günaydıınn kızlarr benimde 3 yılım bitti evlilikte bir kez mol gebelik yaşadım kürtaj oldum.sonra da çocuğum olmuyor hala,bu ay adet olunca tüp bebek için doktor ile görüşecektik ki bu sabah aklıma geldi 2.idrarımla yaptım bugün adet günüm ve bu kadar silik bir çizgi çıktı,böyle de hamile olma ihtimalim var mı
Canım yanlış yere yazmışsın ama didem arkadaş fark etmiş sana cevap atmışbencede yaptirabilirsin cikar insallah esine en güzel evlilik hediyesini verirsin
Selam arkadaslar herkez iyidir umarim
arkadaslar elimde clexane 04. Kullanima hazir enjektor var yaklasik 1 bucuk kutuya yakin bide progestan 50mg ampul var oda 1 kutu eger ilgilenen varsa kargoyla gonderebilirim en azindan birinin isine yararsa cok mutlu olurumkendinize cok iyi bakin
Büyük ihtimalle hamilesin canım, bu arada bu ay çatlatma iğnesi kullandın mı?
gunaydin arkadaslar insallah gunumuz su gibi gecer yarin test gunumm cokk meraklanmaya basladimm insallah yarin benimle birlikte test yapcak arkadaslar topigimizi pozitif doldururuz dilerimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım hiçbirşey kullanmadım ilk kez muayene olmaya gidip daha sonra da tüp bebek yaptırmak için konuşacaktık
İnşallah canım bize güzel haberler verirsin.
saol allah razı olsun hepinizden rabbim sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün çok zor çok rabbim evlatsızlığı düşmanıma bile vermesin kurban olduğum mevlam duaların için çok saol arkadaşım
gunaydin arkadaslar insallah gunumuz su gibi gecer yarin test gunumm cokk meraklanmaya basladimm insallah yarin benimle birlikte test yapcak arkadaslar topigimizi pozitif doldururuz dilerimm
embriyon3.gün embriyiosuysa cıkmamaış olabilir erken 5.gün olsa cıkardı belki..cumartesi yine yap canım inş.aksi cıkar bu sefer..
canım günaydınnnn bugün günlerden 7
iyi bakalım az kalmış benim de bugun gunlerden 9...benim test günüm yarın ama 10.gün blast diye ...umarım rabbim boş bırakmaz elimizi..
İnşallah cnm az kalmışşş senin yaa süperrr idrar testi yapmamıştın di mi sen:26:
bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308
yok yapmadım güvenemedim idrara cıkmazsa moral bozuyormuş yapanların tecrübesi yarın kan testimi vericem olmazsa işime gucume dönerim her seyim kısıtlı evim kirli olursa tabi ki dünyalar benim olurrrrrrr
bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308
resmen hamilesin çok belirgin çıkmışş kaç embriyo koymuşlardı acaba ikiz mi bu kadar belirgin çıkması onu düşündürdüüüü ayy süper yaaaaa hemen kan vermelisinnnnnnnnnn
Şeytan git bugün kan ver diyor uysammi 3.gün embriyosuydu pazartesi test yapacan ama dayanamiyoruminşallah cnm güzel haberler alacaksınnn,
İş güç söyle dursun bebişlerimiz gelsinde heyecan bastı beni yineeeeeeeee
canim 7. gun yapmistim cok silikti bugun tekrar yaptim biraz bekledikten sonra sonuc bu yarin test gunum insallah dogrudur ne ilur dua edin ben hepinize ediyorum 3. gunun embriyosu canim ve ikitaneydi kelebeklerimm insallah birakmadilar annelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?