2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

transferin hayirli olsunn.. guzell haberlerin gelsin..

Şu düştüğümüz hallere bak ben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime

cnm maydanoz nane tarzi seylerin sokturucu ozelligi var..o bolgeye farkki zararlarda verebilir ve transferden sonra embriyonun tutunmasini da engeller.. ben artik yemeklere bile maydanoz ve nane katmiyorum...

ben internetten araştırdım gusulü bozan şartlar dışında olan şeyler vajinal muayene falan veya işlem gusülü bozmuyor kan yoksa eger bilginiz olsunnn. ben 2 gün namaz kılmıştım ama diğer günler içimden gelmedi kılmadm:26:

Allah hayırlı uğurlu etsin canım, aile hekşmin rapor verbilir canım ama 5 günlük. Bu arada ne resmi çektiniz anlamadım?

Sayende sayfaları tek tek okumuyorum seninkini okuyunca herkesin yazılarını sende görüyorum oradan takip ediyorum

Sayende sayfaları tek tek okumuyorum seninkini okuyunca herkesin yazılarını sende görüyorum oradan takip ediyorum
ooo iimiş kız bu benim içinde biri yapsın tam 50 sayfa okudum akşam gözlerim aha böle oldu:111::111:

Evet cnm esinin elindrn sabah ve aksam iciceksin yanında
yoksa öyle niyetlen cnm
bende netten baktım 70fatiha 70nas 70ihlas 70 Felak 70
tespih duası cnm bende reng bitsin okucam inş kabul olur

arkadaşlar kaç gün rapor aldınız.doktora ne dediniz.tranfer sonrası namaz kılanlar kılabildiniz mi nasıl kıldınız.

kızlar gusül abdesti gerektirmşyor sordum oturarak çok rahat kılabilirainiz hele duaların tam zamanı bırakmayın namazları derim :)

ben geldim
ecz 06 arkadaşımızdan bi haber varmı 2 3 gündür tam okuyamadım da sayfaları:26:

ben geldim
ecz 06 arkadaşımızdan bi haber varmı 2 3 gündür tam okuyamadım da sayfaları:26:
hoşgeldin cnm evet ecz arkadaş yok ben tam 50 sayfa okudum kendisini hiç göremedim
sen nasılsın aman tedaviye sayılı günlerin kaldı hadi inşlhhh heyecan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…