Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun, sonu bebişli olsun inşallahhhhh......
Nickine bayıldımmmmmm
sana tamamen hastayım canım.... Ilk ve son olsun inşallahhhhhh![]()
daha önce aşılama yaptırmış mıydın sen sanki öyle hatırladım canım.
İnşallahh tutar da 2. yi 3.yü görmeyizzz.
Benimde ilk :26:
Kızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
Şu düştüğümüz hallere bakben belki rahimde tıkanıklık vardır diye maydonoz buharı yaptığımda eşime yakalanmıştım adamcaz aralıksız bir gün güldü halime
canım hayırlı haberler alırsın inşallah.darısı başımıza olsun..inşallah sımsıkı tutunur annesine yavrucuğun![]()
arkadaslar bugun transferımın 9. gunuu pregestan fıtıl olarak kullanıyorum ama bugun bıse farkettımmm ıtmekte zorlanıyorumm sankı orda bıseyy varrrr bu durumu yasayanlar varmı acabaaaa
Arkadaşlar kaç gün rapor aldınız.doktora ne dediniz.tranfer sonrası namaz kılanlar kılabildiniz mi nasıl kıldınız.
bak bu cevapları bende merak ettim:26::26::26::26::26:
arkadaslar bugun transferımın 9. gunuu pregestan fıtıl olarak kullanıyorum ama bugun bıse farkettımmm ıtmekte zorlanıyorumm sankı orda bıseyy varrrr bu durumu yasayanlar varmı acabaaaa
Canıııım bu yarz jel ve ftıllerı kullanınca hareket etmek lazımmış yoksa içerde topak oluyo benım öncekı tedavıde olmustu afedersını rahmimden pelte pelte kalıntı jel düşmüştü. Korkma buyuk ihtimalle senınde öle olmuş bı aynada bak gorunur zaten
olabılırr sagol cnm
Ya bana gusul abdest alınması lazım dıo annemler kıldırmıolar arada kaldım ya yoksa oturarak kılcamda sonucta en cok manevıyata şimdi ihtıyacımız var. Banyoda yapmak istemiyorum rahmi sıcak açıo die😳arada kaldımbak bu cevapları bende merak ettim:26::26::26::26::26:
Ya bana gusul abdest alınması lazım dıo annemler kıldırmıolar arada kaldım ya yoksa oturarak kılcamda sonucta en cok manevıyata şimdi ihtıyacımız var. Banyoda yapmak istemiyorum rahmi sıcak açıo die😳arada kaldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşlh yumurtalaRIN DÖLLENİR güzel haberler alırsın...bugün opu vardı..çok şükür güzelce atlattım ağrısız sızısız.tek burukluğum ultrasonda 5 tane görülen yumurtaların sadece ikisinin toplanmış olması,embriyolog üzerine basa basa M2 dedi yumurtalar için sanırım ii bişey ama zaten M2 olmayan yumurtaya işlem yapılmıyormuş anladığım kadarıyla..yarın 11 gibi haber verecekler bakalım inşallah döllenmişlerdir güzel güzel..
bu arada sayfaları okumadan paldır küldür yazıyorum,sonuc alanlar varmı bilmiyorumozitif sonuc alanları tebrik ederimm güzel saglıklı bi gebelikleri olsun inşallah,negatif olan varsa da rabbim sabır versin güç versin en hayırlı vakitte kavulssunlar bebeklerine inşalallhh..
test gününde pozitifli yazılar göresin ...kızlar günaydıınn.dün transferim oldu,5. gün 1. kalite,inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana.rABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
gözünaydınBebiklerimden haber geldii:))dollenmislerr ki:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tedavin hayırlı olsun sonuna kadar iyi gitsin...merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza tüpçü olarakben de bu ay gittim doktora nasipse adetin 2.günü yani 15 gün sonra başlıyoruz iğnelere bakalım neler olacak sizler ne güzel bazılarınız hamile bazılarınız beklemede umarım hayırlı sonuçlar alıp bebişlerinizi kucaklarsınız tabi bende
![]()
kolayca atlatırsın opuyu inşlh bol kaliteli yumurtaların olsun..Merhabalar;
Benim yarın yumurta toplama işlemim var. Şimdiden daha beni 12 gün bekleme stresi aldı bile. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı il
cnm evet kalitesi azmış spermlerimizin o yüzden bekleyin diyor bize..:26:Nasıl %90 oluşmuş oluyor yani şekil, morfoloji olarak mı?
geçmiş olsun tedavine de başlarsın en kısa zamanda umarım...Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..
Ha bir de çizik atmış girmişken :)
cnm üzüldüm ama belki değerin yükselir sen gene günün de test yap bakalım..:26:kizlar bugun benim 9.gunum transferim kan verdim 2 cikti aglamaktan gozlerim sisti kocam doktoru aradi erken yaptirmissiniz dedi esime 9.gunu yap desek o zaman yapin deriz 12.gunu istiyoruz anneye embriyo gec tutunabilir dediler ama ben artik alistirdim kendimi cumartesi vericem ikinci kani ama artik benim icin birsey farketmiyor once negatif cikip sonra pozitif olan varmi neyse kismette 3.tedavimdede annelik nasip degilmis hayirlisi
bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım bence de değerin iyi yükselir iki gün sonra inşlh sen diğer tedavinle onu bir tutmamaya çalış kendini boşuna yıpratmaKizlar bu gün 10. Günüm tahlil yaptirdim degerim 70.90 cikti. Ama diger tup bebegimdede 9. Gun 71 cikmisti ve biyokimyasl gebelik oldu bu günde 70 li rakam duyunca moralim cok bozuldu. İns bu sefer olur degerim düsük ama degil mi.cok mutsuzum yaa...
gözünaydın darısı bizlereKızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..![]()
üzüldüm sonuca yola devam inşlh güzel sonuçlarda alırsın bundan sonra....malesef test sonucum 19 olmadı..5.gün 1.kaliteydi neden tutmadı bilmiyorum doktor cok cok umitliydi..belki donmuşlarla devam ederim uzgunum ama yapacak bi şey yok..
geçmiiş olsun opuyu atlatmışsın ağrıların yumoşların dan güzel haberler aldıkça geçsinVe toplandı yumurtalar ama o kadar çok ağrım varki kalkamıyorum![]()
Neyse sonuç iyi güzel olsunda unutulur bu acılar .
maşallalh hayırlı olsun transferin ne güzel bebeklerin seninle inşlh 12 gün sonra güzel haberini verirsinKızlar transferim bugün oldu ALLAHIN izniyle.doktor ve herkes iyi geçtiğini söylüyo.yoldayız eve dönüyorum.hafif sancı sizdede oldu mu.6 mayıs test günüm.yalnız rapor alamadım veremiyolarmış.aile hekiminden alsak olur mu..birde transfer sonrası ilk selfimizi verdiler bebişimin..odada az bakmadık eşimle.Allahın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah.
gözünaydın darısı bizlere
canımm maşallah değerin oldukca güzell.. tebriklerrr
kat kat artsın
![]()
Dünden beri öksürük tuttu beni varya.kç gün rapor aldın esila
5 gün mü evde kaldın.benim işin ağır.yok sigara almaya uzan yok kiloluk deterjan pirinç bakliyat vs.müşteri ürünlerini kasada okut müşteriye uzat.alkollü ürün satışında alarm sökmek için eğil kalk.ayaktasın bütün gün..sezonda başladı napsam kaç gün alsam izin bilemedim.düşüklerim oldu hep işte dikkatsizlikten oldu.hamile kaldığımı bilmeden hemde.Canım benim transfer çrş olmuştu. Pzt de seçimden dolayı tatildi okullar. Salı okula başladım. Ama evde sadece ilk gün yattım. Evde günlük bütün illerimi yaptım yemek dahil. Sadece ağır filan kaldırmadım. Sen de yatma sürekli ama dikkat et
🌸🌸🌸