Şu düştüğümüz hallere bakben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime
Canım tebrik ederim, Rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsineğer 2 embriyo konulduysa kesin ikiz canım bu değerler. Bu arada dikkatimi çekti aynı gün evlenmişiz banada dua et canım bizde sizin gibi heyecanlı günler yaşayalım
Kızlar zencefılli balın sakıncası olumu ben ıhlamura kıs cayına katıp içiyorum öksürük için bide nefes darlığı olan varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay burdaki herkes cok iyi allah isterse oalcaktır canım ben yok hissediyorum yavastan arttı zaten karın agrım cumartesi netleşir degere göre sağ olun sonuclarınızı takip edicem ..
Ve toplandı yumurtalar ama o kadar çok ağrım varki kalkamıyorum
Neyse sonuç iyi güzel olsunda unutulur bu acılar .
kızlarr bugün 13. günüm degerim 550 olmuş.. bu şekilde olupta ikiz olan var mı??????
Şu düştüğümüz hallere bakben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime
Çok teşekkür ederim canım benim... Âmin âmin inşallah 😘canım geçmiş olsunnn,
evet bebişelrimiz geldiğinde bize bütün acılarımızı unutturacak
Clexane kan sulandırıcı iğneyi kullanıyorum gebelikten sonrada kullanmaya devam edicem şimdilik elimde test sonucuma kadar var eğer hamilelik olursa ve tabi o zamana kadar alan olmazsa ben alabilirim cnm:26:
Ayy ins. Hamis kalirsin canim hemde iki meleginde birakmaz seni ben hbr bekliyor olucam heycanla
Tmm canim duruma gore hbrlesirizAllah razı olsun cnm ama benim test günüme daha var 30 nisan o zamana kadar biri çıkarsa lütfen ver beni bekleme kimsenin kısmetine engel olmak istemem
İnşallah cnm güzel haberler ver bizee sonucun umutsuz vaka değil aksine baya umut vaadediyor benceee bekleyelim görelimmm
Allah bilir hadi hayırlısı olsun. Sende çok iyisin bikereeee öptüm
teşekkürler canım inş.sizlerin sonucu böyle ben gibi muallakta kalmasın inş..desteginiz için sağ olun..
Arkadaşım 19 düşük bir değer değil ki benim 19 çıksa havalara uçarım niye hemen kötü düşündün vardır elbet bir hayır dur strese girme hemen
kızlarr bugün 13. günüm degerim 550 olmuş.. bu şekilde olupta ikiz olan var mı??????
Merhaba kizlar gecen gun bisi yazmistim ama cvp veren olmamis
Degeri cok kucuk olup dusuk yaptiktan sonra ne zaman adet oldunuz ?
40 gune yaklasicak adet olmadim ve belirtilerim de yok isin kotusu gebelik testi de negatif
Nedir bizim bu cektiklerimiz kizlar yaaauffff
malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..
canım başıma böyle bişey gelmedi ama okudugum kadarıyla adet söktürücü ilaç veriyor sanırım doktorlar :26:
Merhaba ne diycegimi bilmiorum bnmde degerim 12.gun 17 cikti 15.gun 84 oldu ama daha fazla dayanamadi minigim birakti kendini
Ama dusuk degerle baslayip gebeligi devam edenlerde var hemen uzme kendini bol bol dua et rabbimden umut kesilmez
evet canım ben de kimyasal diyorum ama umudum azıcık oluştu yine de cumartesi tekrarlicam sağ o lcanım..doğru söyluyorsun..
Evlilik yillarimiz ayniymis imzana bakinca dikkatimi cekti :)
Sen umut etmekten de dier turlusune hazirlikli olmaktan da vazgecme
Insallah gonlumuz minik mucizenin tutunmasindan yana
Ama olmazsada pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?