• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım tebrik ederim, Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek: eğer 2 embriyo konulduysa kesin ikiz canım bu değerler. Bu arada dikkatimi çekti aynı gün evlenmişiz banada dua et canım bizde sizin gibi heyecanlı günler yaşayalım :16:

amin inşallahh..evet canım 2 embiriyo kondu.. yaaa nasıl bir tedsadüf demiii.. allahımm inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin bu güzel duyguyu :)))

Kızlar zencefılli balın sakıncası olumu ben ıhlamura kıs cayına katıp içiyorum öksürük için bide nefes darlığı olan varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hakl arasında geçen maydanoz kekik bitki çaylarından uzak durun gibi şeylere inanmayın hiç bi sakıncası yok dediler bana.
Ne denli dogru bilemiyorum ama :26:

ay burdaki herkes cok iyi allah isterse oalcaktır canım ben yok hissediyorum yavastan arttı zaten karın agrım cumartesi netleşir degere göre sağ olun sonuclarınızı takip edicem ..

İnşallah cnm güzel haberler ver bizee sonucun umutsuz vaka değil aksine baya umut vaadediyor benceee bekleyelim görelimmm :34:
Allah bilir hadi hayırlısı olsun. Sende çok iyisin bikereeee öptüm:54:

Ve toplandı yumurtalar ama o kadar çok ağrım varki kalkamıyorum :(
Neyse sonuç iyi güzel olsunda unutulur bu acılar .

canım geçmiş olsunnn,
evet bebişelrimiz geldiğinde bize bütün acılarımızı unutturacak:16:

kızlarr bugün 13. günüm degerim 550 olmuş.. bu şekilde olupta ikiz olan var mı??????

Süper süper maşallah annesi:nazar: Allahım sağlıkla doğurmayıda nasip etsin inşallahhhh:21:

Şu düştüğümüz hallere bak ;) ben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime

KAdın milletinin her hali komedi ya adamlara bu yüzden komik geliyoruz. bende soğgan suyu içerken eşim sen insan olamazsın nasıl bi miden var diyordu ama mecburrrr Alalh boşuna anneliği kadına vermemiş mümkün değil bizim çektiklerimizi yaptıklarımızı yapamazlardı:9::9:

Clexane kan sulandırıcı iğneyi kullanıyorum gebelikten sonrada kullanmaya devam edicem şimdilik elimde test sonucuma kadar var eğer hamilelik olursa ve tabi o zamana kadar alan olmazsa ben alabilirim cnm:26:

Ayy ins. Hamis kalirsin canim hemde iki meleginde birakmaz seni ben hbr bekliyor olucam heycanla:52::52:

İnşallah cnm güzel haberler ver bizee sonucun umutsuz vaka değil aksine baya umut vaadediyor benceee bekleyelim görelimmm :34:
Allah bilir hadi hayırlısı olsun. Sende çok iyisin bikereeee öptüm:54:

teşekkürler canım inş.sizlerin sonucu böyle ben gibi muallakta kalmasın inş..desteginiz için sağ olun..:40::40::40::40:

Arkadaşım 19 düşük bir değer değil ki benim 19 çıksa havalara uçarım niye hemen kötü düşündün vardır elbet bir hayır dur strese girme hemen

canım kötü düşündüm genelde kimyasallar böyle cıkıyor diye oyle okudum cünkü genelde..atık cumaertesi tekrar edicem..sen de mi sonuc bekliyorsun ?inş.pozitiffff olur teşekkürler..

Merhaba kizlar gecen gun bisi yazmistim ama cvp veren olmamis:(
Degeri cok kucuk olup dusuk yaptiktan sonra ne zaman adet oldunuz ?
40 gune yaklasicak adet olmadim ve belirtilerim de yok isin kotusu gebelik testi de negatif
Nedir bizim bu cektiklerimiz kizlar yaaa :( uffff

Merhaba kizlar gecen gun bisi yazmistim ama cvp veren olmamis:(
Degeri cok kucuk olup dusuk yaptiktan sonra ne zaman adet oldunuz ?
40 gune yaklasicak adet olmadim ve belirtilerim de yok isin kotusu gebelik testi de negatif
Nedir bizim bu cektiklerimiz kizlar yaaa :( uffff

canım başıma böyle bişey gelmedi ama okudugum kadarıyla adet söktürücü ilaç veriyor sanırım doktorlar :26:

malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..

Merhaba ne diycegimi bilmiorum bnmde degerim 12.gun 17 cikti 15.gun 84 oldu ama daha fazla dayanamadi minigim birakti kendini
Ama dusuk degerle baslayip gebeligi devam edenlerde var hemen uzme kendini bol bol dua et rabbimden umut kesilmez

canım başıma böyle bişey gelmedi ama okudugum kadarıyla adet söktürücü ilaç veriyor sanırım doktorlar :26:

:( gercekten mi daha evvel hic icmedim onu eczane de recetesiz vermezki aile doktoruna mi gotsem acaba
Aksi gibide Randevumu da iptal etmistik bazi nedenlerden dolayi burdaki doktorlar cok ilgisiz adet olmadim dediginde akisina birak olursun diolar
Ama kadin mekanizmasi iste adet olamainca sinir stress:(
Dondurulmuslar icin agustos gibi dusunuodum belki ozamana kadar olur dimi

Merhaba ne diycegimi bilmiorum bnmde degerim 12.gun 17 cikti 15.gun 84 oldu ama daha fazla dayanamadi minigim birakti kendini
Ama dusuk degerle baslayip gebeligi devam edenlerde var hemen uzme kendini bol bol dua et rabbimden umut kesilmez

evet canım ben de kimyasal diyorum ama umudum azıcık oluştu yine de cumartesi tekrarlicam sağ o lcanım..doğru söyluyorsun..

evet canım ben de kimyasal diyorum ama umudum azıcık oluştu yine de cumartesi tekrarlicam sağ o lcanım..doğru söyluyorsun..

Evlilik yillarimiz ayniymis imzana bakinca dikkatimi cekti :)
Sen umut etmekten de dier turlusune hazirlikli olmaktan da vazgecme
Insallah gonlumuz minik mucizenin tutunmasindan yana
Ama olmazsada pes etmek yok :38:

kızlar slmm nasılsınız benim pc yine bozuldu sanırım eskidi artıkk

Evlilik yillarimiz ayniymis imzana bakinca dikkatimi cekti :)
Sen umut etmekten de dier turlusune hazirlikli olmaktan da vazgecme
Insallah gonlumuz minik mucizenin tutunmasindan yana
Ama olmazsada pes etmek yok :38:

evet ya 5.yıl hediyemizdi ama olmadı galiba en korktugum belirsizlikti basıma geldi..amin canım bakalım ben kötüsüne hazırım zaten yok sayıyorum ilaca devam edicem o kaadar.

Back