2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaslar bugun transferımın 9. gunuu pregestan fıtıl olarak kullanıyorum ama bugun bıse farkettımmm ıtmekte zorlanıyorumm sankı orda bıseyy varrrr bu durumu yasayanlar varmı acabaaaa

canım hayırlı haberler alırsın inşallah.darısı başımıza olsun..inşallah sımsıkı tutunur annesine yavrucuğun

Arkadaşlar kaç gün rapor aldınız.doktora ne dediniz.tranfer sonrası namaz kılanlar kılabildiniz mi nasıl kıldınız.

arkadaslar bugun transferımın 9. gunuu pregestan fıtıl olarak kullanıyorum ama bugun bıse farkettımmm ıtmekte zorlanıyorumm sankı orda bıseyy varrrr bu durumu yasayanlar varmı acabaaaa

Canıııım bu yarz jel ve ftıllerı kullanınca hareket etmek lazımmış yoksa içerde topak oluyo benım öncekı tedavıde olmustu afedersını rahmimden pelte pelte kalıntı jel düşmüştü. Korkma buyuk ihtimalle senınde öle olmuş bı aynada bak gorunur zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bak bu cevapları bende merak ettim:26::26::26::26::26:
Ya bana gusul abdest alınması lazım dıo annemler kıldırmıolar arada kaldım ya yoksa oturarak kılcamda sonucta en cok manevıyata şimdi ihtıyacımız var. Banyoda yapmak istemiyorum rahmi sıcak açıo die😳arada kaldım

çok haklısın canım.acaba diyanete sorsakmı ya:26::26:

inşlh yumurtalaRIN DÖLLENİR güzel haberler alırsın...
kızlar günaydıınn.dün transferim oldu,5. gün 1. kalite,inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.rABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
test gününde pozitifli yazılar göresin ...
Bebiklerimden haber geldii:))dollenmislerr ki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözünaydın
tedavin hayırlı olsun sonuna kadar iyi gitsin...
Merhabalar;
Benim yarın yumurta toplama işlemim var. Şimdiden daha beni 12 gün bekleme stresi aldı bile. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı il
kolayca atlatırsın opuyu inşlh bol kaliteli yumurtaların olsun..
Nasıl %90 oluşmuş oluyor yani şekil, morfoloji olarak mı?
cnm evet kalitesi azmış spermlerimizin o yüzden bekleyin diyor bize..:26:
geçmiş olsun tedavine de başlarsın en kısa zamanda umarım...
cnm üzüldüm ama belki değerin yükselir sen gene günün de test yap bakalım..:26:
bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308

maşalah tebrikler hamişsin inşlh kanda da değerin yüksek çıkar..
tatlım bence de değerin iyi yükselir iki gün sonra inşlh sen diğer tedavinle onu bir tutmamaya çalış kendini boşuna yıpratma
gözünaydın darısı bizlere
malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..
üzüldüm sonuca yola devam inşlh güzel sonuçlarda alırsın bundan sonra....
Ve toplandı yumurtalar ama o kadar çok ağrım varki kalkamıyorum
Neyse sonuç iyi güzel olsunda unutulur bu acılar .
geçmiiş olsun opuyu atlatmışsın ağrıların yumoşların dan güzel haberler aldıkça geçsin
maşallalh hayırlı olsun transferin ne güzel bebeklerin seninle inşlh 12 gün sonra güzel haberini verirsin

........................

Son düzenleme:
Dünden beri öksürük tuttu beni varya.kç gün rapor aldın esila

Canım benim transfer çrş olmuştu. Pzt de seçimden dolayı tatildi okullar. Salı okula başladım. Ama evde sadece ilk gün yattım. Evde günlük bütün illerimi yaptım yemek dahil. Sadece ağır filan kaldırmadım. Sen de yatma sürekli ama dikkat et

🌸🌸🌸

5 gün mü evde kaldın.benim işin ağır.yok sigara almaya uzan yok kiloluk deterjan pirinç bakliyat vs.müşteri ürünlerini kasada okut müşteriye uzat.alkollü ürün satışında alarm sökmek için eğil kalk.ayaktasın bütün gün..sezonda başladı napsam kaç gün alsam izin bilemedim.düşüklerim oldu hep işte dikkatsizlikten oldu.hamile kaldığımı bilmeden hemde.

Kızlar transfer sonrası o gün jellerinizi kullandınız mı alttan alınanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…