar arada kaldım ya yoksa oturarak kılcamda sonucta en cok manevıyata şimdi ihtıyacımız var. Banyoda yapmak istemiyorum rahmi sıcak açıo die😳arada kaldım
iphone 'den kadınlar kulübü aracılığı ile gönderildi
ben internetten araştırdım gusulü bozan şartlar dışında olan şeyler vajinal muayene falan veya işlem gusülü bozmuyor kan yoksa eger bilginiz olsunnn. Ben 2 gün namaz kılmıştım ama diğer günler içimden gelmedi kılmadm:26:
oyy o benim cnm ya benim küçüklüğüme çok benziyorBen senin şu bebek resmini yerim yerim
hadi güzel haberlerini alalım cnmYatcaz kalkcazzz hoppp hastanedeyizzz :) allahım nasipp ederse ay heyecan bastı benii
hoşgeldin cnm evet ecz arkadaş yok ben tam 50 sayfa okudum kendisini hiç göremedimben geldim
ecz 06 arkadaşımızdan bi haber varmı 2 3 gündür tam okuyamadım da sayfaları:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?