Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..
Ha bir de çizik atmış girmişken :)
Slm canlarherkese hayırlı akşmlar diliyorum hala köydeyim cumrtesi eşim geliyor bni almya paza dönüyoruz eve hayırlısyla burada bi doktora gittim bna iltabın var ve solda kistin var 3 cm dedi cuma gitmiştim cumartesi kanamam oldu ama iki gün sürdü sadece az oldum bide dikatimi bişey çekti ultrason da kist olark dedği şey keseye benziyor sizce bu kesemi kistmi Eki Görüntüle 1083780 siyah yer ölçülmüş olan kısım bna öyle geldi bilmiyorum ama anlayn varmı kızlar bi bakın bu arada amcamı kaybettik kaza geçirmişti malesf kaybettik makinadydı hem üzldük hem sevndik büyük ablm hamile 2.buck aylık teyze oluyorum ama bi lafı beni üzdü onun da 11 sene sonra bi kızı olmuştu hiç doktora gitmediler ama sadece bi kere gitmişlerdi omz deyince ablm gitmemişti allhım nasip edrse olur diye şuan da 2 ye giden bi kızı ve bi sene önce yine hamileydi ama kürtaj olmk zorunda kldı bebk gelişmedi şuanda üçüncü oluyor maşallah bebk iyi rabbim kaç sene sonra nasip ediyor işte ama anneme demiş bacıma deme üzlür diye bna dememişti o zoruma gitti biraz bn ondan daha çok seviniyorum allh herkese hayırlı evlatlar versin inş şuanda mide bulntısı çok ve iltabı varmış inş sağlıklı sıhtli doğar yiğenim işte böyle kızlar sizler nasılsınız
canım rahim filmin çekilmemişmiydi transfer öncesinde.orda belli olurdu rahimde ki darlık
Arkadaslar benim test günüm cuma ama yarin evlilik yil dönümümüz oldugu icin yarin yapmak istiyorum 1 günden birsey olmaz herhalde.
Sorma ben biraz önce bir arkadaşımın resmini gördüm kızı kucağında o kadar da güzel çıkmışlar ki canım nasıl çekti nasıl çekti anlatamam, içimden bana da arkadaşlarıma da nasip et Allahım dedim. Çocukluları düşününce aslında bizlerin ne kadar pırlanta olduğumuzu anladım, bizler zor bir yolda yürüyoruz ve bebeğimizi çok çok hak ediyoruz.
kizlar bugun benim 9.gunum transferim kan verdim 2 cikti aglamaktan gozlerim sisti kocam doktoru aradi erken yaptirmissiniz dedi esime 9.gunu yap desek o zaman yapin deriz 12.gunu istiyoruz anneye embriyo gec tutunabilir dediler ama ben artik alistirdim kendimi cumartesi vericem ikinci kani ama artik benim icin birsey farketmiyor once negatif cikip sonra pozitif olan varmi neyse kismette 3.tedavimdede annelik nasip degilmis hayirlisi
Yok gerek görmedi rahim filmine :)
İnşallah en kısa zamanda bizimde bebişlerimiz olcakkk
Böyle düşünmek istiyorummmm
canım benim, seninki 3. gün embriyosuydu bence senin en az 3 gün sonra yaptırman gerekirdiii. Bende 5 gün idrar testi yaptım düşün artık sabırsızlığıııııı dünden beri durup durup ağlıyorum gözlerim kızardııı ama kendimize resmen eziyet ediyoruz. Biraz daha bekleyelim cancazımmmmm üzülmeeee ama olmaz mıııııııı:44::44:
Olmaz canım, anlaşılır yani
bencede yaptirabilirsin cikar insallah esine en güzel evlilik hediyesini verirsin
merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza tüpçü olarakben de bu ay gittim doktora nasipse adetin 2.günü yani 15 gün sonra başlıyoruz iğnelere bakalım neler olacak sizler ne güzel bazılarınız hamile bazılarınız beklemede umarım hayırlı sonuçlar alıp bebişlerinizi kucaklarsınız tabi bende
Kızlar merhaba. Bugün histeroskopi oldum.. Anestezi ile yapıldı.. Uyandıktan sonra bi yarım saat kadar karnım ağrıdı. Sonrasında maşallah hiç ağrım sızım yokk ... Biraz lekelenme var normalmiş bu..
Benim geçen transferim çok zorlu olmuştu. Doktor zor girmişti. Rahim ağzında sorun olabilir demişti.. Şükür yokmuş böyle bişey. Ama yine de biraz açtım rahim ağzını dedi.. Bunun dışında bir de enfeksiyon varmış, benek benek dedi, nasıl bişeyse artık.. Bi ilaç verdi bana bir hafta sabah akşam kullanıcam. Tetradox ismi. Önemli bir durum değildir inşallah... Onun dışında perde, miyom vs gibi bişey çıkmadı çok şükür.. Bakalım bu bahsettiği durum ilaçla geçer umarım. Böyle bir şey yaşayan var mı arkadaşlar? Doktora önemli mi diye sorduğumda ise, ilaç kullanmazsan önemli tabi dedi... İlaçla geçebilecek bişeymiş. Tecrübesi olanlar varsa cevaplarsanız çok sevinirim..
Ha bir de çizik atmış girmişken :)
Arkadaslar benim test günüm cuma ama yarin evlilik yil dönümümüz oldugu icin yarin yapmak istiyorum 1 günden birsey olmaz herhalde.
Insallahh cok guzelll bi deger ciksin daa harika bi evlilik yıldönümü olsun:))hayirli guzel haberlerle gel insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaslar herkez iyidir umarim
arkadaslar elimde clexane 04. Kullanima hazir enjektor var yaklasik 1 bucuk kutuya yakin bide progestan 50mg ampul var oda 1 kutu eger ilgilenen varsa kargoyla gonderebilirim en azindan birinin isine yararsa cok mutlu olurumkendinize cok iyi bakin
Hayirlii olsun taze tüpçü annee:))insallahh su gibi olsun tedavin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?