- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..
ya sonuç 19 mu anlamadım 5 in üzerine ihtimal var demiyorlar mı belki geç döllendi seni yersiz ümitlendirmek istemem ama belki şansın vardır regl görmedin di mi hala. Bide sen kan vereceğinden hiç bahsetmemiştinnn valahi şaşırdım bence bekle pes etme hemennn :26:
canım tesim yarındı işte sabedemedim ama olsun yarın da cok farklı cıkmazdı..benim her sey yolundaydı rezevim2.94 yumurtalarım kaliteli blasttı belki bidahakine belki vucut kabul etmedi ne bileyim bakalım eninde sonunda olur canım senin de inş.uğrasmaya devam..
adet günü 2 gün geçen arkadaşımın kan değeride 34 tüüü şimdi 4 aylık yaaa üzülmek için biraz bekleee benceeinşallah daha ii olacak.
Ve toplandı yumurtalar ama o kadar çok ağrım varki kalkamıyorum
Neyse sonuç iyi güzel olsunda unutulur bu acılar .
Hadı hayırlı olsun inşallsh guzel kalıteli embrıyoların olsun tutunsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..
kızlarr bugün 13. günüm degerim 550 olmuş.. bu şekilde olupta ikiz olan var mı??????
kızlarr bugün 13. günüm degerim 550 olmuş.. bu şekilde olupta ikiz olan var mı??????
Kabıza kabak çekirdeği iyi gelir badem de olabilir ama yan etkisi olur mu bı araştır canımKızlar transferden berı kabızım🙍off kayısıda yıyom ama
Kabıza kabak çekirdeği iyi gelir badem de olabilir ama yan etkisi olur mu bı araştır canım
Kızlar transferden berı kabızım🙍off kayısıda yıyom ama
Canım ananas ye. Bana teansferden sonra kabız olma demişlerdi ananas ye demişlerdi her gün ananas yedim biraz. Ishal olmuştum 🙊🙊
🌸🌸🌸
Canım benim 11. Gün 364 15. Gün 1000 di. Yarın öğremcem inşallah biliyosun.
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?