2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Büyük ihtimalle hamilesin canım, bu arada bu ay çatlatma iğnesi kullandın mı?

bencede yaptirabilirsin cikar insallah esine en güzel evlilik hediyesini verirsin
Canım yanlış yere yazmışsın ama didem arkadaş fark etmiş sana cevap atmış

Açığı yakalamış arkadaşa cevap atmışsın

İnşallah canım bize güzel haberler verirsin.

embriyon3.gün embriyiosuysa cıkmamaış olabilir erken 5.gün olsa cıkardı belki..cumartesi yine yap canım inş.aksi cıkar bu sefer..

Günaydınlar hanımlar. Nasılsınız.
Bir şey sormak istiyorum fikri olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Aşağıya test sonucumu ve testte yazan referans değerleri kopyaladım. E2 sonucum çok yüksek görünüyor. Yarın opu işlemim var bu arada. Anormal bir durum mu var acaba? Yoksa iğnelerden kaynaklı normal bir durum mu? Daha önce yaptırdıklarımda 35-40 arası değerler çıkmıştı.

Test Sonucu:
Estradiol (E2)'' 2886 pg/ml

Referans Değer:
Foliküler Faz 12.5 - 166 pg/ml
Ovulatuar Faz 85.8 - 498 pg/ml
Luteal Faz 43.8 - 211 pg/ml
Postmenopoz < 5 - 54.7 pg/ml
1.trimester 215 - > 4300 pg/ml
1-30 gün (kız) 26 - 83 pg/ml
1-6 ay (kız) < 25 pg/ml
6 ay-10 yıl (kız) < 22 pg/ml
10-12 yıl (kız) < 35 pg/ml

Günaydın canım,
Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün ?
Benim bugün 7. günüm
Bu arada hiç belirti yaşıyor musunn ? (Klasik sorumuz)

İnşallah cnm az kalmışşş senin yaa süperrr idrar testi yapmamıştın di mi sen:26:

yok yapmadım güvenemedim idrara cıkmazsa moral bozuyormuş yapanların tecrübesi yarın kan testimi vericem olmazsa işime gucume dönerim her seyim kısıtlı evim kirli olursa tabi ki dünyalar benim olurrrrrrr

bugun 9. gunum canim 3. gunun embriyosu ve 15 dak bekledikten sonra sonucc Eki Görüntüle 1084308

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

resmen hamilesin çok belirgin çıkmışş kaç embriyo koymuşlardı acaba ikiz mi bu kadar belirgin çıkması onu düşündürdüüüü ayy süper yaaaaa hemen kan vermelisinnnnnnnnnn

yok yapmadım güvenemedim idrara cıkmazsa moral bozuyormuş yapanların tecrübesi yarın kan testimi vericem olmazsa işime gucume dönerim her seyim kısıtlı evim kirli olursa tabi ki dünyalar benim olurrrrrrr

inşallah cnm güzel haberler alacaksınnn,
İş güç söyle dursun bebişlerimiz gelsinde heyecan bastı beni yineeeeeeeee

resmen hamilesin çok belirgin çıkmışş kaç embriyo koymuşlardı acaba ikiz mi bu kadar belirgin çıkması onu düşündürdüüüü ayy süper yaaaaa hemen kan vermelisinnnnnnnnnn

canim 7. gun yapmistim cok silikti bugun tekrar yaptim biraz bekledikten sonra sonuc bu yarin test gunum insallah dogrudur ne ilur dua edin ben hepinize ediyorum 3. gunun embriyosu canim ve ikitaneydi kelebeklerimm insallah birakmadilar annelerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım, kan testini ne zaman yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…